1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
-
#147 Gondolom azért ennyire randa pc-s szemmel mert konzolon is megjelenik és nem akartak még a pc-s résszel vesződni. -
HyperMonkey #146 Jó ok de így tesztelni se lehet. Amúgy nem lenne rossz game, de irtózatosan ronda. -
#145 nekem is ugyan ez van , megvédtem a reaktort , videó hogy a csaj elmegy a quadal aztán visszatölt megint a reaktorhoz és nem történik semmi.
hát egy csöppet bugos ez a rész úgy néz ki , ezért béta. :D -
#144 Nagyon köszi!
-
HyperMonkey #143 Menj rá a shiledre dupla klikk és equip -
#142 Én meg valami doboznál szórakozok!
Nyomom a P-t de semmit nem tudok csin. .-( -
HyperMonkey #141 Amikor a reaktort megvédem, jön a videó amikor a csaj leléop majd ledob a szerver, reconnect, visszarak ugyanoda, a csaj ott van ahol az előbb és semmi nem történik. Valaki találkozott ilyennel?
-
dregnarr1 #140 Milyen típusú karaktert fejlesztesz?
Én mesterlövészt, mert célozni viszonylag jól tudok, így a fejlövésekből szerzett extrém krit igen jó érzés. -
HyperMonkey #139 E-vel kinyitottam a reaktort, megvédtem, jött a video majd visszarakott arra a helyre megint, utána ott egy felkiáltó jel a reaktoron és check out the reactor, mit kell csinálni? E-re sem reagál, semmit nem tudok csinálni csak lőni a mutánsoka. -
#138 Nekem eddig nagyon tetszik.
jó ez az egymásnak segítős rendszer.Előbb ~15 emberrel támadtunk.
dobott már jó fegyvereket is.
csak ha nagyon sokan vagyunk nehéz a questet felvenni meg fps drop is van jócskán.
A világ bejön,a látvány is szép és történet se rossz.
Csak azt a gránátvetős nagy fehér dögöt ketten necces megölni :) -
#137 Kiírják, hogy mindenki a saját szerverén játszon, eu nem engedett be, NA elsőre. -
Kazagor #136 köszi. -
darkling #135 Coupon can be used on a single digital game, pre-order, or bundle. Cannnot be used on DLCs, Crysis 3, Dead Space 3, SimCity, or Bioshock Infinite. Expires 2/15/13.
A vásárlási folyamat vége előtt lehet beírni a kupont. -
Kazagor #134 Ez milyen kupon?
- 1x használatos, vagy bizonyos ideig bármikor.
- csak Defiance standard verziójára vehető igénybe, vagy más verzióra esetleg más játékra is?
- Hol lehet a kódot beaktiválni, hogy a vásárlásból levonja a 20%-ot? -
darkling #133 Már nem akciós, de ezzel a kóddal -20%, így ugyanannyiba van: GFDFEB20UK -
#132 hmm az nem látni hogy meddig lesz akciós :( most béta hétvégén megnézem aztán ha tetszik megveszem. remélem jöv. héten még élni fog.
köszi. :) -
darkling #131 Gamefly-on akciós: 28 font ~ 9.600 Ft -
#130 nyílt béta? -
#129 jaja,már szedem is! -
#128 Hétvégi béta eventhez már lehet tölteni a klienst. -
#127 4osBUa - ez a ko'd Hetfotol ervenyes. -
#126 Lesz idom majd es ranezek mi az a 2 ami kimaradt.
A hivatalos forumon fent vannak a kodok az erre kijelolt topic-ban.
26 van leirva,1 meg kulon par hozza szolassal feljebb. -
dregnarr1 #125 Miért nem írod le a kimaradt 2-t a Public List-en? -
#124 Remelem frissitik ezt a "kod gyujtemenyt" mert mar 27 kodom van de itt meg csak 25 van leirva.
-
#123 hopp ezt köszi , bemásoltam kódokat lvl6-ra felmentem :) -
darkling #122 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1358075115&no=112]#112[/URL] -
weky #121 A mai béta nem stressz teszt lesz csak valamikor a hajnali órákban? -
#120 Ohhh,koszonom szepen a segitsegedet! Valoszinu akkor kaptam is valami itemet annak idejen csak nem vettem eszre :)
Ha valaki esetleg mar tudja mi a 24.ko'd az legyen olyan kedves es dobjon ide egy post-ot , elore is koszontem!
Nem tudom a mai beta-n lehet-e friend-nek addolni valakit de az ingame nevem : InfamouS - addoljatok ha tudtok ( vagy irjatok ingame nevet es majd addollak ) mindenkinek kellemes hetvegi betazast kivanok! -
#119 Ha az az amire gondolsz (3 félét lehetett azt hiszem venni) akkor abban random loot van és az kerül közvetlenül az inventory-ba. -
#118 Abban valaki tudna segiteni a "lockbox"-okat mire es hogyan tudom hasznalni? Az elozo beta-k alatt vettem par lockbox-ot de nem talalom az inventory-ban oket es love'sem nincs rola hogy egyaltalan mire lehet oket hasznalni. -
#117 Nagyon jo! Holiday booked !
Latom egesz szep kis kozosseg gyult itt ossze az sg.hu-n.Csak remelni merem valami magyar guild is alapul majd a kezdeskor amihez csatlakozhatom majd. -
darkling #116 Április 2.-án indul a játék.
-
Kazagor #115 Come sign up for the Second Advanced Mission Beta. It starts at 8:00 AM PST on February 8th and runs until 9:00 PM PST on February 10th. -
dregnarr1 #114 Szerintem fegyverek. -
darkling #113 Hát én sem.
Kíváncsi vagyok a Firestorm és a Thundershock szintek mit jelentenek. -
dregnarr1 #112 Itt a játékosok közös vadászgatásának eredménye, ez lesz frissítgetve:
https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0As_TOhvr5TT-dE5DQVBXQmF6eXh6bW1xeno3Y0FOS2c&toomany=true
Ez alapján életben nem találtam volna meg párat. -
darkling #111 Intel videó végén 1 -
darkling #110 Remek.
VBI honlapon is találtam 1-et -
dregnarr1 #109 Hiv. fórumon van ilyen topik, a helyeket nem írják le, csak a kódokat (sajnos).
Van vagy 20 darab (igaz ezekből még nem mindegyik jó). -
darkling #108 VBI introduction és recruitment videó 1-1 kód