1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
  • Jabar
    Megjött a levél hogy tölthetem a játékot stb, a probléma hogy a login képernyőn ahová be kell írni az email címet nem engedi beírni a kukacot, valami ötlet? :D
  • Jabar
    Köszönöm!
  • dregnarr1 #25
    http://update03.triongames.com/ch3-installer/public/beta/DefianceSetup.exe
  • Jabar
    Itt kellene lennie?

https://defiance.trionworlds.com/account/profile/manage-game.action

twitteren osztogatott kódot regisztráltam még hétfőn, azt el is fogadta de nem találok itt klienst.
  • Jabar
    ok köszi
  • dregnarr1 #22
    Account oldalon a játék menüjébe lépve bármikor le lehet szedni, már amennyiben az account regisztrálva van a játék bétájába.
  • Jabar
    Arról tudni valamit hogy a klienst mikortól és honnan lehet leszedni?
  • Lysandus
    Érdekesnek tűnik a két műfaj (sorozat és MMORPG házasítása. Lehet belőle valami, ha el nem rontják. A poszt-apokaliptikus sorozatoknak úgyis szezonja van.
  • weky
    Aki esetleg még szeretne béta kulcsot, az nézze meg itt, van még pár:

Klikk
  • dregnarr1 #18
    Jah, afféle nyílt. Mostanában a játékosok álláspontjai miatt a closed és open jelző inkább csak afféle készültségi szintjelzőként funkcionál.
  • weky
    Ez hivatalosan zárt béta, de annyi helyen osztogatnak kulcsokat, hogy lehet nyíltnak is nevezni! :) :)
  • LeWyTy
    +fav
    Ilyen egyszerűen bejutottam a beta-ba?
    Vagy ez open meg minden?
  • dregnarr1 #15
    Nekem is, és hangulatilag is igen hasonló.
  • weky
    Az alfa kliens nálam zökkenőmentesen futott, kíváncsi leszek a most hétvégi bétán változni fog e a teljesítmény.

Egyébként nekem a játék kapcsán a Tabula Rasa jut eszembe, már ami a skill rendszert illeti.
  • RAZOR27
    planetside2vel is így voltam. Nemvagyok grafika buzi szóval elég nekem azis ha minimumon megy valami, aztán a 8800gt,4g ram,core2 3ghz cpu egyből megnyekkent ultra lowon, alacsony felbontáson, uninstall :D szóval ehhez se fűzök inkább reményeket :D
  • dregnarr1 #12
    http://www.twitch.tv/trionworlds <-- itt a videók között igen sok és hosszú gameplay található meg, csak a megfelelő részekhez kell lapozni.

Igazán érdekes lesz ez a shooter+mmo hibrid, főleg mert Trion.
  • Anhré
    Remélem a Resonance-nak lesz Defiance-s különítménye! Már alig várom, hogy játszunk! :)
  • weky
    A hiv. oldalon nem találtam minimum és ajánlott gépigényt, de az alfa alapján nem kell hozzá erős gép.
  • beef
    Az alfa alapján nem kell hozzá erőmű. Mondjuk nem is láttam benne semmi olyat, ami igényelné.
  • RAZOR27
    gépigényét tudja valaki?
  • weky
    Aki esetleg nem kapott volna még a jövő hétvégi bétára kulcsot, az itt is szerezhet:

Katt
  • Titan
    jónak tűnik...+fav
  • weky
    Sajna nem tudom javítani, de ez a jó link:

Hiv. oldal
  • Malakai
    Évad közben nem, de két évad között állítólag ezt akarják.
  • Jabar
    Valami olyasmit rebesgettek még az elején amikor felröppent a sorozat/játék ötlet, hogy a játék eseményei amit a játékosok alakítanak befolyásolni fogja a sorozatot.
    Mondjuk nem tudom mennyire kivitelezhető de érdekes gondolat.
  • Skill
    linket javítsd ha tudod . jól néz ki.
  • weky
    Sziasztok!

Nem találtam topikot ennek a játéknak, így indítottam egyet.

Amit idáig tudni lehet a játékról:

A Defiance egy third person shooter jellegű játék lesz perzisztens mmo világban, nagy fokú testreszabhatósággal, futurisztikus fegyverekkel Külön érdekessége, hogy a SyFy csatornán futó filmsorozattal egy időben debütál 2013. április közepén a Trion fejlesztésében.

A háttértörténet szerint 2013-ban egy idegen faj, a Votan-ok több űrhajóval megjelennek a Föld körül mivel a saját naprendszerük elpusztult és új helyet keresnek a letelepedésre. A föld kormányai annak ellenére, hogy előzetesen megígérték, nem fogadják be az idegeneket, akik erre háborút indítanak, amely kellemetlen mellékhatása, hogy terraformáló (azaz a földfelszínt átalakító) gépeket dobnak le, amelyek gyakorlatilag lerombolják az ismert Földet. Több évtizednyi háború után sikerül csak békét kötni, amikor a Föld már egy teljesen átalakult bolygó.
    A két fél a végén tűzszünetet majd békét is köt egymással, mivel csak így vehetik fel a harcot, egy új, idegen bolygó adta kihívásokkal.

A filmsorozat St. Louis-ban játszódik, a játék San Franciso-ban és környékén.

Jelenleg a béta tesztelés folyik, amire itt lehet jelentkezni: Klikk

Itt pedig egy trailer: