107
  • Balumann
    #107
    "Te vagy aki meg csak olyan erveket hozott fel hogy kinyujtva nem kell lennie a keznek, hiszen lehet hasznalni a regi eszkozoket. Akkor kerdem en mi szukseg van az erintokepernyore, ha az nem mobil eszkoz ?"

    Ennél azért lényegesen több érvet felhoztam, sajnálom hogy te csak ennyit akartál megérteni belőle, mondjuk ezt sem igazán így írtam szerintem, de mindegy. :D
    Én azt írtam, hogy bármivel jól használható, ha használ is valaki értintőképernyőt (mert ezzel meg van a lehetősége, hogy azzal is használja), NEM KELL folyamatosan azt használnia.
    Én sem látom érelmét, hogy annyiért érintőképernyőt vegyek, bár ez nem azt jelenti, hogy nincs semmi olyan lehetőség benne, ami a billentyűzet+egér MELLETT jól alkalmazható. Hosszabb távon biztosan nem kényelmes (most nem a táblákra gondolok, hanem a monitorokra, amiket tényleg általában kinyújtott kézzel, közelebb hajolva kéne használni).

    "Miert azzal a hulyeseggel porbal akkor hazudozni az MS, mert draga az erintokepernyo azert nem terjed el, hiszen most irtad nem olyan regen, hogy nem kell erintokepernyo, eleg a regi eszkoz. :DD"

    Ezt úgy mondod, mintha én írtam volna. Ez szerintem is hülyeség, az okait én kifejtettem pár hozzászólással korábban. (ismétlés képpen én azt mondtam, hogy sokkal inkább probléma ,hogy az emberek azthiszik, hogy csak azzal lehet normálisan használni, mert csak azt látják minden videóban, fórumokon is erre következtetnek (a hozzád hasonló fikázóknak köszönhetően. :P ).

    "De mind a 3d-s appoknal,programoknal,jatekoknal mar megfordul ez a tenyezo, es lassabb az op rendszer mint az elozon."

    Ez meg megint milyen állítás? Az alkalmazások érezhetően gyorsabban futnak (bár ezt egyelőre csak viszonylag lassabb gépeken éreztem), a 3D-s alkalmazások meg pontosan ugyan úgy, mint Windows 7-en.

    "Raadasul van alternativa a mobil keszulekek piacan, ami jelenleg erosebb piaccal bir, ahova nehez betorni egy olyan szoftverrel, amit a felhasznalok nem kedvelnek kulonosebben a regivel szemben igy aztan marad a laptop es tablet piac."

    Hát, tabletek terén én viszont Androidra szavazok, ugyanúgy ahogy mobil platformon is, érintőképernyős laptopoknál lehet nagyon előnyös a rendszer szerintem (ott a touchpad mellett/helyett pláne jól jönne az érintőképernyő). Netbookomnál én is tudnám értékelni néha, csak azon meg Linux Mintet használok. :P
  • Jakuza001
    #106
    Leghulyebb erv ? Te vagy aki meg csak olyan erveket hozott fel hogy kinyujtva nem kell lennie a keznek, hiszen lehet hasznalni a regi eszkozoket. Akkor kerdem en mi szukseg van az erintokepernyore, ha az nem mobil eszkoz ?

    Miert azzal a hulyeseggel porbal akkor hazudozni az MS, mert draga az erintokepernyo azert nem terjed el, hiszen most irtad nem olyan regen, hogy nem kell erintokepernyo, eleg a regi eszkoz. :DD

    Sajat magadnak mondasz ellent aztan megakarod magyarazni.

    Ne ezek a hulye ervek. Nem az hogy a csempe az milyen ujdonsag, mert az nem az csak egy par valtoztatas az ikonon es beallitjak mint ujdonsag.

    Ez a kijelentes az MS-tol egy vicc, hogy draga az erintokepernyo azert nem fogy.

    Jah vagy inkabb az a baj, hogy tul koran adtak ki az win7-hez es inkabb atok rajta dolgozni es inkabb csak a par szazaleknyi sebessegkulonbseg az inditasnal ami pozitivnak mondhato. De mind a 3d-s appoknal,programoknal,jatekoknal mar megfordul ez a tenyezo, es lassabb az op rendszer mint az elozon.

    Ugyanaz lesz ezzel az op rendszerrel, mint a Vistaval, vagy pedig lenyomjak eroszakkal a vasarlok torkan, bar eleg nehez lesz mert meg eleg fiatal a Win7 igy nehez elintezni at, hogy bizonyos alkalmazasokat platformfuggove tegyenek es hogy kikenyszeritsek a vasarlokbol a valtast, mert a regi OS nem futatja a specializalt es a csak az uj OS-re kiadott programjaikat.
    Raadasul van alternativa a mobil keszulekek piacan, ami jelenleg erosebb piaccal bir, ahova nehez betorni egy olyan szoftverrel, amit a felhasznalok nem kedvelnek kulonosebben a regivel szemben igy aztan marad a laptop es tablet piac.
  • Balumann
    #105
    Nem forradalmi újítás, egyszerűen egy újdonság a rendszerben. Újítás, ami LEHETŐVÉ TESZI hogy bármilyen eszközzel kényelmesen tudd használni (akár egyszerre is, ameddig még nem válik kényelmetlenné, illetve ott ahol van értelme), tudd futtatni a táblára/érintőképernyőre tervezett alkalmazásokat.
    Nem kell bevenni semmit, használni kell, és utána dönteni, hogy szükséged van-e erre, vagy nincs. De hogy miért jó neked, hogy mindenáron a leghülyébb érvekkel próbálod lejáratni a Windows 8-at, nem értem.
  • UUUU
    #104
    Akkor ne szarj oda, ahova nem kéne.
  • Vaszilij Artyom
    #103
    Szarszagot érzek a nagy erőlködés közepette
  • Jakuza001
    #102
    Inkabb te nyavognal ha arcon csettintenelek.
    Latszik az idiotizmusod, hogy sosem sportoltal, mert mindenki jol tudja, hogy milyen erokifejtes kell ahhoz, hogy fel oran keresztul maga ele nyujtsa valaki a karjat es ugy is tartsa.
    Nem veletlen hogy a hosszutavfutok is lerazzak a karjukat, hogy vert pumpaljanak bele es vedjek az elsavasodastol es a verkeringest helyreallitsak.
  • tomcsa4
    #101
    Az egységesítés miatt kellett megírni ilyenre. A régi start menü nem jó a táblákra, sem a TV-re. Valakinek el kellett ezt is kezdenie és ez az MS lett. Nagyot vállalt. A WP7 és a 7.5 szeritem még rosszabb, mint az android.
  • tomcsa4
    #100
    Én a Nikon S2500-as fényképezőmet nem tudom használni, sajnos nem tudja felcsatolni, pedig van benne SD-kártya. De mivel évente egyszer (azaz összesen 1x) dugom rá, megoldom a nővérem laptopján. :)

    Jó persze vannak hibák a win8-ban (én leginkább az Internet Explorerre haragszom, ez már a milliomodik verzió és még mindig zabálja a memóriát és bizony lassú), a Metro UI egyes elemei kiherélt verziói az asztalinak. De én még mindig azt mondom, hogy egy jó oprendszer a nyolcas. Érdemes adni neki pár esélyt. És ahogy nagyon lent, a fórum elején valaki leírta, ez az egységesítés a jövő. Ugyan azt a felületet fogjuk látni (ugyanazt az oprensszert fogjuk használni) PC-n, táblán, telefonon, TV-n, a kávéfőzőn.
  • tomcsa4
    #99
    De most megint az van, mint a Vistánál volt. Kettéoszlik az emberiség, utána kiadják ugyanazt (Win7) és mindenki egymás átölelve világbékét hirdet. Most is ez van a win 8-nál, aztán ön egy kilences, mai ugyan ilyen lesz és mindenki egyemberként fogja kicsapni a budin.
    Balumann értelemseket ír, érdemes figyelmesen elolvasni és egy pillanatra levenni a "leszarom" szemüveg 2007-es kollekcióját (ami amúgy is elavult).
  • tomcsa4
    #98
    Látszik mennyire vagy sportos. Itt nyivákolsz már mióta, hogy fel kell emelned a kezedet az asztalról. Tudod a legtöbb olyan sportoló, mint te, csupán nagyszájú. Elhívtam már pár nagypofájút tekerni, hallod, csoda hogy életben maradtak. És az egy alkalom volt, én meg minden nap csinálom munka mellett is.

    Az emberek 905-ának az spor,t ha felemeli egy hónapban párszor a seggét. Nekem az semmi.
  • Jakuza001
    #97
    "Ez értelmetlen fikázás, amit többségben itt csináltok."

    Uhum, hat hogyne.
    TE vagy inkabb az aki bedoltel a csempes szlogennek. Amugy csempe. Forradalmi ujitas ? Ezek most viccelnek velem ? Azert mert rakattintva elerhetsz valamit ? Eddig nem lehetett elerni semmit ? Meretezzuk at az ikonokat,amik eddig is lehettek animaltak es nevezzuk el csempeknek. Bravo es ezt a sallangot eszik a marhak, mint ujdonsag es sorolhatnam.

  • Balumann
    #96
    Erre szokott jönne az alábbi válasz, hogy és miért erőlteti mégis a microsoft ezt az új felületet, miért kellene megszokni mindenkinek egy újat, amikor az eddigi is jól használható volt, erre aztmondom, hogy jogos és meg is értem, ha valaki ez miatt nem hajlandó váltani.

    Az is teljesen jogos, hogy nem nyújt annyival többet a rendszer, hogy megérje megvenni Win7 után, esetleg gyengébb gépekre (egymagos, vagy lassabb kétmagos proci, ~2gb mellett), mert azokon igencsak érezhetően gyorsabb.

    De hogy miért jó annyi baromságot írni a rendszerről, nem értem. Ez értelmetlen fikázás, amit többségben itt csináltok.
  • Balumann
    #95
    A legtöbb felhasználó lusta megtanulni használni az új felületet, megszokni hogy 1-2 dolog máshol található, és berendezni a kezdőképernyőt (csoportokba rakni és elrendezni az alkalmazásokat, kiszedni a metrós dolgokat).
    Utána sokkal kényelmesebb, mint a régi start menü, nagyon gyorsan meg lehet találni az alkalmazásokat, a keresős indítás is ugyan úgy működik, az összes alkalmazást 1 kattintással "bonyolultabb" megjeleníteni, más hátránya nincs, előnye viszont bőven... (természesen az után, amit először írtam).

    "csak a "nekem ilyen van es ez jo", mert az az en e-peenem a legnagyobb felhasznalok szerint jo ez a op rendszer. "

    Ha nem lenne jópár dologban jobb a Windows 7-nél, akkor én biztos nem használnám (pláne, hogy sajnos van 1-2 eszközöm, amit kénytelen vagyok virtuális géppel kezelni), hülye nem vagyok. :D
  • Jakuza001
    #94
    Akkpr olvasd e a forumokat, hogy mennyire nincs igazad.
    Legtobb felhasznalo elegedetlen csak a "nekem ilyen van es ez jo", mert az az en e-peenem a legnagyobb felhasznalok szerint jo ez a op rendszer. A win8at kiprobalok tobbsegenek nem jon be az egesz es csak par funkcioval elegedettek.
  • Balumann
    #93
    Nem vagyok kezdő :-P A webkameránál működött így, többinél sajnos nem.
    A fényképezőgépemhez ráadásul csak Win98 -hoz lehet letölteni drivert, minden más automatikusan ismeri. VirtualBoxon az XP is egyből látja, mikor becsatlakoztatom. Win8-on megjelenik eszközkezelőben, de a tárhelyet nem nyitja meg, program sem érzékeli.
  • Balumann
    #92
    "Az embereknek nem kellet a WP7 a Modern UI-val, nem kellenek a méregdrága tábláik sem szintén a modern UI-val. Nem kellenek a WP8-as mobilok sem."

    Drága, korlátozott és sok hátránya, hiányossága van a már elég jól elterjedt, kifejlődött Androiddal szemben. Ezért nem kell az embereknek, és egyáltalán nem csak a modern UI miatt. Pláne nem azért, mert használhatatlan lenne, sőt... kb. pont az volt az egyetlen, amit általában dicsérnek a telefonban tapasztalataim szerint, meg a gyorsaságát :D

    "Tetszik valakinek egyáltalán a Modern UI a 2% elvakult MS hívőn kívül?"
    Igen, nem is olyan kevés embernek, mint szeretnéd. Többnyire mind olyanok ,akik kipróbálják, használják és úgy alkotnak róla véleményt. :D
    Ha ezt érted MS hívő alatt, akkor viszont nincs más egyáltalán (szerencsére).
  • dyra
    #91
    Nem értem mit nem értenek. Az embereknek nem kellet a WP7 a Modern UI-val, nem kellenek a méregdrága tábláik sem szintén a modern UI-val. Nem kellenek a WP8-as mobilok sem. És természetesen nem kellenek a W8-ak desktopra sem. Elmondom mi a közös ezekben. A trágya kínai bazáros már 20 éve kinevetett felhasználói felület. Használhatatlan.

    Ragozhatja az 2% hívő de, hogy mennyire jó és milyen jó újdonságok vannak benne. Hál isten az emberek telibe sz*rjak. Én nem vagyok elemző de józan paraszti eszemmel megmondom, hogy ezzel az ótvar felülettel bukás lesz.

    Tetszik valakinek egyáltalán a Modern UI a 2% elvakult MS hívőn kívül?
  • Vaszilij Artyom
    #90
    Próbáld feltenni a drivereket Win7 kompatibilis vagy Xp kompatibilis módban
  • Balumann
    #89
    A1274815 #54:
    "2 hónapja, a Vista ekkor már bírtokolta a felhasználók 2,5%-át a Win8 meg döcög 1,72%-on, sőt a Win7 ez idő alatt a felhasználok 7%-át hódította meg."

    Csak átfutottam a hozzászólásokat, nem láttam hogy írta volna ezt valaki, mindenesetre én leírom:
    A kevésbé népszerűségnek és lassú terjedésnek több oka van. Egyrészt mindenki fikázza, teli van ökörségekkel a fórum, sokan azt sem tudják még, hogy rendes asztalt is lehet használni (bemutatókon sem ez látszik, mindig tableteken, érintőképernyős eszközökön mutatják be, meg fórumonokon is írja mindenki, hogy ez mennyire szar asztali gépeken). Másrészt az emberek nem szeretnek annyira oprendszereket telepítgetni, akinek jobb gépe van, annak a Windows 7 jól bevált, nem fognak egyből váltani. Valóban igaz, hogy nem nyújt annyi plusszt, ami miatt - főleg itthoni fizetéssel - érdemes lenne megvenni, megszokni az új menüt illetve azt a néhány máshova átkerült opciót.
    Ez viszont nem jelenti, hogy nem lesz később elterjedtebb, népszerűbb a Vista-nál.

    Jakuza:
    Ha van érintős képernyő, akkor sem kell folyamatosan használni, sőt egyáltalán nem kell, ha van egér és billentyűzet. Én kb. megjelenése óta használom a 8-ast csak egérrel és billentyűzettel, semmi hátrányát nem tapasztalom a kezelést tekintve, leszámítva hogy első pár alkalommal kellett keresgélnem 1-2 dolgot nekem is. Nagyon jól használható a rendszer akármivel irányítod. Akik kevésbé bánnak jól az egérrel, touchpaddal, azoknak meg egyértelműen van előnye az új menünek.

    Vaszilij Artyom #51:
    "Minden driver fut ami fut win7 alatt is, ráadásul minden valamire való gyártó adott már ki win8 drivereket is. Ez már nem az Ms dolga."

    Sajnos nálam van 1-2 dolog, amit nem tudok egyelőre Win8 -on használni.
    -fényképezőgépem (Canon A430)
    -USBASP 2.0 (AVR programozó)
    -SE K750i (anyukám mobilja)
    Ezeket egyelőre én virtualboxra telepített XP-vel használom, de szerintem javítani fogják ezeket.
  • Jakuza001
    #88
    A hobi sportoloi mivoltodat kend a hajadra en meg tobbet sportoltam versenyszeruen, mint amennyit te eltel te maki.

    Tudod aki dolgozik, nem ugy mint te az tudja mit jelent folyamatosan csinalni valamit.
    Marpedig peldaul peldaul szamitogepes mukat vegez, az folyamatosan hasznalnia kellen egy ilyen hig fos OP rendszernel a kepernyon matatni, mint scrollozas, ablakok kezelese stb, de te ezt a hangyanyi agyacskaddal nehezen fogod fel.
    Ez az OP rendszer lehet hogy megfelelo a mobil platformon de a video egyertelmuen lattatja, hogy egy marhasag egy destktop platformnal, mert egyszeruen lehetettlen igy dolgozni orakon keresztul olyan kenyelmesen mint a regi megoldas.
  • tomcsa4
    #87
    Ja értem. Tehát te reggel nyolcok beleülsz a székbe, és négy órakkor állsz fel. Közben fel nem állsz, meg nem mozdulsz. Hm, remek.

    Tudod én hobbi sportoló vagyok, nekem nem okoz gondot a mozgás, ráadsául okosabb, mint te meg a narkós, szóval maradjunk ennyiben. :)
  • Jakuza001
    #86
    Raadasul te kreten, annak semmi koze nincs az egeszhez, hogy kinyujtott kezzel kell bohockodni orakon at, hogy mit dolgozol az egerrel orakon at.
    Az egyik kenyelmes a masik nem es mindengy hanyorat van a kezem az egeren ha dolgozok, ha nem, mivel a karom le van tamasztva az asztalra, szek karfara akarmire es nem nyujtott karral erositek a monitor elott.
    Van benne asztal ? Oh my god, a windows 95-ben is van es ?
    Bonyolult a menu ? Maximum neked a tyukagyaddal, talan azert is latod csak a windowst , de mar a dos parancsokkal is problemad lett volna ilyen agyi kapacitassal, mint amivel rendelkezel.
  • Jakuza001
    #85
    A win7 egyenlo a Vistaval ? Na jo, erre nincs is mit mondani, nem hogy tovabbi szot vesztegetni rad, jo hogy nem a Win2000-el.
  • tomcsa4
    #84
    Klassz logikád van. A win7 az egyenlő a Vistával. Szóval ha az egyik szar, akkor szar a másik is. Win 8-cal si ez lesz majd.

    Kiadják ugyanezt Win9 néven, de belerakják a régi start menüt (Metro UI marad), aztán siekres lesz, az emberek meg majd a régi start helyett az újra fognak áttérni. Aztán majd olvashatjuk itt tőled is, ohgy milyen hiper-szuper ez a Metro UI (csak más lesz a neve), meg hűha de jövőbe mutató dolog.

    Mindig ez ismértlődik. Valami fikáztok, mert nem értetek hozzá, de a következő verzióban meg ugyanezt imádjátok. Ennyi korlátolt embert...
  • tomcsa4
    #83
    Áruld már el, mit dolgozol a gépeden, amihez állandóan az egeret kell fognod.

    Ráadásul nem értem a problémát. Van benne asztal? Van! Lehet rá programokat telepíteni? Lehet. Akkor? Vagy neked túl bonyolult a menü rendezése? Akkor javaslom ne a gép előtt dolgozz, hanem gyárban.
  • csimmasz
    #82
    Nem!
    Tudják most is, és azt is sajnos, hogy birkák vagyunk mint ez a 'tomcsa4" a saját érdekei helyett azt nézi mi a jó a cégeknek, mivel a legtöbb ember elfogadja akármilyen szart nyomnak is le a torkukon ezért pont nem érdekli az MS-t ki mit szól hozzá, majd marketingel legyűrik.

    A bökkenő ott lehet, hogy a mobil fronton nincs egyedül mint pc vonalon, van alternativa, ha lett volna pc.n is akkor az MS csak egy lenne a tucat középszerű software cégből.
  • Zoltan21
    #81
    A képek alapján, nekem nem tetszik a metrós felülete.
    Nekem Win7-em és Ubuntu Linuxom van ugyanazon a laptopon. Mit ne mondjak: az Ubuntu ablakkezelője sokkal jobban tetszik, mint a Win7-é (a gyári, mert ezt is, úgy módosíthatod, ahogyan akarod), gyakrabban is használnám az Ubit, ha felismerné az USB-s wifi stickemet.
  • Narxis
    #80
    Ezt mondja mindenki. Senkinek se lett volna problémája ha pár kattintással visszaállíthatja a megszokott felületet. Ez egy üzleti döntés volt, mindenképp egységes felületet akar az MS és leszarja, hogy ez mennyire kényelmetlen a desktop usereknek, igaz belőlük gazdagodtak meg de Redmond-ban már ezt elfelejtették.
  • Narxis
    #79
    Túl sok a ha. Az, hogy valami drága az nem jelenti azt, hogy prémium termék. Valószínűleg hiányos a tudásod arról, hogy egy legyártott iPhone ténylegesen mennyibe kerül az Apple-nek, persze ehhez jön az új fejlesztésű iOS de láthatjuk, hogy ott a fejlesztések zöme még a ráncfelvarrás szintjét se éri el.
  • Narxis
    #78
    Köszi, nem kell meghagynod mert egyértelműen az vagy. A Win 8-hoz képest a Vista tényleg jó volt, de a Win 7-et miért nem fikázta senki ha mi ilyen mindent fikázók vagyunk te szellemileg alultáplált? :D

    Egyszerűen hülye vagy és képtelen vagy beismerni, hogy tévedtél, hogy fordítva ülsz a lovon vagy hogy szembe mész mindenkivel az autópályán. Igen valóban azt csinálom a munkaidőben, neked meghagyom a munkanélküliséget te szellemi törp. :D
  • Jakuza001
    #77
    csimmasz ott a pont. Raadasul itt egy termekrol van szo megpedig a Win8-rol, ami nem a teljes paletta es megneznem van e akkora reszesedese a piacon, mint a Linuxnak.
    De nem is ez a lenyeg, egy fajanko az aki nem veszi eszre, hogy ez egy rossz ut.
    Azt hiszi hogy egy dolgozonak aki 8 orat ul a gep elott es dolgozik a gepevel, annak egeszseges az orakon at kinyujtott kez ?
    Javaslom az ilyen idiotanak hogy alljon most fel es tartsa elore nyujtva a kezet felemelve 30 percig.

    Biztos jol fogja erezni magat meg akkor is ha a konditerembe jar egy heten negyszer.

    Eleve el kellett volna kuloniteni a mobil platformra irt Win8-at a desktop termektol, mert egesz mas ahogy kezeljuk ezeket a gepeket. Hasonlo maradhatott volna,az atjarhatosagot szem elott tartva, de nem ugyanolyan, hogy azert az erzete megmaradjon mindket esetben a vasarlonak, hogy a kezeleseben nem sok a kulonbseg, de ne akarja mar azt nekem bemagyarazni valaki, hogy egy kisebb tablet kezelese ugyanolyan, mint egy dektop PC-e. Persze ezt az MS nem akarta mert kulon fejlesztesek plusz penz es az rossz a profitra nezve.
  • csimmasz
    #76
    Keress magadnak sürgősen egy nőt!

    Nagyon ki lehetsz ha enyire rá vagy gerjedve az MS-re és a szarjaira.

    Windowst azér használunk mert annó a tetves MS egyeduralkodóvá vált a pc piacon, tegye fel a kezét ki szerint jó ez, megsugom csak az MS-nek.

    Az sem lenne egészséges ha a droid lenne csak, bár az legalább ingyenes nem ugy mint a win amit aranyárban mérnek.

    Szóval ha egyszer kinyitod a csipádat és megpróbálsz részrehajlás nélkül szemlélődni, rájössz menyire nincs igazad.


  • tomcsa4
    #75
    Szép videó, majdnem megkönnyeztem, de csak majdnem. Ugyanis a Linux az összes disztróval az 1%-ot sem éri el, vállalati környezetben pedig 4-5%. E tekintetben felőlem egy mosógépen is futhat.

    Igen, de csak azért ilyen népszerű az Android, mert rágógumi mellé is csomagolják. Nézd meg az Apple termékeit, prémium árkategória. Windows 7 detto a legdrágább, legfejlettebb telefonokra jött ki anno. Viszont a droid piaci részesedése kb 60-70% között mozog. Ha csak prémium termékekre jönne a droid, tizedennyi embert sem érdekelne.
  • Jakuza001
    #74
    Na persze. Nem azert nem fogy, mert szar, hanem a draga kijelzok miatt. :D
  • tomcsa4
    #73
    Buta, befolyásolható címet meghagyom neked és a többi fikázó idiótának, akik csak fikázni tudnak mindent. Mint anno a Vistánál. Ma már lehet olvasni olyan kommenteket is, hogy mégse volt olyan rossz az az OS. Csak ma már senkit nem érdekel a véleményük. Aztán avval szoktak jönni, hogy hát az alap kiadás az még rossz volt. Könyörgöm, az már i. e. volt, csak aki nem használja, az nem tudja.

    Látom te csak a szobádig látsz el, ezért maradt hivatásos kávéfőző és lovaggá ütött fénymásoló a munkahelyeden.
  • Papichulo
    #72
    "Az android start menuje pedig az applications lista, amibol van olyan valtozat ami rendes mappakat/almappakat is kezel. (iphone-on csak az omlesztett lista van) "

    iOS-en mar regota tudsz application mappakat letrehozni: http://www.macworld.com/article/1160291/create_organize_ios_folders.html
  • Narxis
    #71
    Mivel fejlesztésre jóval kevesebbet kellett költeni így a megspórolt pénzt a marketing kapja, nice.
  • Papichulo
    #70
    "majd várok tőled is egy videót windows 8-ról ami 900 Mhzes gépen készült HD felbontásban"

    Az mennyiban negalna azt, hogy a te videodon egy masolt OSX dock van egy botranyosan ricogo gepen?
  • Narxis
    #69
    Ú
    R
    I
    S
    T
    E
    N


    Hogy tudsz ennyi baromságot összehordani? Ne válaszolj, költői kérdés volt. Nálad fejben súlyos problémák vannak ha ilyeneket komolyan gondolsz mint pl. hogy mindenki az Apple-t másolja meg, hogy a Win 8 egy új irány amit követni fognak. :D Nem tom, hogy sírjak vagy nevessek, hogy ennyire buta és befolyásolható emberek mint te létezhetnek egyáltalán.
  • kjhun
    #68
    Ja, készül a Win9. De szerintem azt is ugyanúgy fogjátok fikázni, mint a Win8-at is. Mivel nem nagyon fog minden a visszájára alakulni, hanem inkább a Modern UI-t erőltetik még inkább. Lehet, hogy a Microsoft hanyatlásnak indul? Semmi se tart örökké.

    Cikkek:


    Windows 9 - Hivatalosan is elkezdődtek a fejlesztések

    Metro-s lesz a klasszikus asztal is a Windows 9-ben
    Windows 9 - További kiszivárgott információk? *UPDATE*

    Én maradok a jó öreg XP-nél, mivel 7 éves a vas. Új vason, ha lenne csak a XP/7 kombó jöhet szóba, más nem nagyon.