StarCraft 2 - megváltoztathatjuk a nevünket

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nembeszélve arról hogy 14 gurigáért a játék harmadát kapta aki a SP részre vágyott, maga az S2 SP része egy agyonvontatott unalmas baromság volt, mindezt azért hogy hosszú legyen és eladható legyen a 3 kampány külön...Köszi...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

"Anno D3-at 14000 ért vettem"

vagyis pontosan kétszer annyiért amennyiért megjelenés napján beszerezhetõ volt egyes helyekrõl a Witcher 1-2, a Fallout 3, a Dragon Age és még lehetne hosszasan sorolni a messze tartalmasabb minõségi címeket a Blizzard hype termékeinél amit rendszerint még fossá túl is áraznak.
vagyis bizony IGAZA VAN.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

csuszi
<#eljen>

MJ rulz Pink Team The Only One

Pontosan!!! Jó terméket árulnak, a fanok ész nélkül sodródnak az árral, de van akinek szimplán tetszik. De azzal, hogy egy mocskos "multi", nem lehet vitatkozni. A játékoktól függetlenül, akik pénzt kérnek el a névváltoztatásért, az pénzéhes köcsög. Legközelebb vezessenek be 10cent-es díjat loginonként.
narumon
D3-ról nem tudok nyilatkozni, pont az a sorozat ami nincs meg. Se D1-et se D2-t nem vettem meg, sõt D1-el még játszottam valamennyit D2-vel már semennyit. Diablo nem az én világom. SC2 szidásával (nem te szidod) viszont nem értek egyet, kurvajó game lett - a szingliben lehetett volna több építkezõs pálya mert ahol csak menni kell azt nem szeretem, de egyébként nagyon jó game az pl minden forintot megért.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Amit a D3-mal muveltek, az mar tulment a vicc kategorian, elhagyta a szanalmas reszleget is es jelenleg valahol duhito kornyeken dekkol 😄 A Bli$$ volt az 1ik kedvenc fejlesztom,, irtozatos mennyisegu jatekidot fektettem a jatekaikba es roppantmod elveztem (sot, alkalmasint elvezem ma is)de a WoW nevu fejostehen ota a szinvonaluk a minusz vegtelen korul stagnal (hozzateszem: sajna) Prozai egyszeruseggel szolva elkurvultak.
A hirhez meg: Bamulatos hol tart mar a tudomany 😄 (Azert a Bli$$ penzehsegere igen szepen ramutat a teny, hogy 1 szaros nevatirasert is penzt nyultak idaig...)

<a href=http://download.cnet.com/Free-Youtube-Downloader-Pro/3000-2071_4-75329731.html >youtube downloader</a>
narumon
Nem értek egyet. 1:1

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Hát igen.. látszik az apple fanboyságod. A kötelezõ szót értsd ironikusan. Nagyon egyszerû a képlet. Azért senki nem néz le a játékostársadalomban mert nem játszol D3 vagy WoW vagy SC2 bármelyikével, ellenben ha nincs szifonod meg ejjpadod akkor máris ki vagy nézve a tulajok közül. vagy csak hülyének vagy csak csórónak néznek. Ha pedig rosszat mersz mondani a féltett cégükre akkor máris csóró is és hülye is vagy, de legfõképp csak irigyled õket amiért nekik olyan jó. Még egy Bli$$ játékostól sem olvastam annyi fanatikus fröcsögést és szidást a többi termékre mint az epöl fanoktól. Köztük tõled is. nem tudjátok elviselni ha valakinek nem tetszik a gerinctelen viselkedés, ahogy húzzák le a bõrt rólad és fizettetik meg a szemetet. Ti önként tapsikolva meneteltek a csürhe élén. Egy bli$$ fan pedig ha szar bli$$ termékbe szalad bele akkor elismeri hogy kár volt megvenni. Ahogy lentebb is olvashatod. De TI mit csináltok? Maximum lapítotok mint tehénlepény a fûben, de inkább csak "elnézitek a hibáikat mert amúgy annyira jó"!

Lehet hogy úgymond minõségi termékeket gyártanak a Bli$$ardnál, de hogy tartalmilag zéró az újdonság azt el kell ismerni. Régen hozták ki a jobbnál jobb címeket, amik lehet hogy ihletet merítettek máshonnan, de tökéletesítették. (mint az epöl régen) Viszont nem kezdte el trollkodni a világ (még) többi fejlesztõjét!
narumon
Blizzardnak egy baja van, mindent évekig fejlesztenek de mondjuk ettõl függetlenül tõlük van a legtöbb eredeti játékom, mert legalább minõségi termékek. S2-HOTS-ot is várom már mint a messiást.

narumon
Apple terméket miért kötelezõ megvenni? Fejedhez tartják a pisztolyt vagy mi?

Egyiket sem kötelezõ megvenni. És valóban, míg az epöl termékeket meg kell venned ha tetszik ha nem, mert miért ne. Addig a Bli$$ termékeket nem kötelezõ. Szerintük. Látod? Te is buktál a remekbe sikerült, és nagyon-nagyon, messiásként várt D3-on egy másik játék árát.

Nem lennének vészek felfogásban ha visszaállnának a régi stílusukhoz, ami nem csak az üres ígérgetésekbõl és a játékosok lehúzásából állt. A war3-ig én is azt mondtam hogy zseniálisak, és remek progikat készítenek. De mióta átváltottak a pénznyomda üzemmódra azóta már csak saját magukat másolják, és azt sem sikerrel. Anyagilag sikeres, de minõségileg? Nem igazán.

Ma a Bli$$ már semmivel sem normálisabb mint a legtöbb vezetõ cég. (8-10 éve még simán Blizz-nek írtam volna a nevüket 😉)
Hát én nem találom ezt az opciót sehol. Valaki?
Zomil
Igen teljesen jofej a Blizzard, h a statrctaft2-öt 3szor adja el teljes áron 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Persze, van ilyen is. Steam-en hatalmas kincsek vannak sokszor 5-10 euróért. Csak azt mondom, hogy nem lehet a Blizzardot az Apple-hez hasonlítani. Teljes agyfaszság volt. Itt tenném hozzá egyébként, hogy rajongók milliói könyörögtek egy új Starcraftért meg Diablóért, míg az Apple ha akaraod ha nem, nyomatja az Iphone 19-et is, hogy VEGYED MEG ! Nem vagyok blizzard fanboy el is adtam D3-at 9000 HUF-ért, de úgy gondolom még mindig az egyik legnormálisabb játék fejlesztõ -kiadó cég.
Ellenben sok másik új játékért még 10 ezret sem kértek el. Sõt egyes új címek amik furcsa módon tartalmilag messze verik ezeket a nagy AAA-s címeket olykor még a 6ezret sem érik el induló árként. Anno a Flatout 1, 3ezer forint volt a megjelenése napján, és az akkori árkád autós játékokat a földbe döngölte. 😉
Kár h nincs. Lehet h túlértékeltek a játékai minõségileg, de nem 2x-er olyan drágán adja mint a többi cég "ugyanazt". Anno D3-at 14000 ért vettem, ekkor pont ennyibe került a 25 ezredik COD rókabõr meg a fifa 2026 is.
IMYke2.0.0.0
Tényleg igaza van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kár hogy igaza van..
fergusonpapa
Te meg a trollok trollja

www.icewebhu

A blizzard a játékok appleje 😄