1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
  • Torzonborz
    Nem rossz de kell még rajta dolgozniuk , elsőre azt mondanám hogy nagyon jó F2P lövölde lehetne belőle , kis munka után még a B2P is megérheti .
  • TDC Geronimo
    Jó cucc? Most néztem csak róla pár videót jobban és egész jónak tűnik
  • darkling
    Megoldva, a kódlistát google doksiban lévő linkről nem működött.
  • Rannah
    Nekem semmi baja nincs
  • darkling
    Másnak sem jön be a hivatalos oldal?
  • dregnarr1 #182
    Vannak könnyűek, vannak lehetetlennek tűnő darabok is. Például a francia dev hozzászólásba rejtett darabot aki először észrevette... minden elismerésem.
  • oreal
    31.ko'd : Z5op9L
    A legutobbi facebook postban a screenshoton a bal oldali karkter valla felett(a konte'neren) van a ko'd.Ez eleg egyszeru volt :)
  • Kazagor
    Akit érdekel, most 20%-al olcsóbb itt:

Greenmangaming

20%-os kupon kód: GMG25-T6JV8-1NPBA

Standard Edition = 50euro - 20% = 37.50euro
    Digital Deluxe Edition = 70euro - 20% = 52.50euro

• HyperMonkey
    Nekem is, teljesen beszippantott. Először nem tetszett de most jobban várom mint Tibet a függetlenséget :)
  • Pra
    Sziasztok!

Hétvégén elég sokat sikerült játszani.
    Nekem fixen a játékom lesz egy időre :)
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Nekem nem jön be a játék!

Valakinek nem kell kód ? :In-game title: VBI Recruit
    Bonus Ark Salvage
    Basic Lock Box
    Pistol Skill +1
  • HyperMonkey
    Nah... sem a grafikája sem a mozgások nem tetszenek. Visziont olyan szinten szippantott be a világ hogy nekem biztos vétel!
  • HyperMonkey
    Hát igen, a trion nem szarozik, pakolgatja majd a tartalmakat tuti. Példa erre a rift. na az pl szép, olyat kellett volna csinálni. De a világ jó, bejön ez a poszt-apokaliptikus környezet. remélem lesz romváros is.
  • dregnarr1 #174
    Lesz itt minden, ráadásul a fejlesztőcég garancia a minőségi, igen gyors tartalmi frissítésekre is. Ahhoz képest, hogy az elején teljes szívemből rühelltem az egész Defiance jelenést, most a játék megvételét fontolgatom.
  • Panzeradler #173
    Szerintem se csúnya a grafika.
    Megjelenésik várok, de egyelőre úgy néz ki én megfogom venni.
    Betölti azt az űrt amit kerestem.

Már csak quaddal száguldozni, ugratni is jó móka(nekem legalábbis). Tetszik a sok sok event ami van útközbe. Az hogy nincs kötöttség class téren.
    A Boss fight-ok is nagyon hangulatosak.
    A kezdő terület is megfogott, remélem lesz később hegyes, havas táj is.
  • Kazagor
    Mint irtam, MMO-nál ne várj Crysis 3 grafikát. Semmi gond a grafikával.
  • HyperMonkey
    Ahhoz képest hogy béta van, nem sok helyre írnak róla. Valaki innen megveszi?
    Én még nem tudom, hangulatra nem lenne rossz ha nem úgy nézne ki mint egy 10 éves gamma.
  • Torzonborz
    mondjuk nekem se volt crash vagy ilyesmi , 13.1-es driver van fent.
  • Kazagor
    Melyik driver van fent nálad?
  • Torzonborz
    na töröltem a karim , csináltam újat most túljuttotam a reaktoros küldin. egy órája tolom és szerencsére most nem akadtam semmi bugba. nem rossz ez így első blikkre.
  • HyperMonkey
    Nekem is ati kártyám van de semmilyen buggal nem találkoztam. Se UI se grafikai buggal. Ronda mint a bűn, de nem bugos nálam.
  • Kazagor
    Én az előző bétánál nem játszottam, csak az azutáni stressz teszten éjszaka. Akkor egy buggal sem találkoztam. Valamit nagyon elcsesztek, mert most annyi van mint a szemét.

A játék kifagy, az UI egyszerűen eltünik a beszélgetés után, és onnét kezdve semmilyen gombra sem reagál a mozgáson kivül, a legtöbb ellenfél fekete, no poligon, no textura, csak a körvonalak látszanak, gondolom ez a sajátos ATI kártya bugok egyike, a térképet megnyitva csak a wp-k látszanak meg az én pozicióm, de maga a térképből semmi stb. Sorolhatnám még órákig, pedig csak 10 percig tudtam játszani, azt is kb. 5x belogolva, mert állandóan kifagyott. Természetesen a grafikai beállitásaimat elfelejti a játék, minden belog után azzal kell kezdenem, hogy mindent maxra húzok.

Szóval kiváncsian várom a következő bétát, hogy az milyen készültségű lesz. De ez igy egyelőre siralmas...
  • dregnarr1 #165
    Érdekes ilyeneket olvasni, az előző 4 béta event alkalmával szinte egyáltalán nem találkoztam bugokkal vagy hiányosságokkal, technikai bakikkal.
  • Kazagor
    Sok MMO bétájában játszottam, de ennyire félkész bughalmazzal még sohasem találkoztam.
    Egyszerűen játszhatatlan a játék a sok hiba miatt.
    Nagyon nagy bátorság kell az április másodikai megjelentetéshez.

Egyébként nekem a grafikával semmi gondom nincs, teljesen rendben van. Ennél erőssebb, realisztikusabb grafika mellett a hatalmas akár 100 fős harcok még a legerősebb vasat is megeszik. Nincs rá szükség.
    Inkább lag és akadásmentes legyen, mint tökéletes grafika.
  • HyperMonkey
    Van key binding a beállításoknál. Engem inkbb a fos grafika és a mozgás zavar.
  • Kazagor
    Hát a játék készültségi állapota nem egészen olyan, mint ahogy elvárható lenne egy nem egészen 2 hónap múlva megjelenő játéknál.

Hirtelenjében, 5 perc játék után:
    - Grafikai hibák és fagyások
    - UI customizáció egyenlő a nullával
    - Nincs key binding settings
    - Eyefiniy támogatás nincs, pedig Riftben volt kezdettől fogva

Ha nem tudom, hogy április másodikán jelenik meg, akkor azt saccolnám, hogy ennek még kell 1 évnyi fejlesztés.

Ha nem akarnak beégni, akkor nagyon össze kell szedniük magukat, hogy ebből egy játszható és élvezhető játék legyen közel 2 hónap múlva.
    Én reménykedem és drukkolok nekik.
  • dregnarr1 #161
    Fórumon írták, hogy extrém túlterheltek a szerverek, nem bírják a sok csatlakozást.
  • HyperMonkey
    kijavították, továbbjutottam de megint elszállt a szerver. Eddig nem győzött meg de kap még pár esélyt :)
  • QuentinT
    Az, hogy a play gomb lenyomása után megjelenik a "Defiance Client Build 419100" ablak, majd némi gondolkozás után ez eltűnik és nem történik semmi, nálam fellépő hiba, vagy a szervernél? Mert semmiféle állapotjelzést, hibaüzenetet nem kapok, pusztán nem történik az égvilágon semmi. Van valakinek valami ötlete, mi lehet a gond?
  • dregnarr1 #158
    Az Account Options alatt van elvileg a logout.
  • HyperMonkey
    Én meg remélem hogy ezt az előbb írt bugot javítják mert nem lehet így továbbmenni.
  • darkling
    Engem sem enged be. Biztos túl van terhelve.
  • Panzeradler #155
    #152: O betű jobbról az első kis ikon. Ott van a logout is.
  • HyperMonkey
    Senkinél nincs szerver vagy csak a UPC szopat megint?
  • Kazagor
    Lelőtték a szervert, vagy túlterhelt? Nem lehet belogolni, azt irja nincsenek szerverek.
  • Torzonborz
    olyan nincs :D alt+F4
  • HyperMonkey
    Azt még senki nem találta meg :)
    De most nem megy a szerver. Vagy csak nálam nem jó? Remélem zért lőtték le hogy ezt kijavítsák.
  • BoneDragon
    Ugyan ez van nálam is. Amúgy hol a szent életbe van a kilépés gomb?
  • HyperMonkey
    Emioatt a rohatd konzol miatt szív a pc mindig. Lásd aliens CM. De a rift után a trion kijön egy ilyen ronda gammával hát...
  • HyperMonkey
    Ki is dob? nekem kiírja hogy nincs kapcsolat a szerverrel. Visszamegyek és odarak a reaktorhoz,