A drága érintőképernyők miatt nem fogy a Windows 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(vagy tényleg valóban ennyi hülye lenne? Bazzeg, kajak mehet a nibiru meg az összes maja marhaság a francba, a földre már ráférne egy jó alapos formatcé...)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Nagy frászt! Én XP vs. Vista alatt a Vista pártján álltam: példa1
példa2
példa3
XP vs. Win7 esetén egyértelmûen a Win7 melett.
És Vista vs. Win7 esetén, pedig azt mondam, hogy nincs annyi újítás a Win7-ben, hogy lecseréljem a már meglévõ Vista Ultimate-jeimet.
Úgy hogy ezt a baromságot kikérem magamnak!
Ez kb olyan adat mint amikor 100 emberrel kitöltetnek egy tesztet és azt írják az emberiség 95%-a nem tud olvasni.
Képzeld el a Win8 meg megjelenést követõen 1 óra 12 percel és 20 mp el 852% al több vásárlást könyvelt el mint a Win7,Vista és az Xp összesen, na ?
Mondom ilyet csak 1 de inkább 2 év után lehet csak mérni, addig csak a nyomorékok lovagolnak rajt (egyébként a vistábnál szarabb Windows már csak a Win 95 volt szerintem
Majd 1 de inkább 2 év múlva lehet mondani valamit arról, hogy mennyire lett sikeres vagy mennyire nem. Addig az ilyen számok annyit jelentenek, hogy semmit.
Bár kár ilyet mondani annak aki arra élvez el, hogy az elsõ 24 órában átlépi e az X eladott mennyiséget, és ebbõl von le elõre következtetéseket, amiket természetesen tényként állít be.
Te az a felhasználó lehettél akit mondtam a Xp vs. 7 közt.
Használd nyugottan, senki se mondja, hogy ne tedd. Érezd magad különlegesnek mert abba a cca. 1.72%-nyí felhasználó közé tartozol akik használják a Win8-at.
Viszont remélhetõen az MS sem megy el majd az a tény melett, hogy sikerült a GUI-val olyasmit elõidéznie ami a Vista terjedését már most biztosan alul múlta és jó eséllyel a WinME-ét is alul fogja. Ez lehet az elsõ Windows mely a linuxszal küzdhet a népszerûségi listákon.
A1274815 : Ugyan úgy van asztal mint eddig baszdmeg... ugyan annyi kattintás minden mint eddig, csak éppen kaptál egy kurva jó interaktív felületet ami eddig nem volt. Lesz Sp1, de ne is zavarjon, te kevered a Windows Blue-val a dolgokat, ami annyit jelent, hogy kb 8.1, úgy mint apple-nél, csak nem oroszlán, meg hegyi oroszlán meg mittom én mi lesz a neve, hanem Blue.
Használjátok már legalább 1x .. Bár ebben az országban kár ilyet mondani mert úgy sem fogjátok, de az ugatás az megy.
u know, this is EMBERISÉG in 2013.
Egyébként Windows 8-on ugyan úgy tudsz dolgozni mint 7-en csak maximum gyorsabban, mert gyorsabb a rendszer. Ne is zavarjon, hogy van ugyan úgy rendes asztal mint eddig, csak le kell nyomni azt a nyamvadt Windows gombot 1x.
Szeretem az olyan magyarokat akik úgy fikáznak valamit, hogy ki sem próbálták, bár ezt hazudják.
A Windows 8 célcsoportja nem a notebook-osok meg PC-sek, hanem a tabletesek. Viszont a Microsoft elszámolta magát mert azok kapnak egy kész op-rendszert már az elején és a tabletet nagy többségében laikusok használják akik csak youtube-ozni meg facebook-ozni egyszóval tartalmat zabálni szeretnének és nem dolgozni rajta.
Majd eladnak eleget a 8-ból is ha sikerül pár tabletgyártóval leszerzõdniük, hogy kizárólagosan 8 fusson rajtuk, ennyi...
Tudok KATEGORIZÁLNI!
Kategóriákat ELNEVEZNI
Elvinni a háttérbe (jobb klikk) azt amit tudom fényévente 1x használok.
INTERAKTÍVAN olvashatok mindent ami érdekel és nem kell telepítenem hozzá 200 programot meg 50 rainmeter skint meg RSS eket keresgetnem minden.
De tudom... mennyivel királyabb keresgetni a neten RSS olvasó programokat, meg tévé mûsorokat, és TELEFOSNI az asztalodat GUSZTUSTALANUL mindenfajta program mindenfajti GUI-jával, ami minimum 52 színû lesz és a fele nem is átlátszó.
Persze lehet baszakodni RAINMETER-el csak nekem nincs szabad 48 órám 5 dologhoz azonos skint találni. De persze egyszerûbb meg minden...
I.D.I.Ó.T.A.
Végre nem egy ósdi, szar szemét mocsok 15 éves start menüt kell használni ami mindenre jó, csak használatra nem, hanem egy 100% ban OPTIMALIZÁLHATÓ és INTERAKTÍV startképernyõ van. Az elõtt tudom, hogy van-e email-em, hír ami érdekel, idõjárás, közlekedési helyzet, stb mielõtt a notebook felnyitásán kívül bármit is csináltam volna.
Ezek a legfõbb okai a nagy ellenszenvnek. Ha az elsõ GUI-is rendszereknek MacOS, Workbench, és hét év lemaradással a Windows idejében tömeggyártásban elérhetõ lett volna a mai technológia, akkor valami hasonlót hoztak volna létre, mint most a Win8. Tény, hogy nem feltétlenül hasznos egy érintõképernyõ egy desktopon, de egy laptopon a meg nem léte hiányosság, és egy desktopon sem hátrány az új GUI.
Látszik, hogy az életben nem használtál érintõképernyõs laptopot. Pontosabban TabletPC/Laptopot. Úgy 10 éve egy XP-s érintõképernyõs laptoppal, aminek átforgatható a kijelzõje, és visszahajtva egy tablet, jobb volt használni, mint egy hagyományos laptopot. Eleve olyan szitukat, ahol nem tudsz egeret használni, a tapipadnál ezerszer kényelmesebb. A tapipad és a pöttyegér az igazi ergonómiai szar. Meg eleve az még mindig ott van a gépben, és senki nem fog pisztolyt a fejhez, hogy az érintõképernyõt használd minden esetben.
Mindenki úgy fikázza az érintõképernyõt, mintha fizetnének nekik érte.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Úgy érzem, 2013 valaminek az éve lesz... <#eplus2>#eplus2>
LZ forever
Igy erdemes desktop erintokijelzon dolgozni:
http://www.photoshopsupport.com/photoshop-blog/07/2008/photoshop-blog/wacom-cintiq-12wx-pen-display-drawing.jpg
Igy meg akkor ha a monitort akarjuk nezni, de a kezunket az asztalon akarjuk hagyni:
http://ww1.prweb.com/prfiles/2012/08/07/9779124/wacom-tablet-intuos.jpg
Erre volt pelda. Regen a mernokok nagy muszaki rajztablaknal dolgoztak, tobbnyire allva es kezzel rajzolva mindent. Nem lehetett egy konnyu munka...
"Komoly munkában a többablakos, többmonitoros üzemmód verhetetlen."
Ebben az a vicces, hogy a regi apple rendszerek egyszerre csak 1 alkalmazast tudtak megjeleniteni tobb ablakban, a menusor pedig folul volt. Aztan fejlodott, hogy tobb alkalmazas is latszott. A google android rendszere alapbol mindent teljes kepernyoben jelenit meg, de van benne ablakozo rendszer, tehat minden android-os alkalmazas kepes ablakban futni. (1 program egyszerre csak 1 ablakot nyithat, de minden alkalmazas latszodhat egyszerre akar atlapolva is) Mindezt megfejelve egy rendes desktop-pal, sot mindjart tobbel, meg telefonokon is. Az android start menuje pedig az applications lista, amibol van olyan valtozat ami rendes mappakat/almappakat is kezel. (iphone-on csak az omlesztett lista van) Tehat mig az eredetileg mobilos os-ek mennek a desktop elv fele a telefonokon is, addig a microsoft a windowst viszi a mobilos mukodes fele, meg desktop-on is. Szerintem ez nem jo otlet...
Erintokepernyos monitor helyett pedig abszolut koordinatas digitalizalo tablat kell hasznalni a billentyuzet mellett. Ez egy olyan touchpad amin minden pont egy fix kepernyo pontnak felel meg, tehat nem simogatni kell a pozicionalashoz, hanem egy erintes is eleg. A legtobb grafikus ilyet hasznal, kiveve akik dontott erintokijelzos monitort, ahol rajztablakent van elhelyezve a monitor, tobbnyire az asztal sikjahoz kepest 45 fokos vagy ahhoz kozeli szogben. Azon mar sokkal konyebb dolgozni (altalaban tollal, rakonyokolve a kijelzore), persze igy az ember folyamatosan lefele bamul, mintha papiron dolgozna, ami ugyancsak nem kenyelmes.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Már 4-magos 1.2 Ghz-es darabok is kaphatóak (Freescale i.MX6 quad) és vannak már 2GB RAM-os modellek is (mindez kevesebb mint 100 dolcsi). Ezek tökéletesen elegek egy full-desktop Linux kényelmes futtatására ha egy szép nagy monitorral/egérrel/billentyûzettel kombinálod.
Ezek a stick-ek jelenleg még Android-al jönnek, azaz csak médiacenternek és TV okosítónak jók, de az i.MX6-os darabokról már bejelentették, hogy a jövõben Ubuntu Linuxot is szállítanak vele.
Azaz ha egy okostelefonos/tabletes emberke mégis valami desktop szerûséget akarna majd venni, akkor választhat egy tenyerében elférõ 100 dolcsis gép és egy háromszor annyiba kerülhetõ ATX házas monstrum között. Persze az ATX-es monstrum erõsebb, de arra neki javarészt nincs szüksége, mert csak kényelmesen akar desktop-on szövegszerkeszteni, táblázatkezelni, ami a stick-PC-vel is megy.
Az egész egy ergonómiai rémálom, amit szerintem lehetetlen/értelmetlen megmagyarázni.
1) Kar mozgatása vs. egér+bill
Ha egy 21-24"os monitoron, munka keretében akarnál tapicskolni, ahhoz majdnem teljesen kinyújtott karral kell a monitort nyomkodnod. Ez kb 15-20 perc alatt (nõknek még kevesebb) totálisan lefárasztja a karodat és fárasztja az idegrendszert is mivel nagy izmokat kell közepes mozgásokkal, folyamatosan mozgatnod úgy hogy közben precíz mozdulatokat is kell tenned. Ráadásul idõrõl idõre garantáltan vissza kell nyúlnod az egérhez és billentyûzethez minden kicsit komplexebb irodai munkafajtában.
Képzeld el ugyanezt egy fejlesztõi vagy CAD munkaállomáson (két óriási monitor, még nagyobb távolságok) és látszik, hogy a dolog nagyon gáz.
Az évtizedek alatt kialakult, billentyûzet/egér kombináció nem véletlenül olyan sikeres, amikor hosszú munkáról van szó, hiszen kisebb izmokat kell mozgatnod és pici távolságokra, precízen. Minimálisan fárasztja az izmokat és az idegrendszert.
A laptopnál ennek a tapicskolásnak az ergonómiája talán minimálisan jobb, de nem sokkal. Kisebb távolságokra kell nyúlkálni, de mág mindig folyamatosan emelgetned kell a karod.
2) Képernyõ koszolása
Hacsak nem tisztítod folyamatosan a kezed, akkor néhány óra alatt garantáltan úgy bemocskolod a monitort, hogy állhatsz neki letisztítani. Ráadásul egy full HD felbontású 21"-os monitoron már kisebb koszok is zavaróan hatnak ha ténylegesen dolgozni akarsz vele. Én még a kezét is letöröm annak ha valaki hozzá akar tapicskolni a munka monitoromhoz, nemhogy folymaatosan tapicskoljam én magam. (és ezzel nem vagyok egyedül). A koszolódás miatt fellépõ vizuális degradáción ráadásul nem segít ha a monitort kifejezetten tapicskolásra tervezik attól csak kicsivel könnyebb lesz tisztítani.
3) Egész képernyõs üzemmód vs ablakok
Komoly munkában a többablakos, többmonitoros üzemmód verhetetlen. A Metro UI teljes ablakos módja elviekben is alkalmatlan arra, hogy kiváltsa az ablakozós desktop-ot, noha a Microsoft az összes desktop alkalmazás "legacy" státuszba tette és ki akarja vezetni a desktoppal együtt.
4) Egyebek
A Win8 UI kapcsán volt már számtalan elemzés ergonómusoktól, amik további problémákat emelnek ki (információ sürûség csökkenése, felderíthetõség romlása...stb)
Összességében azt mondom, hogy a Microsoft-nál vagy totálisan amatõrök ülnek vagy mindenki szimplán megbolondult ha azt hitték, hogy ez így tényleg jó lesz.
A Metro UI-t szigorúan tablet-ekre és telefonokra szabadott volna felengedni és a desktop Windows-nak még csak a közelébe sem engedni, nemhogy erõszakosan erõltetni.
A Linux desktop környezetek (pl.: Unity) fejlõdése egyébként szerintem sokkal értelmesebben történik, ott legalább csak átvariálják kicsit a desktop mûködését, de nem akarják megszüntetni. Ráadásul továbbfejlesztik a hagyományos dektop környezeteket is (Gonem2/MATE, XFCE, KDE...etc), azaz a választás lehetõsége megmaradt.
Egyébként én nem vennék mérget arra, hogy a Linux a Win8 kapcsán nem fog részesedést elvenni a Windows-tól. Tény hogy amíg a PRO alkalmazások nem vagy csak nyögvenyelõsen mennek (Wine), addig a migráció lassabban megy, de ha ez megváltozik, akkor tömeges migráció is bekövetkezhet.
Nekem pl nagy meglepetés volt, hogy a TeamViewer már profin mûködik Linux alatt is. Wine alatt fut, de saját magának profin bekonfigurál egy Wine környezetet és hibátlanul, gyönyörûen fut.
A Steam-en keresztül rengeteg profi játék fog natívan futni nemsokára desktop Linux-on, ez a játékos alkatok számára jelentõsen lecsökkenti az átállás fájdalmát. Ez egy relatíve kicsi réteg, de erõs véleményformáló.
Ha neadjisten az Adobe kiadja a Photoshop-ot Linux-ra akkor az megint egy nagy adag véleményformáló ember számára ad alternatívát.
És persze az Android + iOS páros rendesen bontja lefelé azt a réteget, akinek csak minimális informatikai feladatok (böngészés, levelezés) miatt lenne szüksége gépre. Na ezek már soha nem vesznek majd PC-t, max egy okostelefont és/vagy egy tabletet.
Mondjuk engem nem zavar, hogy az MS ekkora baromságokat csinál, nagyon is idõszerû, hogy leépüljenek egy olyan szintre, amitõl kezdve normális verseny tud lenni a szereplõk között és nem tudnak erõszakosan, monopolisztikus módszerekkel átnyomni versenycsökkentõ dolgokat.
Ha erre a válasz nyilvánvalóan az hogy de, kell, akkor szerinted jó ötlet lett volna, ha ennek kezelõfelülete teljesen más, mint az asztali verzióé? Figyelembe kell venni, hogy ez megduplázná a fejlesztõi kapacitásigényt, marketingköltségeket, minden egyéb járulékos kiadást, ráadásnak piaci hátrányt okoz, hiszen akkor az a rendszer nem tudna az asztali szférában elért ismertség erejére támaszkodni és a felhasználóknak is minden nap meg kell küzdeniük azzal, hogy a munkában/iróasztalnál és a nappali fotelében két eltérõ operációs rendszert használnak, ami nyilvánvaló baromság, tekintve hogy minden folyamat az egységesülés irányába mutat.
A világ abba az irányba halad, hogy pl. elkezdesz olvasni otthon a táblagépen, azt folytatod utazás közben a buszon egy okostelefonon, beérsz a munkahelyre befejezed a PC-n. Ehhez egységes háttér kell, egységes kezelõfelülettel, hogy kb. minden ugyanott legyen, mert így kényelmes a felhasználónak. Ha több eltérõ oprendszer/szoftver biztosítja ezt az nem gazdaságos, és csak bonyodalmakat okoz.
Egyfelõl az MS marketing részlete mindent megtesz, hogy sikeresnek tüntesse fel az amúgy kolosszális bukás (legalábbis eddig) Win8-at. Ennek jegyében minden páros nap, le kell nyilatkozni, hogy "Jó jaz, Jó jaz, tixta siker"!
Lásd, tegnap Ipon: http://ipon.hu/hir/egyre_nepszerubb_a_windows_8/23576
(Már a cím is „csodás”😉
Aztán - persze csak azon kedves fogyasztók kedvéért, aki nem elég hülyék ahhoz, hogy ezt benyalják – minden páratlan napon kell valami magyarázat, miért is vannak az eladások a béka hátsója alatt. És ilyenkor jön a magyarázat, hogy a szemét gyártópartnerek a hibásak, mert nem gyártanak „elég” érintõképernyõs laptopot (sose vennék, köszi) és elég érintõképernyõs monitort (szintén nem játékos karakter).
Persze mindenki a hibás, csak az MS nem, aki pofán x*rta a felhasználó bázisának az igényeit, sõt, megpróbálta megmagyarázni nekik, hogy õk valójában hülyék, és szükségük van ám a sokkal drágább, ámde kényelmetlenebb és használhatatlanabb baromságokra. Aha. Biztosan. Én meg Diana hercegnõ vagyok, és fejen állva közlekedek…
Ez már annyira szánalmas, hogy sírok.
Komolyan mondom az MS (és a Nokia) trollt csináltak belõlem, mert minden nap fikáznom kell õket. Eleddig soha nem éreztem kényszert, hogy fikázzak, de az amit ez a két cég 1-2 éve mûvel, az már botrány. Mondom ezt úgy, hogy évek óta használom a termékeiket, és (eddig) szerettem is õket. Ám mostanában kissé félrebillent az „üzleti stratégiájuk”. Valahogy azt érzem, hogy az utóbbi idõben méreg drágán próbálnak ránk erõltetni valamit, amire nincs szükségünk, és/vagy ha mégis, akkor nem úgy, ahogy az õk elképzelik. Mindezt úgy, hogy a végeredmény jóval használhatatlanabb, mint az elõdök.
És aki ez meg meri mondani, azt még le is hülyézik, meg lekezelik, mondván, „ugyan mint tudsz te, a hiba benned van, nem bennünk és a mi termékünkben”.
Jó lenne, ha záros határidõn belül szakítanának ezzel a világnézettel, mert bár jelenleg abszolút piacvezetõk, ha így állnak hozzá, nem feltétlenül maradnak azok.
Lásd Nokia…
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Itt például egy win8 alap offisszal (otthonra) 67600 Ft. Ennyiért már lehet 17"-os éritõs monitort is venni... Látszik, hogy a win8 szerelem azért elég drága mulatság...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Nekem 20 ezer forintos Android készülékem van és semmi pénzért nem cserélném le se windos 8-asra se iPhosh-ra... Az Android pedig (ami Linux) penetrációja pedig már 80% körül mozog a világpiacon a mobil/tablet szegmensben úgyhogy ennyit rólad, meg a véleményedrõl. <#falbav>#falbav><#eplus2>#eplus2>
Utálom az androidot, sz*r. Sz*rul van megírva, sz*rul van optimizálva és egyáltlaán, nem is ezekhez a hardverekhez van. Zabálja a memóriát (iOS-nek elég negyed annyi). Samsung Galaxy S3-at volt szerencsém kipróbálni, az öcsém vette (ki más? 😊). Maga a hardver nagyon jó, a telefon tetszik, de majdnem sírva fakadtam a tipikus androidos baromságokhoz, mai MINDENHOL felüti a fejét. Akármilyen drága telefont nézek. Jó persze ha csak egy óra vna kitéve, akkor jó, de szeritenm aki majdnem kétszázezret költ az talán 1-2 appnál többet használna. De majd még nézegetem és használgatom.
(Nem, magamnak nem veszek oksotelót, nincs rá igényem, nincs rá pénzem és nem is akarom birtokolni ezeket, csak szeretném minden megnézni, megtapogatni. Ja és van iPod Touch 4G-m, bõven elég arra, hogy reggel megnézzek egy emailt vagy valami.)
Ja és a cikkhez is: a mai technológiákkal még nem megoldott az, hogy munka közben érintõképernyõt használjunk. De az MS elhozta a jövõt. Majd meglájátok, két éven belül tuti jön az OSX is csempékkel, na meg majd a Linux is bevadul. Ez a jövõ. De nem Wordhöz tervezte az MS se, nem kell hepciáskodni. Meg hogy 8 órán át baszkuráljuk. De egy kutatóállomásra szeritenm jó lehet, ahol függvényeket lesegetnek, elemeznek, néha arrébb pöccintenek valamit. Meg otthonra. Elindítasz egy filmet, csinálsz egy utalást stb.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
;D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ajánlom leendõ fejlesztõk figyelmébe; miért nem lehetne a csempéket kategóriákba sorolni , mindegyiknek egy teljes képernyõ területet szentelve, melyeket az elsõ oldalról lehet elérni egy katt-al, vagy egér ráhúzással nyitni?
Jelenleg az a módszerem, hogy mappákban csoportosítom a parancsikonokat, így mindig azokat látom, amilyen témában dolgozom. Így nem terpeszkednek a parancsikonok a teljes asztalon, van 5 mappa és kész.
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
BTW, a win8 -szerintem- nem azért nem fut be, mert szar lenne, hanem azért, mert nincs rá szükség. Asztali gépeken a nincs értelmes indok leváltani a jelenleg mûködõ win7-et. Nagyvállalatnál még így is sok helyen XP van, home usereknél egyre kevésbé fontos az asztali gép (ebbõl kifolyólag az OS is), hála a táblamizériának, ami bõven elég a FB/YT/internet kombóra. Táblából meg manapság annyi van mint a nyû, 20k-s ferdeszemû tablettõl kezdve a sokszázezres almásig.
A másik indok a sokat ekézett win8 ui (leánykori nevén földalatti), amit azért forszol az MS, hogy szokja a user, legyen egységes interfész az MS féle telefon/tábla/pc kombón. Az elképzelés jó, csak ez már egy telített piac, elég nehezen fog elterjedni, lásd istenített win8-as lumiák keresztbelófasz szereplése, nem kevés HC marketing mellett.
Továbbá a játékosok se nagyon cserélnek (egyelõre), mivel a valve gõzgépe kijelentette, hogy a windóznyóc márpedig szar, és inkább mennek pingvines irányba, mintsem a nyolcas felé. Slusszpoén, hogy ugyanazon a konfigon gyorsabban fut egy játék linux alatt (L2D2-vel tesztelték, oké hogy erre kihegyezett techdemo, de mókás hogy kb 1 hónap alatt ~30 FPS-bõl csiholtak ~300at, ami azért nem rossz).
Emellett még bejön a szokásos driver para is, mert sok dolog nem hogy 8-on, de még 7-en is csak megerõszakolva döcögõsen megy.
Az új felület ízlés kérdése, van aki imádja, valaki meg attól is sírógörcsöt kap, hogy a start menü helyett az jön be. De szerintem ez már csak a hab a tortán.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Teljesen mást demonstrál az ipse. Csak ti ehhez primitívek vagytok.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...