9
  • Major
    Észak-Koreában sincs warez, azt hiszem ezt itthon is megtudjuk oldani :)
  • cateran
    Azert annyira ne dolj el...atlagosan 5-6 ev a buntetes nemi eroszakert...

NovaTerra: Nagy szart..Hamisitastol es allamtol fuggoen 1 ev es $3000 penzbuntetestol 5 ev es $10000-ig terjed atlagban.
  • Szefmester
    Csak ez a kettő sosem fog találkozni egymással a sitten. Az egyik fegyház a másik fogház...

#3 : Abszolúte igazad van.. de azt is büntessék aki élvezettel nézi végig azokat.. de legalábbis küldjék valami agyturkászhoz, mert 100 hogy nem normális!
  • Chocho
    Szerintem a hazai viszonyokat akarta összehasonlítani az ítélettel. Akárhogy is, van igazság a szavaiban. Csak képzeld el az alábbi párbeszédet:

- Te miért ülsz? Én felgyújtottam és megettem az anyámat.
    - Aha, az jó. Én lekameráztam pár filmet a moziban.

És ez tényleg nevetséges.
  • NovaTerra
    USA-ban elég bőkezűen szórjak az éveket. Dupla életfogytiglan, 100+ év sem ritka. Sima csekk hamisításért adnak 15 évet. Szóval hülyeségeket beszélsz.
    Akárhogy is nézem, az ipse nem annyit csinált, hogy letöltött egy filmet, majd seedelte egy kicsit.
  • zetortraktor
    Mutass egyet, aki kevesebbet ül neki erőszakért és elismerte a bűnét, vagyis 100%, hogy bűnös. És akkor elhiszem, hogy nem a levegőbe beszélsz. De ha kevesebbet is ül, akkor az nem azt jelenti, hogy ez a fickó nem érdemel ennyit vagy többet. Csak azt jelenti, hogy más még többet érdemelne. Ezért sem érdem az ilyen IQ-t nélkülöző logikát, hogy a "gyilkos kevesebbet ül". Hogy jön ide egy gyilkos? Más warezelő meg semmit sem ül. Más gyilkos meg 700 évet kap. Bernie Madoff meg 150 évet kapott.
  • chase
    Nagyon helyes, rács mögé mindenkivel, aki mozis minőségű videokamerás anyagokat készít és terjeszt! Éljen a DVDRip és a BDRip!
  • Darth Sith
    nemi erőszakért, késelésért kevesebbet ülnek emberek. bár igaz, azzal csak néhány csoró ember életét tették tönkre, nyomorították meg őket fizikailag és lelkileg, hol van ez ahhoz képest, hogy reálisan nem mérhető anyagi károkat okoztak néhány stúdiónak annak tükrében, hogy pont múltkor mutatta ki egy tanulmány ami itt is volt az sg-n, hogy a torrent miatt nőttek a bevételek és ahol tiltják, ott csökkentek.
    Szánalom kategória.
  • Narxis
    Vicc kategória.