1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
  • Fpocok
    Látom azért van egy két pofátlan ember, aki szarik az NDA-ra.
  • darkling
    Hát jó kérdés :) Szerintem csak a forrást adjuk meg, úgy a kaland :)

Az enlist for beta szövegben van a többi is, de azokat gyorsan pörgeti.

Köszi, megtaláltam azt is :)
  • dregnarr1 #105
    A Join the Fight-ban van még egy az elején (trükkös), arra gondoltam 2.-ként.
    Én végigkockáztam co-opot, de nem találtam a 2 elfogadottnál több felirat sem, nemhogy kódot:D Hol láttál még feliratokat abban a trailerben?

Szerinted megosszuk egymással a konkrét kódokat, vagy legyen kaland és csak a forrást (xy trailer, xy screenshot, stb), vagy forrást és helyet (tábla alatt, stb)?
  • darkling
    A 2. hivatalos trailer alatt a co-op-ot érted? Abban én találtam vagy 4-5-öt, de csak azt a 2-t fogadta el, amelyik "hosszabb" időre látszódik.
  • dregnarr1 #103
    Egyet találtam egy screenshoton is, de nem fogadta el.
  • darkling
    Ugyanaz a két kód a co-op trailer végén is megtalálható.
  • dregnarr1 #101
    Tessék leírni ide a megtaláltakat, bárhol lehetnek (trailer, screenshots, news, stb). 6 betűből állnak.

1 kód: A hiv. oldal első trailerében, a végső pre-order szövegnél... kb 0,5mp-re jelenik meg, kockázzatok.
    3 kód: A második hiv. trailerben. 1080p ajánlott.
  • Kazagor
    Éjféltől reggel 5-ig? Jajj.:(

Ezeket az Arkfall kódokat majd a játék közben lehet gyüjtögetni?
  • Panzeradler #99
    Most jött email, hogy " Stress Test running from at 3 PM to 8 PM PST on Wednesday, Jan. 30.". Előzőbe bent voltam, érdemes csekkolni az emaileket!:
  • darkling
    Arkfall kódok gyűjtésével különböző jutalmakat kaphatunk.
  • dregnarr1 #97
    NEM lesz havidíj, b2p lesz item shoppal.
    A "különlegessége", hogy havidíj helyett a megjelenő tartalmi frissítések (hotfix nyílván nem) kerülnek majd pénzbe (ala Season Pass). Triont ismerve ez 2-2,5 havonta lesz, persze kérdés, hogy mindegyik fizetős lesz-e.
  • Kazagor
    Az első bétáról lecsusztál, ahogy sajnos én is. Most volt 1 hete.:)
  • Torzonborz
    Erre Én is kíváncsi lennék , az eddigi viedók alapján tetszik a játék de azért havidíjat nem biztos hogy megér. Mondjuk majd az első béta után kiderül milyen is de egy B2P-re már most beneveznék.
  • Kazagor
    EpicDD videójában és itt a fórumon is elhangzik, hogy havidijas lesz a játék.

Az lenne a kérdésem, hogy ezt az infót valahol olvastátok, vagy csak tipp, mivel az előrendelésnél mindegyik verziónál ez szerepel: NO SUBSCRIPTION REQUIRED.

Én ebből azt feltételezem, hogy nem lesz havidij. A játékot megvesszük mint a Guildwarst és onnét kezdve ingyen játszhatunk.

Javitsatok ki ha tévedek.
  • LeWyTy
    Yo EpicDD

NEm inkább MMOSG "Massive Multiplayer Online Shooter Game"??????
  • Kazagor
    Gondolom itt is működni fog az mint Riftben, hogyha átállitom az országot az account oldalamon, akkor fizethetem dollárban vagy fontban is a játékot nemcsak euróban.

Digital Deluxe 100 USD - 70 EUR - 55 font

Ezek alapján egyértelmű, hogy Angliára kell állitani az országkódot, és akkor jövünk ki a legolcsóbban.:)
  • EpicDD
    Sziasztok!

Ha érdekel egy bemutató:

• darkling
    A Gamefly-nál jobb áron van.

Én személy szerint örülök neki, h. B2P lett, nekem ez a modell jön be a legjobban.
  • dregnarr1 #89
    Üzletileg megértem, játékos szempontból sajnálom. Hagyjuk is.
  • MeoH #88
    Okasan talalva, az tokeletesen mukodhet, es ismet csak GW tudom peldanak felhozni. Tokeletesen elvagy a store nelkul is, semmi "elony" nem tudsz venni. Es mint irtam lentebb, egyre tobb kiado fogja ezt alkalmazni, mert hosszabbtavon mukodokepesebb a dolog, mint a havidij.
  • dregnarr1 #87
    Nálam a b2p és f2p a lényegi szempontokból ugyanaz, store-ból tartják fenn a játékot.
  • MeoH #86
    F2P nem lesz, hisz mar van ara... B2P lesz, ami nem biztos, hogy rossz (meg az en velemenyem, hogy ez a jovo, mert a havi dij nem sokaig tarthato mar), lasd GW2.
  • dregnarr1 #85
    Physical CE-ben van "DLC Season Pass".. gondolom akkor sima microtranzakciós f2p lesz.. szóval viszlát.
  • weky
    Közben a hivatalos oldalra is felkerült a preorder:

Klikk
  • weky
    Átlag mmo árakkal operálnak. Már csak az elfizetési modellt kellene közzé tenniük! :)
  • darkling
    Felkerült a Green Man Gaming kínálatába
  • MeoH #81
    Akkor nem eselytelen a jatek. Par orat nyomtam, igazabol nem rossz. Viszont, havi djat biztos nem fizetnek erte.
  • dregnarr1 #80
    bindelhető gombok? Van custom key layout, ha arra gondolsz.

A játék elvileg LotRO-hoz hasonlatos lesz, prémium előfizetés és Store (xp/repu boost, costumes).
  • Fpocok
    Ez amúgy mi lesz? b2p? subos? Remélem nem f2p.
  • Titan
    Nekem nagyon tetszik a game! :) Mondjuk hiányolok belőle pár dolgot, mint pl. a bindelhető gombok...
    Látszik, hogy beta, de nagyon jó lesz ez...
  • weky
    Nálam van valami gond vagy nem mennek a szerverek? Mert karaktert tudok kreálni, de belépni nem enged a játékba.
  • dregnarr1 #76
    a 'Z' gombos quicklisten belül lehet mindenféle ilyennel szórakozni (chat, grouping, friends, etc). A barátkozást még nem próbáltam, de még az is lehet, hogy nincs is bekapcsolva ez az opció.
  • Rannah
    Legalább Te már megtaláltad :)
  • weky
    Nagy nehezen megtaláltam a játékban a FRIEND ablakot, de hogyan lehet felvenni bárkit is a listára? Mert semmilyen gombot nem találtam hozzá. :)
  • dregnarr1 #73
    A térképről eltűnnek (kivéve a versenyek), de ha a területre mész, akkor a hozzá tartozó eventet újra lehet játszani.
  • allock #72
    A küldiket többször meg lehet csinálni? Tehát amit már megcsináltam egyszer, az nem tűnik el a térképről?
  • Jabar
    érdekes, nekem "csak" ennyi van :)
  • Nephin
    Köszi.
  • allock #69
    Nekem 9.6GB :D
  • weky
    Nekem 11 GB-os a Defiance könyvtáram, gondolom kb. ennyi.