17
-
#17 Valószínű. Azzal lehet e-mailt csekkolni, naptárt szinkronizálni, böngészni híreket, skypeolni.... -
#16 Tehát egy magyarul cikkező honlap csak Magyar cikkekkel foglalkozhat? Remélem indexnek is beírsz mindig amikor a nagyvilági híreket olvasod hiszen index.hu, de közvetlen a tv híradónak is szólhatsz, hogy nehogy külföldi hírt betegyenek hiszen Magyar adó. -
sanyicks #15 Szövegértelmezési gondok? Azt írtam az MEGY a vice city már nem...
Annyira kis igényű hogy sokkal nagyobb mint bármelyik másik normál telefonos alkalmazás, ami nem játék. Így van ez, pc-n is a játékok a legnagyobb igényűek... -
#14 Angry birds nem megy 2013ban na akkor az egy érdekes telefon lehet. Ilyen kis igénnyü alkalmazás nem sok van már. Fb többet eszik..
Az ilyeneknek mindig azt mondom ott a nyomógombos 3310. -
sanyicks #13 én használtam, és valahogy nem szoptam vele ;) persze nem megy rajta a gta vice city csak az engribördsz, de minden másra jó. -
M2 #12 Te is így tudod, hogy a .hu végű domainek csak az országon belüli dolgokról írhatnak? Tehát az index.hu cikke Obamáról igazából egy újpesti cigánygyerekről szólt. Obama Béla Armandó. :-) -
M2 #11 Hát, ha a pénzükért nem egy szopógépet szeretnének kapni... :-)
(használtál már 20 ezer forintos Androidos mobilt - akkor már inkább egy Nokia vagy 2 ezres ZTE) -
Kampós Orrú #10 ( de ez biztos a SunGod rövidítése az új -cionista- világrend jegyében ) -
Kampós Orrú #9 nem tudom te melyik oldalon mászkálsz de én az sg.HU-t olvasom éppen ... -
#8 Sehol nem szerepel a cikkben, hogy Magyarországról lenne szó. -
#7 Ott a pont kampós! xDD -
tomcsa4 #6 Én dolgoztam minimálbéresekkel együtt (én is minimálbéren). iPhone 5 ugyan nem votl náluk, de a telefonok átlagértéke 60-70 ezer körüli volt. Nem tűnik soknak, de átlag félévente cserélik, ergo egy évben kettő fizu kiesik. És akkor nem beszéltem a cigirő, meg a piáról, de ez nem ide tartozik. -
Kampós Orrú #5 azért így elképzelem hogy a minimál bérért gályázó csóró magyarok rohannak a boltba a 20 ezer forintos mindent tudó Android készülék helyett 200 ezer forintos sz*pós iPHOSHt venni.. -
#4 Vannak olyan tizenévesek akik pénzt kapnak karácsonyra, összeteszik a zsebpénzükkel és ünnepek után vesznek okostelefont vagy tabletet. -
TheCunami #3 ''Újév napjáig minden bizonnyal hasonlóan magas szinten maradnak az aktiválások,''
pistike egy hétig nézegeti a telefon dobozát? az is lehet hogy ki se bontja elteszi befőttnek tíz évre addigra többet fog érni -
caius marius #2 Na mongyuk akkor érdekes lehetne ez a cikk, ha egy iOS vs Android eladási adat összehasonlítás lenne benne...
Így viszont csak egy kaki. -
nlght #1 húúú tényleg? karácsonykor megugrottak az aktiválások? csak egy agyhalottnak jelent meglepetést...