20
  • Rotcsa
    LOK-ot! LOK-ot! LOK-ot! Annyira jó lenne egy új rész!
    Teljesen kihalt már ez az akció-kaland rpg a sok agyatlan crysis, meg cod, ,meg battlefield, meg sok hasonló játék miatt! Semmi agyjáték nem kell ezeknek a mai tizenéves kölyköknek, csak h ész nélkül lövöldeözzenek.... :(
  • Zombee
    Miért bánod? Szó sincs HL3-ról.
  • Vaszilij Artyom
    Half Life 3... Ilyen cím hallatán bánom azt, hogy már nem játszom és nincs is minn játszanom :)
  • keembo
    Szerencse, hogy nem az EA csinálja. Inkább legyen csak 5 év múlva egy jó HL2-E3 vagy HL3. Remélem lesz akkora hangulata, mint annak idején a HL1-nek volt. A fejemet rá, hogy a legtöbb HL rajongó elsődlegesen arra vágyik, hogy tovább haladjon Gordon Freeman történetében, nem pedig a high-end grafikára, fizikára...gyanús, hogy az EA - tekintve a játékarzenálját - ilyen téren tönkretenné a HL nevét.
  • Zombee
    Abban egyet értünk, hogy még be nem jelentett alkotások, de hogy ezek fele tuti nem jelenik meg idén, az is biztos. Azok főleg nem, amikről még pletyka szinten sem esik szó. A Just Cause 3/Mafia 3/Half-Life 3 ráadásul pusztán azon alapuló spekuláció, hogy sikeres/nyitva maradt a sztori/idénre még nem jelentettek be L4D részt, ám ez bizony édeskevés, a többinek legalább van realitáson alapuló háttere is.
  • Renegade
    illetve figyelmen kívül hagyni az indy/retro hullámot, és nagyvonalúan kihagyni azt a fél tucat nagy nevet amit 2013 Q4-re ígértek...
  • Cumshot
    Half Life 3 :D Hónap vicce.
    Amúgy ha lesz is valaha HL3 vagy Episode 3, annak valami kibebaszott nagyot kell durrannia ezek után.
  • RAZOR27
    Nyugi pufi ne remegj, sokkal több mint egy éve elérhető a dota2, ettől független hivatalosan nem jelent még meg. Az egy dolog, hogy gyakorlatilag még azis bekerült a bétába aki nem akart, de attól még béta és azis marad amíg ki nem dobják a maradék hősöket meg ficsőröket amiket még akarnak (lan, tutorial missionok etc.) de ezt biztos te is tudod, csak okoskodni muszáj.

ui: Just Cause 3 asap!!

• Risu Führer
    ezeket a játékokat nem jelentették eddig be.a rome2őt viszont már igen.
  • gara haca
    Igen... Mivel ez a cikk pont a Még Be Nem Jelentett, de feltehetően várható alkotásokról szól, javarészt.. Aztán van egy-két vitatható név benne, és hiányos, és csak az akcióra fókuszáló.
  • Zombee
    Az még hagyján, hogy akció, de javarészt találgatás, állítólag, még be nem jelentett, esetleg gondolt rá már valaki, vagy még nem, de fog... konkrétan amit a HL3-ról leír, abból minden következik, csak megjelenés nem.
  • Nos
    Elég gyér ez a cikk, csak az akció játékokra koncentrál. Engem a fentiek közül nagyon egyik sem érdekel. Semmi rpg, de az író valszeg nem szereti a stratégiákat sem. Pedig szerintem legalább a Rome 2-t megemlíthette volna.
  • amitakartok
    Valahol azt hallottam, hogy a három epizód együtt adja a HL3-at. Ep3 után HL4 jönne.
  • adios
    Teljesen egyetértek veled, bár szerintem ha az EA kezében lenne a franchise, s 2 évente jelenne meg egy-egy rész az megölné az egészet. Viszont az sem jó, hogy síri csend honol a sorozat körül, holott hatalmas potenciál van benne.
  • Major
    Már a HL2 kiadása is milyen körülményes volt, pl. állítólagos forráskód lopás stb. Igazából vicc amit csináltak evvel a sorozattal. Ha az EA kezében lennének a jogok biztos vagyok benne, hogy 2 évente lenne valamilyen HL a boltok polcain.
  • KopaszIsten
    Ezen én is egyből fenn akadtam, hogy mi az hogy jön (jöhet) a HL3, mikor a HL2 3. epizódot sem csinálták még meg... (think)
    ... vagy igen?
  • Carmageddon
    A dota2 nem jelent meg az csak béta verzió boccs.
  • Különc
    Resident Evil 4, mint a sorozat egyik legjobbja, lol ok
  • Zombee
    Ennyi faszságot... a cikk fele nélkülözi még a legminimálisabb valóságalapot is, pl. a mi a HL3-at illeti.
  • Fregat
    "és a DoTA 2 is hamarosan megjelenik," Micsoda baromsag a DOTA2 mar 1 eve , hogy megyen barki jatszhat vele es bajnoksagok is folynak ezerrel.