1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
  • Torzonborz
    Én a következő - már rendes - béta eventre várok hogy megint kipróbáljam.
    Gondolom lesz majd rendes ob is mint Riftnél ahol már teljes képet lehet kapni a játékról...na majd akkor dől e megveszem e vagy sem.
  • HyperMonkey
    Ne engedd, hogy az élet a játék rovására menjen :)
  • darkling
    Én mindenképpen megveszem, de majd csak év vége felé vagy köv. év elején. Egyelőre babadolgok vannak a bevásárlólistán :D
  • HyperMonkey
    Az lehet, de itt se pörög a topik :)
    Mindenesetre remélem lesz egy jó kis magyar közösség, nekem nagyon tetszik a játék.
  • darkling
    Gondolom NDA miatt, de lehet, h. tévedek.

Steam-en is előrendelhető. Minél többen rendelik elő, annál több extra lesz hozzá, pl. jármű, inventory hely, Rift Storm Legion kieg. stb.
  • HyperMonkey
    Ennyire senkit nem érdekel a game? Sehol, semmilyen fórumon nem írnak róla pedig még mindig folyik a béta. Ekkora bukás lesz hogy senki még csak egy sort se ír róla sehol?
  • TomStorm
    Lehet benevezek erre a játékra,kezd érdekelni
  • darkling
    EGO kalkulátor
  • HyperMonkey
    Nagyon hangulatos game. Tegnap voltam san franciscoban. Durván hangulatos helyszín.
  • Omlás
    Nem tudom volt e Defiance Arkfall Codes

Az eddig látottak alapján hangulatos a game :]
  • darkling
    Shadow War videó
  • dregnarr1 #216
    Nem biztos, hogy külön meghívót kapsz, nekem pl. csak account oldalon van feltüntetve, hogy ha épp van valami aktuális dolog, egy gombbal, amire kattintva megadhatom, hogy részt kívánok-e venni benne.
  • Kazagor
    Ja értem.
    Bétára bárki bejut, az is aki nem akar, mert mindenkinek küldenek meghivót aki regisztrált a játékra.
    Alfára meg válogatnak, és ezek szerint nem élvez előnyt az aki megvette, azzal szemben aki lehet hogy soha meg sem fogja venni.

Logikus. Jó nagy faszság.
  • Rannah
    A garantált a béta tesztekben való részvétel, alfáról nincs szó a preordernél.
  • Kazagor
    Én csak arra lennék kiváncsi, hogy én miért nem kaptam erre az alfára meghivót, mikor hetekkel ezelött megvettem a játékot és a kódokat beregisztráltam.

Érdekes, a preordernél azt irják, hogy aki előrendeli, az garantáltan részt vesz a tesztekben. Hát én nem vettem részt, mert csesztek meghivót küldeni a mostani alfáról.
  • Rannah
    Kinek hogy jön be, de szerintem mindenképpen hiánypótló.
    A Trionban bízhatunk, hogy remélhetőleg nem ad ki szemetet a kezei közül (ld Rift)
  • Pra
    Nekem azonnal megtetszős volt, és nagyon várom a megjelenést.
  • HyperMonkey
    Amúgy a Defiance első 1-2 órában nekem se jött be, de ahogy belemerültem nagyon megtetszett.
  • HyperMonkey
    Hát kinek mi jön be. A Firefall rajzfilmgrafikája szerintem valami szörnyű gagyi hangulatot ad.
  • Titan
    ...hát nem is tudom... Kipróbáltam az open-t és elég vegyesek az érzéseim... Összességében nekem a Firefall(amúgy nyílt hétvége van most) jobban tetszett...
  • HyperMonkey
    Én remélem lesz valami jó kis magyar közösség mert szerintem a játék nagyon jó. De látva az itteni érdeklődést, elég kétséges.
  • Torzonborz
    Azért Én még nem írnám le véglegesen a játékot . ;)
  • HyperMonkey
    Most valami alfa van, de jobb mint a béta és terület korlátozás sincs. Valami retail alfa lehet. Nem is írják meddig megy, de valszeg lesz még béta mert ezt állítólag kevés embernek küldték.
  • TDC Geronimo
    Lesz még beta hétvége ebből?
  • HyperMonkey
    Én egész nap el tudok játszani vele. MMO. küldik vannak, mobokat kell ölni és végre nem az unalomig ismert betargetelem és az nyer akinek megmarad a HP csíkjából valamennyi, hanem mint egy TPS-ben, célozni, elugrani, a mobok szintén taktikáznak stb. Nekem nagyon bejön, de nem nagy rá az érdeklődés főleg itt.
  • Jabar
    Tudom hogy ilyenkor illene egy értelmes, tartalmas választ adni de sajnos nem tudok.
    Mint írtam én nagyon vártam a játékot ,mmo mániás vagyok, szeretem az akciójátékokat és imádom a sci-fi-t, így minden adott volt egy helyen.
    Valami hiányzik belőle, 1-2 óra után unalmassá vált számomra a játékmenet (ettől függetlenül toltam amennyit csak tudtam hisz mmo lévén csalóka lehet), a pvp ami a játékos területeken zajlik pedig egyenesen idegesítő volt. Rakétázós ugar-bugrák, mob felhők hirtelen spawn-ja a fejedre, stb...

Ha van akinek tetszik és nem bukik meg annak én csak örülnék, mert kíváncsi vagyok hogy oldják meg majd a sorozat és a játék összefonódását a második évadban.
  • HyperMonkey
    Mi nem tetszik benne? Szerintem kurva jó game.
  • Jabar
    Felejtsd el, én vártam nagyon a sorozat miatt is de nagyon gyér sajnos.
  • HyperMonkey
    De az 1 hónapja ugyanez volt a béltánál, lelőtték a szervereket, megcsinálták és jó volt. Most megint ugyanaz van. Ezt nem értem. De azért várós a game nagyon :)

Ez nem béta hanem a full alfája, tehát béta utáni állapot a fórumok szerint. neked is ezt csinálja?
  • Torzonborz
    Most is béta mit kell ezen csodálkozni ? :D
  • HyperMonkey
    Befosok megint a tutorial végén kidob server connection timed out-al pont ahogy a béta elején. nem hiszem el...
  • HyperMonkey
    ja és küldik folyamatosan a kiválasztottaknak, van már vélemény erről a tesztről jan 30-i post-ban is, szóval lehet reménykedni hogy kapnak mások is.
  • HyperMonkey
    Nah közben lehet hogy megvan a megoldás...
    Az eddigiek béták voltak (stressz teszt stb) korlátozott területtel. Ez viszont a full verzió alfa tesztje, területi korlátozások és megkötések nélkül. Állítólag (ahogy a külföldi fórumok írják) nagyon kevés ember kapott inv-et erre.
  • HyperMonkey
    Ok, de a game elvileg április 2-án megjelenik. Volt 2 vagy 3 béta. Akkor minek egy alfa teszt? mehetne pl béta 3 vagy béta 4 vagy mit tudom én hol tart. Ezt az alfázást nem értem. Párhuzamosan nem mehet béta és alfa mert két külön fejlesztői fázis. Érdekes, ha hazaérek megnézem.
  • darkling
    És az account managment oldalon is ott van. Szerintem párhuzamosan megy a 2.
  • darkling
    Én is kaptam.
  • HyperMonkey
    Jött egy levél [email protected] –ról hogy meghívást kaptam alfa tesztelésre. Alfa? 2 hete volt béta. Nem írnak dátumot sem. Ez valami kamu acc lopós e-mail? Valaki kapott még ilyet?
  • dregnarr1 #190
    Dev Diary - afféle Multiplayer Shooter + MMO statokkal és felszerelésekkel
    http://www.youtube.com/watch?v=KpVdP35XhnA

Legközelebb talán Planetside 2, amire hasonlít.
  • Torzonborz
    Igen az de jelenleg nekem annyira nem éri meg az árát. Nem rossz, nem rossz . Mondjuk még egy kicsit jobban bele kell majd mélyedni mert a pvp-nek még utána se olvastam. Gondolom csak lesz benne.
  • TDC Geronimo
    Ha jól látom most B2P nem?