25
  • levente68
    Ha a fantáziátlanokon múlik, akkor valóban...

"Ezeket az elemzőket azért megkérdezném, hogy milyen versenyben is marad le az Apple? Egy cégről beszélünk, aminek egyetlen célja a minél nagyobb profit termelése. Jelenleg nagyon nem úgy néz ki, hogy ebben lemaradnának, lassan már nem tudják mivel lapátolják azt a q sok pénzüket."

Szerintem kérdezd is meg tényleg, hátha felfedezik Magyarország kis tündöklő értelmű csillagát, aki itt csak elnyomásban részesül és kiemelik ebből a posványból a neki kijáró megatop elemzői posztra.
    Így aztán sokkal okosabbakat elemezhetnének egy ilyen géniusszal az élükön...
    Kérdés persze, hogy Apple fizetne tovább is? Immáron külsősként?

Amúgy tényleg komoly lemaradással érkezik a hír ide sajnos.
  • M2 #24
    "Elemzők szerint az Apple azért marad le a versenyben, mert viszonylag egysíkú a termékkínálata"

Ezeket az elemzőket azért megkérdezném, hogy milyen versenyben is marad le az Apple? Egy cégről beszélünk, aminek egyetlen célja a minél nagyobb profit termelése. Jelenleg nagyon nem úgy néz ki, hogy ebben lemaradnának, lassan már nem tudják mivel lapátolják azt a q sok pénzüket.
  • M2 #23
    "Mivel felgyorsultak a kiadási ciklusok"

Miért gyorsultak volna fel? Mert idióta 'elemzők' azt írják? Vagy mert a gyári hibás iPad3 után inkább gyorsan kihozták az iPad4-et az új csatlakozóval?

Ugyanez a baromság az olcsóbb iPhone-nal is, amit nem is értem melyik barom talált ki...
  • narumon
    Szerintem az öngól lenne, de hát Jobs nélkül még mindig nem látom hogy valaki felvette-e volna kesztyűt, úgyhogy még az is lehet, hogy ilyen hülyék. Majd meglátjuk! A vak is aszonta.
  • Cumshot
    Remek, jöjjön is. Csak legyen legalább 250000 forint a 16 gigás a premier idején, és akkor kettőt is veszek.
    S4? Mi a ráknak? S2 hardverét sem használja még ki teljesen semmilyen alkalmazás, S3-ról ne is beszéljünk.
    Nekem most egy 2 magos Galaxy S Advance-em van, és tuti hogy ezzel még legalább 1,5 évig elleszek, mivel nem lesz értelme váltani.
  • Major
    Mivel felgyorsultak a kiadási ciklusok, és nem akarnak lemaradni a Samngtól, így egyes források szerint a Samsung Galaxy S4 után nem sokkal jön ki április-május környékén.
  • MaRee
    Ezaz!! Alig várom, aztán egy fél év múlva a 6s-et aztán jövőre a 7-et és a 7s-et, mindegyiket megveszem!!!! Csodálatos, innovatív, KELL!

• Zoltan21
    Én az iPhone 9-re leszek kíváncsi!
    Beépített kávéfőzővel veszem csak meg! :D
  • Vaszilij Artyom
    Áfjón 5 új tokban. ami már nem kopik, INNOVÁCIÓ!
  • narumon
    Szerintem maradnak a szokásos frissítésnél. Azaz nyár végén ősz elején érkezik és iphone5S lesz a neve.
  • pixx
    Ebben igazad van, de amikor kicsúsznak ezek a dolgok a netre onnan általában 4-5 hónap mire kijönnek...
  • M2 #14
    Meg nem is nagyon lehet többre számítani, mint erősebb proci (minek?) meg jobb kamera (képminőségen még lehet tovább javítani). Ennyi.
  • AZTA
    jaja elég esélyes hogy 5S lesz és nem 6.
  • BoneDragon
    Milyen iphone 6?? Inkább 5S.
  • Vaszilij Artyom
    Juj és mi volt változni?
    Segítek semmi, mint eddig 2 éve.
  • GregSB
    Egy kósza pletykán kívül ezt semmi nem erősíti meg. Simán lehet hogy csak ősszel frissítik őket.
  • M2 #9
    Ezt én sem értem! Ki akarják várni a végét és egy nagy cikket írni? Vagy semmit? A mai felpörgetett világban?
  • pixx
    Nem kell addig várni májusra lesz modell frissítés elvileg, Ipad, Ipad-mini, és iphoneból is.
  • mousee
    Nembaj, ráérek :)
  • GregSB
    Ősz előtt nem várnék rá a helyedben.
  • mousee
    2nd gen iPad mini-t hozzák ki, és boldog leszek :)
  • nyu
    A szomorú az, h a CES-en már a 45. új okostelefont jelentik be, arról meg nulla cikk van itt. Remove bookmark
  • GregSB
    Felfoghatatlan hír ez, senki nem gondolta volna :D
  • Gladiator
    Bírom a címet: Már készül az iPhone 6. Elárulok egy titkot: Már az iPhone 7/6s is készül;) Sőt, talán már a következő is:)
  • nyu
    content=content.replaceAll('iPhone5', 'iPhone6');
    content=content.replaceAll('iPhone4s', 'iPhone5');
    print(content);

ez am a cikkiras csucsa. szevasztok!