17
-
#17 Ez valami vicc ? :D Nem olvassak a kulfoldi cikkeket a SG-nel ?
Ez hol fog labdaba rugni a Temash mellett ?
-
#16 Hát ennek a kütyünek meg mi értelme? -
TheCunami #15 ez valami brutális mekkora kéz kell ehhez hulk biztos eljátszadozna vele nekem jó lenne mondjuk 8''os max 2centi vastag nem lenne baj a tabletes gamer pcvel ha a vezérlés nem korlátozódna le a hüvejk ujjakra és a hátuljára is tapi pad meg gombok kézreállóan elhelyezve és az egész ok lenne simán eljátszanék vele a buszon -
Ender Wiggin #14 ezzel nem hordozás közben játszanak majd, hiszen kell a billentyűzet és az egér (egy vérbeli PC-snek)...vagyis, értelmetlen, jobban megéri egy PC. egyébként a mobilvideokártyák (AMD vagy nVidia) elég harmatosak, szóval arra nem verném a nyálam a Razer helyében. -
Ry0K3N #13 Az apple termékek egy magasabb szintet képviselnek az overpriced kategóriában. -
#12 De ezt is nekem kell majd kifejleszteni úgy látom, mert az igazán hasznos dolgokra aztán várhatunk -.- -
#11 Inkább oylasmit fejlesztenének ki, hogy laptopra (vagy tabletre) csatlakoztatható proci vagy videókártya, amivel növelni lehet a teljesítményt ha kéne, utazáshoz meg jó az ami benne van. -
Skyline #10 Ha mellé rakunk egy negyedennyire erős hardverrel felszerelt macbookot ami UGYAN ENNYIBE KERÜL mert Apple termék, máris átértékelődik a kijelentésed (már ha nincs apple hályog és birka szindróma)...:) -
#9 Too late...
-
szaboi #8 ott a pont. -
#7 elektromos tolószékre rácsapod, pár nagyaksival, meg egy tál chipssel, és máris élvezhető út közben is -
#6 Nem azért de ennyi pénzből egy bikaerős asztali pc-t veszek két (!) 36 colos monitorral + 7.1 hangrendszerrel + kiegészítőkkel. (lehet, még a bútorok is kijönnek) Szerintem játékélményben én nyernék...
Ja igen, valszeg azt nem viszem magammal a buszon, hogy ott vagánykodjak vele. Bár lehet, hogy ezt a tabletet se nagyon viszi a tulaja sehova, mert elég vaskosnak néz ki. -
csimmasz #5 Érdekes megoldás, enyi pénzt nem adnék érte de én már amugy is öreg vagyok a HC gamerkedéshez.
-
#4 És egyszer csak valaki majd feltalálja a dokkolóval egybeépített tabletet, és megszületik a notebook és a desktop PC. -
#3 Gondolom bírja az akksi vagy 1 órát teljes terhelésen. -
Lollerka #2 ha megveszik merne adnak el -
Ry0K3N #1 Overpriced piece of shit.