16432
banner
 • Aborg
  #16432
  Igen, a fejvadasz is eletben maradt, mind a ket esetben.
  -ha nemet modntam, akkor nem lett sikertelen a kuldtetes, csak valahogy beakadt. Aktiv maradt, feladat nelkul.
  -ha igent mondtam, legyoztuk a harom banditat, megis pirosal jelolte hogy nem segitettem neki. Itt sikertelen is lett a kuldetes (pedig mind a harom banditat en gyoztem le).

  Elsore azt gondoltam hogy ha nem fogadom el az ajanlatat akkor lesz valami beszelgetesi lehetoseg a banditakkal, kiderul valami hogy csak rajuk kentek valamit vagy hasonlo csavar a tortenetben...
 • Pityu Mester
  #16431
  Ha nemet mondasz a fejvadásznak, akkor mindenképpen sikertelen lesz a küldetés.

  Ha igent mondasz, akkor le kell győznöd a három fivért, plusz a fejvadásznak is életben kell maradnia. Ha a fejvadász meghal, a küldetés sikertelen lesz.
 • Aborg
  #16430
  A "Grossbart-testverek szomoru historiaja" cimu masodlagos kuldetes az bugos? Bementem a barlangba (a Skellige terkepen Grotto gyorsutazasi pont), ott volt egy fejvadasz. Kerdezte vele tartok e. Mondtam hogy nem, erre elkezdett futni befele a barlangba, en kovettem. De a harom testver engem is megtamadott. Miutan legyoztem oket, a feladatot kipipalta, de ujabbat nem adott. A kuldetes sarga cel-jele is eltunt, de maga a kuldetes aktiv maradt, nem lett teljesitettnek elfogadva.
  Visszatoltottem a mentest, most igent mondtam a fejvadasz ajanlatara. Legyoztem a harom testvert, erre a kuldetest SIKERTELENnek jelolte, mert hogy nem segitettem a fejvadasznak. Pedig de.
 • caps lock
  #16429
  Igen, köszi.
 • Aborg
  #16428
  Koszi! Ide feltoltottem, remelem sikerul letolteni:
  ZIP
 • caps lock
  #16427
  Én szívesen venném ha feltöltenéd valahová. Gyönyörű képeket csináltál, van érzéked hozzá.
 • Aborg
  #16426
  Koszi. Mar csak Skeligen vannak masodlagos kuldeteseim. A kiralyvalasztast mar regebben lerendeztem.

  Juteszembe, szeretek szoszmotolni az nvidia fele fotomoddal. Csinaltam nehany 800x600-as meretu e-olvasora valo hatterkepet is. Itt van nehany mutatoba (de ezek csak jpg-k, az olvasoba BMP valo. Ha valaki szeretne, elkuldhetem oket, vagy feltolthetem valahova.


  Utoljára szerkesztette: Aborg, 2021.08.31. 20:34:08
 • Savaran
  #16425
  Igen, én úgy csináltam, a mellékszálakon menj végig, főként a Skeligei király viszályt fontos lezárni, novigrád bandaháborúit, a szerelmi szálakhoz tartozó küldetések(bárhogyan is döntöttél, Fekete Vörös vagy mindkettő, ha mindkettő akkor poénos lesz, bár ez kihatással van a Blood and Wine végére) meg még van több de nem jut már eszembe, egyébként is jobb ha megvannak előtte.
  Utoljára szerkesztette: Savaran, 2021.08.30. 22:40:58
 • Aborg
  #16424
  Koszi. Igen, megirja mi lett oda - utolag. Mar volt ilyen hatarpont korabban is, a kartyazos kuldetesek lettek oda (amit nem bantam mert kartyazni nem szokok) de odalett egy mellekkuldetes is, ami miatt inkabb visszatoltottem egy korabbi mentest es teljesitettem azt is.
  Szoval akkor a kodszigetes elott inkabb lassan teljesitgetek mindent amit lehet.
 • Savaran
  #16423
  Ja nem azok nem vesznek el, a mellékküldetések közül tud elveszni, de egyébként arról kapsz üzenetet melyek lettek oda.
 • Aborg
  #16422
  Nem csak a masodlagos kuldetesek veszhetnek el a kodsziget miatt? A kincskereses es a witcher megbizasok kozul is veszhet el valami?
 • Savaran
  #16421
  Ködsziget előtt érdemes kitakarítani a térképeket.
 • Aborg
  #16420
  Letezik valahol lista azokrol a mellekkuldetesekrol amelyek a "Kodsziget" kuldetes utan mar nem lesznek jatszhatoak? Probaltam keresni de csak ezt talaltam.
 • RatBaG #16419
  fake news.
 • 0Fritz
  #16418
  Emlékeim szerint a könyvekben a jövőben élő mágusnők arról beszélnek, hogy Ciri nem állította meg a fehér fagyot.
  Ezt mivel magyarázták meg a játékban?
 • Daermon
  #16417
  Ciri megállítja.
 • Daermon
  #16416
  Megnyugtatlak nem sokról maradtál le. Azth hittem az élőszereplős sorozatnál nincs lejjebb. De van. :D
 • lonvard
  #16415
  :-D

  Tiszta retro, mintha Jankovics Marcell filmet néznék. Fehér Ló fia. :D
  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.08.28. 22:13:06
 • lonvard
  #16414
  Mitől állt meg a Tél közeledte?
 • lonvard
  #16413
  Nekem az tetszik benne, hogy újszerűen hat a sok Witcher 3 kaland után. Mintha egy DLC-t játszanék. :D Ebben is már gyakorlatilag mindent elcsesztek, ami harccal és egyebekkel kapcsolatos, de a párbeszédek és a sztori olyan erős, hogy ragad magával. Hangulata, zenéje, áhhh. Azt a csatás részt nagyon várom benne. Amit orbitálisan elcsesztek, az a főzetezés. Tudod hogy csak akkor ihatsz, ha előtte meditáltál. Találd ki hogy mi vár rád, és arra igyál. Aki ezt kitalálta, azt remélem utána kirúgták. :D
  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.08.28. 22:08:25
 • Savaran
  #16412
  Végigszenvedtem az 55. percig az animációs filmet, aztán ebéd után elszuszókáltam rajta, ez az első 55 perc ez elég unalmas és kapkodós volt, nem is részletezem, ja meg buzi witcher az kellett bele nagyon, de a második fele a szuszókálás egész jó volt, a stáblistát már nem néztem végig!
 • caps lock
  #16411
  Szerintem a második rész adja vissza legjobban Sapkowski világát és a witcher hangulatot. Imádtam Flotsam koszos városát, meg az azt körülvevő fojtogató erdőséget tele rémségekkel meg tünde gerillákkal. Az is tetszett hogy alig van benne mellékes, visz előre a főszál, sok és változatos helyre utazunk, boss harcok élvezetesek, magasabb nehézségen a harc komoly kihívás, jeleket, főzeteket is kell használni hogy érvényesülj, igazi witchernek érezheted magad. Geralt mozgása is kifinomultabb, természetesebbnek hat mint a háromban. Az is jó hogy nincs annyiféle fegyver és páncél, komolyan meg kell fontolnod mire költöd a pénzed. Történetben is nagyot vállal, sokkal jobban részeseivé válunk a háborúnak és a politikai intrikáknak, mint a háromban. Méltatlanul alábecsült darab.
 • Daermon
  #16410
  Tél megállítva, Ciri pedig vagy szörnyvadász vagy császárnő. :) (nálam)
 • lonvard
  #16409
  3. rész nem igazán lett lezárva, ha azt veszem, hogy van egy olyan végkifejlet, hogy Ciri eltűnik a másik dimenzióban és az apokalipszis, tehát az Örök Tél közeledte az nem igazán lett megállítva. A végén a vad falkával küzdenek egyet, de azoknak nem sok köze van ehhez. Tehát akkor ha az ember fantáziája meglódul, el tudok képzelni egy olyan epizódot, amiben az Örök Tél megállítása a cél, dimenziókon keresztül. Vagyis Cirinek kell alkotni valamit. Vagy a másik, hogy eljön az öröktél, és akkor egy fagyos, de még nem elpusztult világban kell kalandozni, és ugyanúgy a tél megállításán dolgozni.
  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.08.28. 11:45:09
 • lonvard
  #16408
  Witcher 2 kicsit olyan mostohagyerek, azzal játszottam a legkevesebbet, 1-szer vittem ki. Most az animációs film hatására gondoltam előszedtem. Felüdülés a sok Witcher 3 után. Tragédiája ennek a résznek, hogy Foltest olyan gyorsan meghal. Imádom ahogy olyan arrogánsan mondja, hogy IMBECILLLS! (ok, imbeciles)

  Figyeljetek, a Natalis hova tökbe tűnik a 3. részre? Tehát hogy mi történik végül vele?

  Ja, az animációs film meg szerintem szar lett. Vesemirből csináltak egy common rajzfilmhőst. Ennél azért ez az ember sokkal sokkal többnek érződik. Fiatal witcherként el nem tudom képzelni olyannak, ahogy ábrázolják. Meg hát nincs benne egy értelmes kardpárbaj, vagy bármi, össze-vissza van vagdalva az egész. A férfi-női viszonyok is tipikusak. Tehát a karakterek gyerekmesébe illőek, a cselekmény meg 18 éven felülieknek se nagyon ajánlott. Ha ezt gyerek nézi meg, megáll a növésben, felnőtt agynak meg kevés lesz. Na mindegy.

 • lwb
  #16407
  Hát gyerekek pedig, ha Frednek van igaza és a CP miatt nagy arcmentési akció kell, akkor 100x inkább valószínű, hogy előkaparják Geraltot, mint Cirit. Biztos, bejáratott hős. A történet úgy lett lezárva, hogy simán folytatható, ha muszáj.

  A ND is azt mondta az Uncharted 3 után, hogy soha többet Drake, aztán mégis kijött az U4 ... És óriási siker lett. És náluk még betli sem volt, amit orvosolni kellett volna. ME-nél sem véletlen Shepard páncélját kaparja ki Liara a teaserben a MEA után.
 • Daermon
  #16406
  Remélem Geralt max csak cameozik az új játékban. Ciri meg szerepelt eleget már, de ő is max egy rövid szerepre ugorjon be, ne többre.
 • PiszkosFred
  #16405
  Nem tudom, a mai világban tapasztalható trendeket és az NX széria sikerét látva, simán el tudom képzelni, hogy minden korábbi tervvel ellentétben ismét pénzügyi és nem szakmai döntést hoznak majd és Cirit visszahozzák. Nem mondom, hogy ez lesz, félreértés ne essék, de ha pár éve kérdezel meg, akkor azt mondtam volna, hogy "kizárt!", de az elmúlt 10 hónapból kiindulva már nem vagyok annyira ebben a "kizárt!" dologban.
 • lwb
  #16404
  Így van. Semmiben nem lehetünk teljesen biztosak, de abban azért úgy 99.99%-ig mégiscsak biztos vagyok, hogy akármi is lesz az új Witcher játék, egészen biztosan nem fogjuk tudni majd átvinni ezt a fürdőházas válaszunkat az új játékba, még akkor sem ha Ciri lesz az új főszereplő. Amit egyébként kétlek.
 • PiszkosFred
  #16403
  Jaja,

  "The first three 'Witchers' were by definition a trilogy, so we simply could not name the next game 'The Witcher 4'. This does not mean, of course, that we will leave the world of The Witcher"

  A koncepció és egyéb vázlatok már megvannak a köv. részhez, a CP után elvileg dolgoznak is rajta és jön az új Witcher játék (majd) - de ez a kijelentés a botrányos CP rajt előtt volt, 2020 márciusában, azóta pedig sok víz lefolyt a Dunán... Simán lehet, hogy minden megváltozott azóta és ki tudja, lehet, hogy a következő Witcher játék egy fanservice lesz Cirivel. Tényleg senki sem tud semmit, még az sem, amit eddig tudott. :)
 • lwb
  #16402
  Senki nem tud semmit a 4. részről. Azt sem, hogy lesz-e egyáltalán vagy hogy így fogják hívni. Ha tippelni kéne: ha lesz is, köze nem lesz Geralthoz és Cirihez, mindkettő történetét szépen lezárták.

  Ha meg valaki Sapkowski előismeret nélkül olvassa azt a szöveget, akkor simán az jöhet le neki, hogy Ciri csak ezzel szereli le a kellemetlenkedő közeledést. Egyszerűbb azt mondani, hogy bocs, a másik térfélen játszok, mint megbántani a másikat.
  Ilyen szinten volt érintve Ciri szexualitása a játékban. A könyvek azért ennél jóval messzebb mentek.
 • Palinko
  #16401
  Szerintem 4. részbe már nem vihetjük át a mentéseket. Kíváncsi leszek majd hogy tervezik meg.
 • Savaran
  #16400
  Ha azt választod hogy szimpatikus a srác akkor a hetero vonalat választod, ahogy caps lock kolléga leírta valószínűleg egy 4. részben lenne jelentősége.
 • lwb
  #16399
  Én csak azt az egy jelenetet tudom, ami a fürdőben van. Ott beszélünk a srác nővérével és anyjával.
 • caps lock
  #16398
  Van még egy jelenet a fürdőben, ott is válaszolhatjuk hogy őt a nők jobban érdeklik. De ennyi. Majd ennek akkor lenne jelentősége ha a következő játékban ő lenne a főszereplő.
 • lwb
  #16397
  Hol? A W3-ban? Wtf?

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

  Egyszer jön csak elő, amikor Skjall nagyon nyomul Cirire és a srác nővére megkérdezi, hogy van-e esélye. Akkor válaszolhatjuk azt, hogy neki a nők jönnek be és kész. Ez aligha azt jelenti, hogy "választhattál, hogy leszbikus leszel vagy sem".
 • Palinko
  #16396
  Én is megnéztem, nekem nem tetszett, bár igaz hogy egynek elment kategória, de tisztára olyan mintha a witcher világ kellékeivel valami mást néznék nem witchert. Igazából nekem a könyvekben tetszett a világ de a játékban még nagyobb hatást tette rám, nyilván ott látvány, zene, szinkronhangok stb sokkal jobban átjön. A netflixen meg nézem azt kérdem magamtól hogy ezek az emberek eddig mivel foglalkoztak vagy nekik tényleg így jött át ez a világ?
 • Savaran
  #16395
  Nem egészen, ott választhattál, leszbikus leszel vagy sem
 • Daermon
  #16394
  Megnéztem én is. Hát egynek elment.
 • lwb
  #16393
  Ez ilyen edgy dolog. Páran megálltak 2016-nál, amikor ment ez az anti-SJW buzz és azóta sem léptek tovább. Sapkowski alapanyagában valóban megjelentek ezek a témák. Ehhez képest a CDPR játéka elég erősen kerülte az egészet. Ciri szexualitása is egy beszélgetésnél jött csak elő és aki nem olvasta az előzményeket, az simán azt hihette, hogy ez csak leszerelő duma a srácnak, aki nagyon nyomult.