16781
-
A storyt én is féltem mert egy nyilt világú játéknál ezt lehetetlen olyan szintüre csinálni mint ahol bizonyos szinten vezetve van a játékos az egyik helyröl a másikra. -
Gamesradaros review-ban azt mondták, hogy a ps4-es dragon age-nél határozottan jobban néz ki már most a ps4-es verzió, de ez a videó, amit mutogathatnak az valami brutál high-end pc-vel készült. Angolul tudók előnyben:
https://www.youtube.com/watch?v=30evY1uLiKI -
A DA:I-ba inkább túl sok mindent belepakoltak a kevesebb több lett volna, szvsz. -
egy kicsit más a 2 játék,a itt nem lett kiszedve semmi fontos dolog,nem lett elbaszva a harc,nem hinném hogy abba a hibába esne:) -
Én pl óvatosan állok a dologhoz a DA:I is kurva jól nézett ki a trailereken azt mégis erősen közepes lett a játék. Itt is félö, hogy az open-world miatt nem lesz olyan erős a story szál.
Plusz az állandó csúsztatgatás se volt még sose egy jó jel egy játéknál se, de mindettöl függetlenül óvatósan bízakodó vagyok. -
Jól néz ki, de remélem kikapcsolható hogy kiírja az állatok fölé a nevét :D -
Rony94 #832 Most őszintén: Számít valaki az ellentétére? :D -
Jó lesz ez. -
uj video 1
2
3
nagyon várom már -
8 magos procikkal? :) -
Úgy kell írni, hogy "baszd meg". Ha már mocskos a szád, szal' érted. Egymás cseszegetését meg most be lehet fejezni, mert tele a zsákom. -
és még azt hittem idő előtt kiszivárgott a gameplay vidi a sok hsz miatt :D :D :D -
Rony94 #826 Jajj, hagyjuk már! Ez egy rendes játéknak a topikja, ne barmoljuk már szét ezzel. Azt nem vagyok képes felfogni hogy hogyan lehet vitatkozni a downgrade-ről ha még MEG SE JELENT A JÁTÉK? -
Akkor most tegye fel a kezét aki akármelyik Witcher részt only a grafika miatt vette meg és játszotta?
( DantesHUN-nak nem kell őt láthatóan csak a grafika érdekli) -
hogy felhúzod magad ,de hülye vagy hallod
-
DantesHUN #823 Igen bazd meg. Beépített ember vagyok. Igen, hol az Ubisoft fizet, hol a CD Project. Hogy a bánatba lehettek ennyire rohadtul agyatlanok? De komolyan. Születési rendellensség, vagy valami dogot szedtek, Csúnyább lett...becsaptak..beszarás. Akkor ne vegyétek meg! NE ! VEGYÉTEK ! MEG!!!! -
hagyom is,valami beépített ember ez,véd midnenkit biztos fizetnek neki érte xd -
Hagyd már, mert mert itt is elkezdi a hülyeségeit! -
te nem hiányoztál ide.pontosan amúgy ez volt mindenki látja hogy sokat butítottak a grafikán mint ami először volt ennyi.nem kell megint védeni őket ez így van azt kész fogadd el -
DantesHUN #819 Megint kezdődik az AC féle hiszti? Nem ezt ígérték, becsapták, csúnyább lett...brühühühühü? -
Ez Bonner -en fut. -
GTX 770 gépigény az minden csak nem **rva magas. -
nekem elég szép így is :) de nem fog elfutni sajna -
Morinad #815 Vihar a biliben. Nyilván akit érdekel a játék, mindenképp megveszi. Nyilván senki nem tud hatással lenni arra, milyen lesz a textúra. Azt sem lehet tudni, ez a végleges textúra, vagy csak fejlesztői változat, vagy bakfitty. Az egészről teljesen értelmetlen lihegni.
Amikor elkészül, akkor kész lesz, és pont olyan lesz amilyen. Aztán aki akarja megveszi. Ez a valóság. -
bazsidiver #814 Tényleg nem a grafika a legfontosabb, de akkor nem kellet volna csodákat igérgetni. Nekem bőven elég ha hozza witcher 2 grafikai szintjét, de ahhoz képest a gépigény meg k** va magas. -
Nem az a gáz, hogy ha ilyen minőségű lesz, hanem, hogy ha ehhez kell olyan gép amit előirányoztak. Amúgy meg szerintem egyáltalán nem rossz a graf.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.25. 09:55:42 -
Szerencsére Witchernél sosem a grafika miatt ütött a játék. Ki nem **arja le hogy fog kinézni?
Irtózatos nagy világ ez bőven elég , felőlem jöhetne az 1 kinézetével is akkor legalább még futna is. -
bazsidiver #811 A hivatalos forumon megint kitört a downgrade hisztéria:
Valószínüleg a tube is rontott rajta, de ha ilyen minőségűek lesznek a texturák a végleges verzióban az gáz. Remélhetőleg ez egy konzol build. -
McAwesome #810 Azokat is el kéne már olvasni! -
Although #809 Ne aggódj, lesz még vagy 80h amit nem láttál :) ahogy nézem erre se lehet majd mondani nem hozza könyvek színvonalát. -
McAwesome #808 Shit! Megígértem magamnak, hogy nem nézek meg egyetlen gameplayt se,
Erre nem megnéztem?
-
The Witcher 3 - Gameplay Preview Trailer.
-
egyszerefog megjelenialig várom elég jó néz ki
Utoljára szerkesztette: drop, 2015.01.23. 18:15:27 -
bazsidiver #805 Februárban nekem is sokkal több időm lenne játszani, de inkább fejezzék be rendesen. -
nyári vizsgaidőszakról nem is teszek már említést :D -
fájdalmas 4 hónap.............................................................. ha a GTA 5-öt nem tolták volna el akkor még talán túlélhető lett volna, de így még az is 2 hónapra van :( -
Rony94 #802 Jól van, nagy a késztetés, de nem teszem meg, nem nézek meg újabb gameplay videókat. Becsületesen kivárom a májust mint minden igazi fan. :) -
http://thewitcher.com/news/view/941
A héten volt valami sajtóesemény, amit a jövőhéten mutogatnak majd, az előzetesben van néhány új gameplay jelenet! Gondolom ezekből lesz a 15 perc összevágva.
Utoljára szerkesztette: Avenger, 2015.01.23. 17:38:05 -
bazsidiver #800 Hétfő este 15 perces gameplay stream, utána qna a fejlesztőkkel a twitchen. -
bazsidiver #799 Találtam néhány eddig nem hivatalosan publikált számot a soundtrackból.