16775

-
Jah, ez már csak így működik:) -
hunbalee #911 Aki maxon akarja tolni annak nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlni az már biztos.De hogy ehhez egy 980 sem elég az vicces dolog. :( -
Ha jól csinálják meg az előtöltést akkor nem. -
Nihili #909 Azért azt ne felejtsük el, hogy a Witcher 2-ben nem voltak nagy, nyitott, szabadon bejárható területek. Szóval kelleni fog a W3-hoz az atomerős gép. -
Ebben a videoban semmivel nem szebb, mint a 2. Hátha mégsem kell majd neki olyan erős gép! -
Although #907 Jól nyomja, gratulálunk neki, hogy ilyen cégnél dolgozik.
anno skyrim idején wedge magyarázta mire kell figyelni a grafika szintjének értékeléséhez. Jól megjegyeztem mert emlékszem nagyon tetszett de közelről látszott tényleg csak ügyesek voltak a srácok mert kis felbontással is jól dolgoztak. Ez viszont durva lesz. Vagy elmegy vagy nem a gépemen :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.03.07. 18:32:36 -
Rony94 #906 Ez az! Még egy videó amit nem nézek meg. Messze van május, nagyon messze! :( -
Új videjó:
Narrated by Péter Gelencsér
Péter pls! -
bendáj17 #904 Pontosan teljesen megfelelt nekem a 2-nek a grafikája, a játékélmény legyen szinte tökéletes :) -
Prof William #903 Ha az Assasin Creed Black Flag -os látványt hozza az nekem már untig elég. Az gyönyörűen futott a 4 -éves PC-men is. Tudom hogy ehhez most fejleszteni kell ,de ha a graf legalább olyan szintű és zökkenőmentes lesz az nekem elég. -
bendáj17 #902 Igazad van nem sokan lesznek akiknek fullon megy. Nekem is elég ha megy rendesen a grafika nálam másodlagos. -
nekem is minden más játék :) érdekes -
nekem egy kb 5 éves konfigon átlag 50 fps körül ment, majdnem fullon... -
nem hinném,hiszen az első rész se teljesen folyamatos még mindig :D vicces -
xido #898 ott valami más is lehet a gond,mert most tolom 4890-es kártyával custom magason,kilőve a vsyncet,elmosódást,meg árnyékokat közepesre,igaz csak 1650*1050-en -
hunbalee #897 "A játékot azért mutatták be GRID-en, mert jelen formájában még nem támogatja az AFR-t, és egy GTX 980 kevés a maximális grafikához. A GRID-en ez nem probléma, így meg tudták mutatni az ultra minőséget.
A CDPRED már korábban is mondta, hogy az ajánlott gépigény 1080p-re, 30 fps-re és high beállításra vonatkozik. A maximum grafikához és a 60 fps-hez két-három erős kell majd.
A HairWorks minősége a GPU-s szőrszimulációs technikák közül a legrosszabb (nincs AAA, önárnyék és megfelelő OIT). Már csak a szőrre és a lő farkára van korlátozva. A haj másik rendszert kapott, egy jobb minőségűt." -
hát ja,nagyon jó játékot csinálnak a srácok,de optimizálni nemtudtak xd nyáron játszottam végig a 2 részt és hát lowon beszaggatott néha :D pedig midnen új játék közepes beállítással megy a gépemen.bár nekem ez a minőség is megfelelne,nem is álmodok róla hogy menni fog :D ehhez a játékhoz konzol kell :D -
ja értem :D az úgy jó -
Az a full, kevés embert fog ütni...
A többség örülne még ennek a minöségnek is. -
bendáj17 #893 Meg írták a hírben direkt nem fullon tolták hogy nagyobbat üssön amikor meglátja az ember. -
nemtom mibajod a grafikával.nemtom mi kéne ekkora open world játékhoz.semmi gond nincs vele nagyon szép:) -
hunbalee #891 A bemutatókon a színpadon nem fognak neked billel bohóckodni és mivel a Shield Tablethez meg az új Set Top boxukhoz kontroller is jár , ezért nyilvánvaló hogy azzal tolták.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.04. 15:55:19 -
Rony94 #890 PC-ről volt? Akkor a jobb alsó sarokban mi az hogy "A meg B"? -
hunbalee #889 Konzol gameplay ezt már megint honnan szedted? Nvidia mutatta be azt hiszen a Shielden tolta felhőből. Azért van ott a Grid.
Ezen rajta is van a két Nvidiás csávó
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.04. 15:51:31 -
Rony94 #888 Konzol gameplay nem mérvadó. -
hunbalee #887 Elég tré a grafika
GRID ... Felhőből tolták vagy mi?
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.04. 15:13:59 -
bendáj17 #886 Új videó a GDC 2015-ről: -
hunbalee #885 "A CD Projekt RED a jövő hétvégén kinn lesz a bostoni PAX Easten is, ahol bemutatja a szerepjáték legfrissebb buildjét is. A srácok március 7-én előadást tartanak a next-gen nyitott világú játékok fejlesztéséről is. "
-
Rony94 #884 REDengine 3 -
Ez frostbite engine?
-
Prof William #882 Köszönöm. -
2015. január 7. óta ismert a hivatalos gépigény -
Prof William #880 Hivatalos gépigény van már?
ÉS ha igen, akkor hol lehet megnézni? -
Rony94 #879 Az 'i' betű miatt azt hittem valami Apple-ös cucc. -
BryceHUN #878 Videóinterjú a CD Projekt RED magyar fejlesztőivel. -
iThe Witcher 3: Wild Hunt bemutató. -
"Ultra setting still disabled. Not optimized yet. PC was set to high."
Tehát majd kiderül, ha elkészülnek. Még nem tudni. -
TomStorm #875 Jó,ez a 900p meg 1080p közti különbség semmi.Valamit látnak közte,én sose vettem észre.Viszont megint a 30fps-el elmehetnek a sunyiba ők is..
A cikkben említett PC konfiguráció lesz a 60fps? -
The Witcher 3 Dev: Recommended PC Specs Will Run It At 30FPS, Not 60FPS, Details On Graphics Effects & More Out -
A mostani interjúk alatt nagyon azt mondogatták, hogy teljesen nyílt világú lesz ("amit látsz oda el is mehetsz"), bár az egész értelmezés kérdése. Azt senki sem kérdeztem meg, hogy lesz e töltőképernyő. De ha minden igaz lesz kötetlen hajókázás, szóval ki tudja... Majd májusban kiderül minden. :)