202
Fiúk-Lányok Szakítás Tippek/Tanácsok egymásnak egymástól
-
#162 Többségében a férfiak. -
crazyduck #161 nektek mi az általános tapasztalat,hogy ki kezdeményezi a szakítást? A férfi,avagy a nő? -
#160 -
crazyduck #159 Vagy mindig rosszul választok. :)
A férfiak és a nők sosem fogják megérteni egymást.
ha egy nő arra gondol,de ennék egy barackot.A férfi meg arra khmmm...más féle "barackra" asszociál :P :) Így van? Vagy nem így van? :P -
#158 Vagy, csak te hiszed azt. Ábra meg nincs :) -
crazyduck #157 Nem szex kapcsolat volt közöttünk. Azt nem tudom azzal a lánnyal mit tervez,de ez rosszul esett. De majd elmúlik :)
De a szakítás nekünk lányoknak nehezebb :P amint a mellékelt ábra is mutatja. :) -
#156 Attól függ, mit nevezel kapcsolatnak. Én a környezetemben azt látom, hogy az emberek 3/4-e teljesen felszínes kapcsolatban él. Na, egy ilyen után mi a francnak pihenés, ha csak a dugás a cél, meg hogy ne érezze magát egyedül az ember? -
crazyduck #155 Megdumáltuk igen. De az új lányra nincsen magyarázat. Talán egy hetet sem várt a szakításunk után. :S A fiúknak nincs szükségük "pihenésre" két kapcsolat között? -
#154 Magyarázat kell? Idióta volt a barátod, aztán ki tudja, lehet benned volt a hiba. Legalább megdumáltátok a dolgot?
PS: Hmmm, csaj az SG-n, épp nincs bnőm... -
crazyduck #153 Mások által csinosnak mondott lány vagyok.Talán én is válogathatnék és egy kicsit válogatok is :$ de a személyiség jegyeket jobban értékelem a külsőnél és az anyagi javaknál.
Volt már "lúzernek" tartott barátom,annyira tetszett az esetlensége,a nagy szíve,a szemüvege...minden együtt :) és a féltékenykedésekkel elrontott mindent.
A túl helyes fiúkkal pedig az a tapasztalat,hogy elbízzák magukat. És utána keresnek szebbet,jobbat. Most egy helyes pasival voltam együtt és lecserélt egy hozzám hasonló lányra. Van erre bármi magyarázat? Én nem találok.A férfiaknak semmi sem elég?! -
Wootan #152 Nincs ebben semmi különös. Ha egy nő viszonylag jól néz ki, akkor rengeteg udvarlója van, és ebből kifolyólag megteheti hogy válogat, és elvárásokat támaszt.
Nyilván mindenki a legjobbat akarja kihozni a lehetőségeiből. Más kérdés, hogy sok nőnél az anyagi javak jobban imponálnak, mint a személyiség. Ezért van az, hogy a pénzesek minden ujjára jut 2-3 nő, a csórók meg udvarolgathatnak hónapokig, sok esetben a semmiért :) -
Slinky Cyle #151 szerintem mi férfiak azért szívunk annyit álandóan, mert a mi és a nők elvárásai és szempontjai nagyon messze vannak egymástól..
úgy általában egy fiúnak ha csajt választ magának..nincsenek nagy elvárásai, elég ha a csaj jól néz ki és kedves, és szereti őt..
viszont a egy nőnél..??
egy csomó olyan csajt ismerek, akik rettenetesen válogatnak ha pasiról van szó..és állandóan kritizálják őket a hátuk mögött..az összes pasit.. kibeszélnek egymásközött minden fiút..
az ő elvárásai ott kezdődnek, hogy a pasi jól nézzen ki azaz szép legyen, kedves legyen, jófej legyen, legyen jó szövege, legyen sok pénze, biztonságba érezhesse mellette magát, mindig jó hangulata legyen, ne legyen depis, savanyú természetű, ne legyen magának való..stb stb stb
elég tág kört ölel fel a nők elvárásai..és miután választanak maguknak pasit, ezek az elvárások nem szünnek meg, hanem még tovább mennek, és általában meg akarják változtani szegény fiúkat.. át akarják őket nevelni a saját kényüknek megfelelően..
annyi ilyet látni az ismerőseim körében..uhh
nemtom máshol milyen a helyzet -
IXEMGabeo #150 én pl azért támogatnám, mert nem kellene attól tartania az embernek, hogy hirtelen egy érzelmi vihar esetében máris csakúgy hirtelen "kiszeretnek" az belőlünk akármit csinálunk. Szopás mellékes dolog, főzés is. Viszont nyilván az ember, ha hirtelen azt akarja, hogy úgy fütyüljön a másik, ahogy mi szeretnénk egy idő után még azt is megunnánk.:) Én pl abszolút nem unnám, de nem is bánnék így sem a "robot" lánnyal úgy, mint egy tárggyal, hanem képes lennék egyenlően kezelni és máris összhang lenne vagy 50-60 évig:D Egy ilyen nő gondolj bele nem a pénzedért lenne csak veled, hanem azért, mert be van programozva:D -
Skill #149 ha ez a 2 megy akkor már majdnem tökéletes . 5 csajból körülöttem 1 képes erre a 2re. a többi a kettő közül valamelyikre képtelen. >.< persze lehet, hogy csak szerencsém van , hogy legalább egy ilyen lányt ismerek! -
#148 kábé? -
#147 szóval csak egy olyan eszköz kell, ami leszop, és vacsorát készít? -
#146 Inkább támogatni kell az olyan kutatásokat amik a nők helyettesítésére irányulnak! -
#145 Picsogó topic ,ezt is megértük. -
#144 Örülj neki, kell a picsának ilyen szentfazék...XDDD -
#143 Egy lófaszt fogja! -
#142 Erre most nekem is azt kell mondanom sajnálom előbb utóbb mindenki meg fogja találni a párját hiába szeretünk valakit ha benne nem él ugyan ez akkor valóban kár tovább egymást idejét rabolni.nehéz nekem és még több millió férfitársamnak is de talán így volt megírva hogy csak néhány fejezet legyünk egymás nagy könyvében. -
High end PC #141 Hú basszus, augusztusban ugyanebben a helyzetben voltam, szinte aludni sem tudtam pár óránál többet napokig.
Az az igazság, hogy maximum csak az intenzitása hagyott alább, a szar érzés minden nap ott van, és nem múlt el nap, hogy ne gondoltam volna rá azóta, ő volt az igazi, 26 éves, nagyon vallásos lány volt, hihetetlen jól nevelt , már a "bunkó" szó is csúnyának számított neki, nem használt ilyen szavakat, és hihetetlen értékrendű volt, hisz mélyen hívő keresztény volt. Egy gramm szépítkezőszert nem használt soha, se körömre sem arcra, sem sehová, a benső kisugárzása által volt gyönyörű, nem volt szüksége műanyag álcák mögé bújnia. Ízlésesen, elegánsan, de inkább régi mód elegánsan öltözködött, és nem volt szüksége márkás divat göncökre. Ő volt az igazi, azelőtt sem találkoztam hozzá foghatóval, és szerintem soha többé nem találok a mai világban hozzá foghatót.
Ez van, valamit elrontottam a három hónap alatt, talán nem voltam olyan jól nevelt, talán ha nem lettem volna természettudós, nem tudom, konkrét válaszokat sosem kaptam, még miután rákérdeztem sem, biztos nem akart megbántani, csak annyit mondott, hogy nagyon sok fiúról gondolkodik úgy, mint rólam, és hogy ne keressem többet, ezt a sebet mindig cipelni fogom.
-
#140 nézd, hasonló helyzetben NŐTŐL kaptam ezt a tanácsot: ne keresd, hagyj neki levegőt, HA szeret akkor vissza fog jönni mert hiányzol neki, HA annyira nem szeretett akkor nincs miről beszélni, DE csak az tud hiányozni aki nincs melletted! -
#139 tudom de nehéz nem keresni pláne ha minden éjszaka vele álmodok :( -
#138 beszélj róla sokat, beszéld ki magadból, és nem egyszerű, sokáig fog tartani, DE ne keresd, ne kérdezz utána, kerüld, mert ha látod/hallasz róla csak nehezebb lesz. -
#137 igyekszem rendbe tenni mindent igaz nekem ehhez még több idő kell de majd csak alakul -
#136 HIdd el hál istennek nincs ilyen a dologban nem halálos beteg szerencsére abba bele halnék ha valami baj történne vele... -
#135 Amúgy arra nem gondoltál, hogy megtudta, hogy halálos beteg, és nem akarta neked elmondani, ezért inkább szakított veled, hogy megkíméljen a szenvedéstől? Jó, nyilván a szakítás is szenvedés, de valaki tényleges elvesztése, amikor már nem szólhatsz hozzá soha többet, az azért mégis picit durvább, és ő lehet a kisebbik rosszt választotta úgymond. Én csak magamból indulok ki, mert én ha ilyesmi kiderülne valószínűleg ezt tenném. -
#134 olvass, tanulj, hallgass zenét, fuss, gyúrj, stb-stb lényeg h teljesen foglald el magad, elfelejteni úgyse tudod. gondold át a dolgokat, tanulj belőle, és a legközelebbi majd más hibákon fog elcsúszni ;) a nőket megérteni lehetetlen, és hajlamosak hirtelen irreális döntéseket hozni.
deal with it, lényegtelen mit teszel, változtatni nem tudsz, reménykedni lehet, bízni nem! -
#133 Én értem, csak valami szélsőséges példát akartam hozni. De tényleg mindenkinek más jön be. Én sem igazán bírom a deszkákat, azért kell valami amit lehet fogni is.. -
#132 Olyan agglegény nem leszel mint én az 100%.:D -
#131 De pont az ideálom volt hát most egyenlőre jó egyedül...ő nem fog könyörögni annál intelligensebb tudom ennek vége csak igyekszem túl lépni ezt mindenki máshogy teszi valaki berúg,valaki kikapcsol én pedig még nem tudok nem rá gondolni zakatolnak a gondolatok ilyenkor nehéz bármi mást csinálni -
#130 Bár lehet hogy valamit krvára félreértettél,és most ezen vagy kiborulva mert rád gondolta volna. -
#129 OMG te pedig felejtsd már el hiába sírod vissza a régi szép időket úgy sem tér vissza,lesz másik ahogy látom nem volt az a ideálod.Összejössz egy újjal majd meglátod az ex-ed hogy könyörögni fog hozzád: Elutasítod, vagy adsz még egy esélyt egy újabb érzelmi pofonra? -
#128 Valamin igen de a párom egy husis csajszi volt és betegségből fakadt ő nem tudott még is imádtam minden részét...:( -
#127 A külsejükön tudnának változtatni a baj az hogy azt hiszik hogy ez épp menő.. -
#126 ez is abból fakad ha 2 ember szereti egymást és igazán szereti nem csak kamu módon akkor a hibáit és a külsejét is szeretjük -
#125 az én barátnőm telt alkat volt még is a legszebb volt a földön nekem...ez nem ezen múlik szerint a külső csak másodlagos,hiába szép egy nő ha üres...legyen egy olyan külseje amiben megfog valami és emelett szeressen úgy ahogy vagyok ettől lesz egy kapcsolat jó hogy ha igazán szeretünk akkor ő a legszebb! -
#124 Az még hagyján: Olyan "érdekes" párokat is látok az utcán hogy időnként nehezen bírom visszafojtani a röhögést(kb A szépség és a "szörnyeteg"). -
#123 Olvasgattam csendben a kommenteket néhányan elég érdekesen fogják fel a kapcsolat dolgot...nekik kívánom legyenek igazán szerelmesek ahol nem a pénz dominál nem azok a dolgok dominálnak amik lényegtelenek.A baj az hogy én ebbe a lányba szerelmes vagyok és hiába próbáltam meg beszélni vele nem lehetett.Tudom ennek itt a vége de még is mikor rágondolok elkap az érzés hogy egy darabka belőlem elveszett...lehet nyálas vaszságoknak tartani ezeket a dolgokat de nem azok.Olvastam sok kommentelőnek van vagy volt barátnője de a kérdés az mennyi volt amennyit igazán szerettetek?!Mikor megszólalt egy dal és rögtön rá gondoltatok vagy pusztán csak megéreztetek egy illatot ami rá emlékeztet.A szakítás könnyű pláne ha csak úgy vagyunk a párunk mellet de ha szeretjük is... nah akkor törik meg az ember...sokan a nőkre hűs ként gondolnak. de az igazi nő nem hús hanem érzelem és szeretet akihez egy nagyon fos nap után este oda bújik az ember és ő megértően törődik az emberrel az én barátnőm ilyen volt és pont ezért is hiányzik törődtünk egymással és fáj a másik hiánya..