294
-
caius marius #174 A #170 -es kommented győzött meg erről.
A becsületes ember ne magát védje! Védje őt az állam amiben lakik, amit fent tart az adójával.
-
molnarandras22 #173 miért? :) -
caius marius #172 Te tényleg hülye vagy!!! -
molnarandras22 #171 "Jaj te milyen buta vagy."
Ha ismernél nem hiszem, hogy ezt mondanád. -
molnarandras22 #170 "Jaj te milyen buta vagy.
Fejbelottek. Mond meg nekem fegyver nelkul mivel lotek volna fejbe ?"
-Bárki bármikor vehet éles lőfegyvert, Magyarországon is. A becsületes állampolgár azért nem vesz fegyvert, mert börtön jár érte ha megtalálják, de a bünözők akik elég merészek a büncselekmények elkövetéséhez, azok nem fognak visszariadni a börtön lehetőségétől . Magyarán a bünzők így is úgy is beszerezhetik a fegyvert, de ha betiltanák a fegyverviselést akkor a valójában kizárólag a becsületes törvénytisztelő állampolgárokat fosztanák emg az önvédelem lehetőségétől.
Interneten 1-2 éve láttam egy statisztikát (ami avgy hamis vagy nem), miszerint azokban az országokban ahol bevezették az éleslőfegyvereket tartását, a bünözés meredeken esett vissza, mert a bünözők számára sokkal nagyobb kockázatot jelentett . Valamint készült egy másik tanulmány miszerint azokban az országokban a legmagasabb a bünözés ahol fegyvertartási tilalom van. Svájcban úgyhalottam, hogy rentgeteg fegyver van kint a lakoságnál, mégsincsenek lövöldözések az isiben, de nagyon nagyon közbiztonság .
-
#169 "-ha elveszik a fegyvert a tiszteséges emberektől, akkor lehet, hogy nem történik meg a tragédia a 28 gyerekkel(sőt valószinüleg még párszáz baleset sem történik meg), de gyanithatóan, több ezer másik ember élete sem marad"
Jaj te milyen buta vagy.
Fejbelottek. Mond meg nekem fegyver nelkul mivel lotek volna fejbe ?
Talan ha nem haborus allapotokat teremtettek volna, akkor nem lenne minden 100000 elhunyt emberbol 14.748 eroszakos halal ott. Nem veletlemul hoztam fel Kanadat, ami ott van mellettuk es megis ott 100k halalesetbol csak 554 az eroszakos cselekmeny.
A vilag tehet arrol ugye, hogy olyanok ott az emberek es nem az USA ?
Az meg egyenesen egyszeruen tereles, hogy ugy beszelni arrol az iskolai borzalmas esemenyrol, mintha egyedi eset lett volna es csak azert tortent meg, mikozben heti rendszeresseggel tortenik meg es nem nem csak a "rassz" koveti el azt a bunt, hanem a feherek ugyanugy.
Mint ahogy megtettek a KKK alatt stb.
Teszem hozza 6 nappal kesobb mar mashol lovoldoztek agyon egymast es tortent csoportos emberoles egy masik iskolaban, mikozben meg a hirekben a kisgyerekek fenykepeit mutogattak es a gyaszolokat.
Egyszeruen kretenek elnek amerikaban illetve a fegyver az amerikai kormanynak kokemeny biznisz es milliardokat keresnek azzal, ha egymast olik a sajat orszagukban az emberek. De nektek ez az szep uj vilag.
Gyonyoru ertekrend. -
molnarandras22 #168 "lelonek 28 gyereket"
-ha elveszik a fegyvert a tiszteséges emberektől, akkor lehet, hogy nem történik meg a tragédia a 28 gyerekkel(sőt valószinüleg még párszáz baleset sem történik meg), de gyanithatóan, több ezer másik ember élete sem marad meg, akik lehet pont a fegyverük meglétével, vagy használatával kerülték el azt, hogy bünözők áldozataivá váljanak. (páréve valamelyik nagy parkban amcsiban egy csaj és egy srác sétálgatot, néhány (bőrszint direkt nem írok, hogy ne jöhessen senki a rasszista kártyával) csávó megtámadta a sétáló lányt és fiút. A lányt a barátja szemeláttára erőszakolták meg, majd fejbe lötték a srácot.... ha a fiúnál lett volna skuló, talán ez a történet is máshogy szólna. :( -
#167 Amugy meg az elmaradott arab orszagokban azok a gyilkossagi szamok az USA 14,748-hoz (100k)
Tunisia - 117
Morocco - 447
Algeria - 516
Egypt - 992
Libya - 176
Syria - 463
Oman - 18
Qatar - 13
Saudi Arabia - 265
Yemen - 990
Palestine - 145
Kuwait - 59
Jordan - 100
stb
De ugye azert USA az amire fel kell nezni, ebbol a szempontbol.
-
#166 Fajlagos aranyok ? Te meg is mit neztel ? Nezd mar meg a szamokat, matekzseni.
554 vs 14,748 (per 100,000 population)
Szoval jo nagy ongolt lottel. 100,000 fore lebontva.
Egyik ~0.5%-a mig a masik kozel 15%-a annak a 100k-nak. Az aztan haromszoros fajlagos elteres ugye ?
Tudod 100k fore bontva es nem teljes lakossagot nezve. lol
Talan olvasni is megkellene tanulni, mert az oldalon ott van ez a mondat. "rate" in column 2 is defined as deaths per 100,000 population" -
#165 Nekem úgy tűnik, hogy valamit nagyon elrontottak a készítők a grafikon megalkotása során. 100 ezer emberre eső gyilkosságok száma 19 ezer...? Tehát minden évben minden 5. embert megölnek...? Valahol csodás, hogy ekkora állatság nem tűnik fel elsőre.
Ezt nézegesd, a fajlagos arányokat.
USA - 4.8
Kanada - 1.6
Ez pont háromszoros fajlagos eltérés. Csak mivel a két ország lakossága között kb. 10-szeres difi van, aboszlúérték a gyilkosságok száma harmincszoros. Jé, pont ez van a diagramon...
Posztod tipikus példája annak, hogy amit linelsz, azt sem érted... -
#164 Te idióta, Kanadában is hasonlóak a fegyvertartási szabályok,még is a töredéke sincs a gyilkosságok száma. Kitől kell megvédeni őket ? Saját maguktól.
-
#163 Na ez a szanalmas, hogy lelonek 28 gyereket es valaki elkezd nyomatni egy ilyen bullshit szoveget, hogy a tisztesseges embereket megfosztjak a fegyveruktol. De az ilyen idiotan gondolkozo az mer nem veszi azt eszre, ha nem lenne senkinek ilyen lehetosege a fegyverekre, akkor nem tortenhetne meg, hogy egy amokfuto lemeszaroljon ennyi artatlan gyermeket.
Gepfegyvereket vehet barki ? Uristen. Ki gondolja erre, hogy ez normalis ???
Azt se veszi eszre az ilyen marha, hogy az elmult 25 evben kevesebb amerikai halt meg a ket legutolso haborujukban es terrorista tamadasban, mint az elmult 6 honapban a sajat varosaikban, orszagukban altaluk elkovetett gyilkosagokban.
Az ilyen akar magyarazni arrol, mi helyes es mi nem ? -
#162 Az USA népessége az, aki ellene volt eddig annak, hogy szigorítsák a fegyvertartást. Most erre mit mondjon az ember...? -
halgatyó #161 Elképesztő. Az ember csak ordítani tud ennyi aljas döggyalázat mocsok láttán!
Európára valami iszonyatrosan mocskos szennyes hatalom RÁERŐSZAKOLJA a világ hulladékának mocskának és söptedékének a bevándorlását, és MEGTILTJA az országoknak, hogy ezeket a moslékokat a határaiko9n kívült tartsák!
Ez őrület.
És akkor itt is valakik azzal a végtelen baromsággal jönnek, hogy bezzeg amerikában verik egymást a négerek... meghogy valami bedrogozott őrült (talán szándékosan kitervelt módon másokat lelődöz... eléggé szemet szúr, hogy valakik most csinálják az ÜRÜGYET arra, hogy a lakosságot -- a tisztességes embereket -- megfosszák a fegyverüktől, amely az önvédelmet jelenti nekik! Az életet, a biztonságot.
Nehéz elhinnem, hogy ilyen emberek vannak. Az Isten adja mweg nekik, hogy a családjukkal együtt órákig verjék és rugdossák a földön a cigányok/bevándorlók/akárkik! -
#160 Ezen kellene elgondolkodni.
-
#159 Ja, nincs bazdmeg.
Valahol csodálatos, hogy az Internet arra lenne jó, hogy az ember ne hülyeséget olvasson, de lassan lépten nyomon csak idiót NWO/konteós bakfaszokba botlik az ember. -
#158 Oh my god.
Hasonlitsd mar ossze Svedorszag es az USA gyilkossagi szamait joember.
Ezeket a nyilvanvalo csusztatasokat. Ilyentol van hanyingerem.
-
JL666 #157 na valami mást rakott be, brávó!
-
JL666 #156 hát ja. Belinkelek egy videót, aki nem ismeri. Göteborg egy része, amit a bevándorlók teljesen kisajátítottak maguknak, nem engednek be senkit. A tűzoltók sem tudnak bejutni, ha pedig keresztül kell menniük megdobálják őket. A bevándorlók dolgozni nem dolgoznak, csak a segélyt veszik fel.
-
csimmasz #155 Saját sirunkat ássuk és most már kezdenek észbe kapni, de lehet későn.
Multkor volt tv-ben műsor erről és a sok Afrikai akik idejönnek nagyrészük jól át vannak baszva, munkát meg papirokat igérnek nekik, kicsalják a pénzüket otthon, amikor ide érnek akkor meg csak kábitószert árulnak vagy prostik lesznek, mert se nyelvet nem ismerik sem iskolájuk nincs, meg egyáltalán semmilyen gyakorlatuk vagy készségük nincs, hogy akármilyen melót teláljanak.
Nem tudom hallottál e Lampedusa-ról ott volt egy nagy menekült tábor, heves zavargások voltak annó mert nem engedték be őket a kontinensre, hazamenni egyik sem akart.
Ez meg milyen, gyujtogattak meg szétverték a tábort, az ottlakók rettegésben éltek!
Mi lett a válsz, csináltak uj tábort ahonnan mostmár könyen megszöknek és az ottani város lassan kiürül mert elköltöztek akik ott laktak.
-
JL666 #154 ez az egész sok sebből vérzik amúgy. Hollandia 80%-a holland csak... Rotterdam egyes városrészeibe a zsaruk sem mernek bemenni. Fehérként egy ilyen negyedbe bemenni öngyilkosság. Nem tudom az ilyen helyeken hol vannak a rasszizmust kiáltók, meg a Helsinki bizottság meg a többi populista demagóg liberális majom.
Olcsó munkaerő jót tesz a gazdaságnak hűha. Tudom, hogy piacgazdaságban élünk, meg minden, de van egy szint ami alá nem kéne süllyednünk. Ráadásul akiknek a haszon lecsapódik nem az átlag ember, hanem aki eleve tele van pénzzel, annak mégtöbb lesz. Nem a hétköznapi polgár nyer ezzel, akiből a legtöbb van...
London belvárosában nem tudtam kérni egy kólát, mert a pincér kiscsaj nem értette, azt hogy "coke"... Meg az amit még magával hozott ez a kultúra, hogy a piac ahol a bevándorlók élnek az uborkától (Gherkin) pár száz méterre, az abból áll, hogy az aszfaltra kidobálják a zöldségeket amiket el akarnak adni, oszt hajrá. Hááát nem szeretném ha itthon is ez lenne...
-
csimmasz #153 Ezt is az EU bassza el, nem mernek egységes bevándorlási politikát alkalmazni, valamint szigorítani nehogy rasszistának vagy anti humánusnak tűnjenek, amiről az idióta tarisznyás aktivisták tehetnek, akik nem látják a fától az erdőt.
A másik részről olcsó munkaerő, csak ez hosszútávon megöli a gazdaságot.
Amikor elkezdtem a vállalkozásomat 10 éve 20-22€- orabérért dolgoztam, most sokan 12€ ér is elmennek csak legyen mit csinálni.
Mindenkinek az lenne az előnyös ha azok jönnének akik akarnak és tudnak is beilleszkedni, de ehelyett inkább azok jönnek akik a saját hazájukban sem jutottak semmire.
Meglehet nézni a délamerikai vagy kínai bevándorlók hány százaléka dolgozik, valamiért sokkal kevesebb a történés velük kapcsolatban.
-
JL666 #152 "Enyi, ez a gond, vissza élnek a jóindulattal, a gyenge és túl humánus törvényeinkel."
Nem csak ez a baj. Inkább ez a befogadó politika, ami nem is tudom kinek/kiknek áll az érdekébe.
Befogadnak egy nigériait, marokkóit, aki a porba játszott gyerekkorában, a nőket egyáltalán nem tisztelik, stb, stb olyan kulturális magatartással rendelkeznek, ami az európaival nem össze egyezethető, ezeket importálják tömegével. Ezeket a magával született, hozott dolgokat nem lehet egyik napról a másikra kitörölni, ezeknek vagyunk tanúi manapság.
-
csimmasz #151 Az lehet, de nem vagy az, ezt a vak is látja! -
#150 Felsőbbrendűnek érzem magam. -
csimmasz #149 De csak ha lájkolsz! -
csimmasz #148 Látod, mondtam hogy primitív vagy!
Te jöttél itt a nagy dumáddal, hogy végigutaztad a fél világot és a közelkeleti emberek menyivel jobbak!
Erre bele futsz az elő hsz be ami neked nem szimpi és le pattanásos dagadt gyerekezel, majd sértegetsz és hülyét csinálsz magadból az értetlenséged miatt, majd jön valaki aki osztja részban vagy egészben az én véleményemet és már is barátok vagyunk!
Most mi jön?
Anyázni kezdesz?
Inkább értsd meg, bármenyire is fáj, hogy a közelkeltet és európa vagy amerika értékrendje különbözik se itt se ott nem fogadnák, fogadják szívesen azt aki vendégségbe jön és az asztalra szarik, majd követli hogy ezt holnaptól minden nap megtehesse.
Enyi, ez a gond, vissza élnek a jóindulattal, a gyenge és túl humánus törvényeinkel.
-
JL666 #147 barátot? csimmasz jelölj be fb-n :-) -
#146 csaimmasz talált magának egy barátot és egyből valakinek érzi magát így 2 nap után :D -
csimmasz #145 Hagyd, primitív! -
csimmasz #144 A barátságos bevándorlók hálásak, amiért itt lehetnek!
Iránban egy ilyen megmozdulást a barátségos polgárok nagyra értékelik és virággal valamint teával kedveskednek a keresztény tüntetőknek akik halált kiáltanak rájuk.
Ezt is, csak a rohadt elnyomó kapitalista rendszerben lehet megcsinálni!
http://4.bp.blogspot.com/_kMs_q1g_CmQ/Sn8ZiXrF0kI/AAAAAAAAEZs/iDlY3nZ60mY/s400/UK+Radical+Islam+1.jpg -
JL666 #143 de pont az értékrendjüket másokra akarjáák kényszeríteni:
kis olvasmány -
#142 Többet nem vagyok hajlandó reagálni az agymenéseidre, hidd azt hogy tudod miről beszélsz, szarom le. Nem téged sajnállak hanem a szüleidet akik ilyenné tettek.
Remélem impotens vagy. -
csimmasz #141 Te nem csak bunkó vagy hanem sötét is!
Ezek után nekem kétségeim vannak afelől, hogy te valahol is jártál külföldön.
A burka viseléssel az a baj, hogy nem engedi megh az azonosítást, sem hivatalos helyen, sem bankbansem máshol ezért nem lehet itt használni ilyen helyen, ez volt a botrány oka mert nem akartak alkalmazkodni a helyi szabályokhoz.
A menyiség a probléma túl sokat akartak ráadásul olyan helyeken ahol nem engedélyezték .
Egy pl, szalag mellet vagy olyan speciális munkahelyeken nem lehet megoldani mindíg ezért neki kell alkalmazkodnia, de nem hajlandóak.
Több gyilkosság volt már és rengeteg alkalommal rendőrök szabadítják ki a család által fogva tartott lány gyermekeket, olvasgass.
De teljesen felesleges mert nem akarod megérteni, csak szajkózod a marhaságaidat.
Már értem mire megy ki, azt hiszed aki hangosabban üvölt vagy ócsárolja a másikat annak igaza van, tipikus, ostoba kisgyerek hozzá állás.
Itt részemről befejezem mert te nem azért írsz hogy megvitassuk az eltérő véleményünket, hanem mivel nőd még sosem volt és az iskolában is csak mindenki pofán vágott, ezért ide jársz alázkodni másokat, ezzel gyógyítgatva a kis sebzett lelkedet!
-
caius marius #140 Nem vagyok vallásos, nem szeretem egyik "istenhitet" sem. Az viszont tény, hogy a keresztény vallásnál többet egyik sem ártott a világnak. A fanatikusok "hálistennek" ( :-) ) elég kevesen vannak, bármilyen hitűek is, ártalmasak. -
#139 KIEG: Elnézést kell kérnem tőled, mert Mr. Manhattan nem te vagy te Mr. Muslimfóbia vagy -
#138 Egyébként pontosan ugyan ezt akarják a keletre és délre betelepült keresztények is, csak az ő érdekeiket nézve.
Annyi különbséggel, hogy mi szamaritánius akciók keretében próbálunk mindenkit még a mai napig is áttéríteni, mert nekünk első dolgunk mindenhova egy kurva templomot építeni és minimum 2 lelkészt leküldeni.
Nevetséges a kettős mércéd Mr. Manhattan -
#137 Burka viselés... Ember, ők viselik, nem akarják hogy kötelező legyen bárki számára. Ők hozták a vallásukat, kultúrájukat és ezt akarják itt is gyakorolni. Én sem megyek oda és baszok le egy hatalmasat egy apácának vagy egy papnak ha az utcán látom, hogy mit képzel magáról. Nincs hozzá közöm, ő dolga, ő baromsága.
Mecset építés.. Szívük joga. Egy faluban minimum van mindenhol 2 templom de van ahol 3. Mi a faszért ne lehetne egy mecset is, ha van annyi muzulmán és van rá pénzük innen onnan? Keresztény szenny lehet építve, de mohamedán már nem? Nevetséges vagy.
Napi 5x kell imádkozni, nos ez egy 8 órás műszakban 2 maximum 3 alkalom. Ne mond már nekem, hogy 8 órás műszakban nincs 3 x 5 perc szünet, hogy az a szerencsétlen gyakorolhassa a hitét. értelmes embert nem zavar, csak azokat akik direkt erre vannak kihegyezve, hogy miazmárhogyőnekiilyetszabadamikorénaztsemtudommitcsinál.
Elmondom te többet jársz cigiszünetre mint neki ez a 2 -3 alkalom.
Milyen lány gyerek jogainak megtagadása? Hol élsz te? Tudod kik tagadják meg a jogaikat? A tálibok. Ők hányan vannak? 35.000. Él egy db tálib is az EU-ban? Segítek NEM.
Úristen te milyen baszott buta vagy. -
#136 Jaj, micsoda ervek mar megint. :D -
csimmasz #135 A paraszt viselkedés úgylátom megy neked, ezzel valóban felül múltál!
Ha ilyen stilusban gondolod a beszélgetést akkor inkább felyezzük be.
A burka viselet, a mecstek menyiségéről valamint azok helyeinek kijelöléséről elég sok vita van, a munkahelyeken a rendszeres imádkozós engedélyezése, a család lány gyermekek jogainak megtagadása a szülők részéről,stb.
Szóval nézz körül kicsit.
A politika és a vallás kapcsolatáról viszont látszik fogalmad sincs, ki kinek van alárendelve, vagy kinek milyen érdekei vannak.
Te egy beteg gyerek lehetsz, és sajnállak ezért, biztos 40 évesen infarktus visz el.
Szerintem vedd be a gyógyszered és pihenj le kicsit!