48
-
#8 Szerintem nincs egyértelműen leírva a feladat szabályrendszere így vannak kiskapuk. Pl a kérdésed lehet az, hogy helyes-e ennek vagy annak az összetett logikai egyenletnek vagy programnak az eredménye. Ami tulajdonképpen annak a szabálynak a megkerülése, hogy csak egyet kérdezhetsz. Mert lényegében egy összetett mondat is felérhet több kérdéssel. Attól függően meddig boxolod az adott nyelv nyelvtani szabályrendszerét.
Másképp talán nem is lehet megoldani, csak így. Így viszonyt már nem olyan nehéz, de lehet így is beletelik 15 perc - 1 órába. Aki hajlandó szánni erre az idejéből, az szerintem elindulhat ezen az úton. A véletlent szerintem úgy lehet kiszűrni, hogy ugyanazt sokszor megkérdezed, akár 1 milliárdszor. A programban egy ciklus lenne ez a rész. -
F1End #7 Ok, akkor csináld meg három kérdésből. -
Whysper #6 De hát ez kurva egyszerű! Fogod az Egyik isten elviszed egy szobába felteszel neki pár kérdést amiről tudod ,hogy igaz elkezd rá válaszolni aztán felteszel neki olyat mi hamis és a válaszaiból megfejtheted melyik az igaz szó és a nem szó! Mivel hogyha a igazmondó mindig igazolni fog a hamis meg hamisolni mikor Te tudod melyik az igaz kérdés meg a hamis és utána ugyan ezekre a kérdésekre behívod a a halandzsázót akkor egy idő után a sok igaz kérdésből megtudod fejteni melyik az igaz és hamis szó! -
#5 naaa, végre valami jó, érdekes,igényes cikk :) még több ilyet 2013-ban! -
Archenemy #4 igazság istene, hazugság istene, pff...
-
torreadorz #3 Nekem sokkal inkább az ugrott be hogy és hány éves a kapitány? :) -
dyra #2 Erre a hazugság istene hazudni fog neked. Az igazság isten megmondja az igazságot. Még a véletlenszerűség istene mond valamit ami vagy igaz vagy nem. Te pedig ugyan úgy nem fogod tudni kit, hogy hívnak. Ebből az egészből lesüt, hogy te már akkor elbuktál mikor feltetted a kérdésedet mivel nem ismered őket nem tudhatod, hogy homok vagy sem. Erre mi a megfejtés? Remélem egy moderátor. -
#1 Nekem is van egy feladványom, komoly logikai meló:
Anyád tudja, hogy buzi vagy?
Várom a megfejtéseket! Trololololoooo...