185
-
Papichulo #105 "Tudsz venni samu s3 aksit? És iPhone5-öst?"
Termekszetsen mindkettot tudsz vasarolni? Miert azt hitted, hogy nem? -
Papichulo #104 "Linkeltem is, és tudnék még 10-et kapásból, de nem az iTunes-on van, szóval akkor számodra nem létezik."
Hogy a fenebe telepitesz iOS-re alkalmazast az iTunes megkerulesevel? Ennyire nem vagy tisztaban az okoszisztemaval? Meg szep, hogy az en tudasomat allsz neki becsmerelni... :) -
#103 Ezt én sem értem. Az iphonera itunes-on kersztül tudsz feltölteni programokat, adatokat. Tehát ami ott nincs azt egy átlagember (anélkül, hogy hekkelne) nem tudja felrakni, még inkább a készítő nem tud pénzt kérni érte. Ilyen szempontból nem létezik a cucc (bár én azt sem néztem meg miről beszéltek), nekem úgy tűnik, hogy nem is imsered, hogy működik az apple ökoszisztéma. -
Greius #102 Tudsz venni samu s3 aksit? És iPhone5-öst?
Más gyártó sem szent, de azért jobb. -
Papichulo #101 "Rengeteget látok, akinek a cipője beázik a lyukon, de iPhoneja van. "
Magyarul neked kizarolag szociologiai okokbol van gondod ezzel? Ugy erzed, hogy sokkal tobben vasarolnak erejukon felul iPhone-t, mint mas, premium kategorias telefont? Gondolom ezt valamivel ala is tudod tamasztani... vagy ez kizarolag a te szubjektiv velemenyed? -
Greius #100 Linkeltem is, és tudnék még 10-et kapásból, de nem az iTunes-on van, szóval akkor számodra nem létezik. 13-as kulcs van az iTunes-on? Nincs? De hidd el, létezik. -
#99 Mert ilyet androidosban nem látsz ugye? Csak iphone-ost? -
#98 Ezzel én pontosan tisztában vagyon, nem egy ilyen videót láttam. TE viszont azt állítottad, hogy csak az apple termékei működnek így, most meg rögtön bevonod az összes többit is. Azaz mindegy mit veszel ugyanazt kapod. -
Papichulo #97 "Az aksit tervezték meg így. És igen, a kivétel ma még az iPhone, ahhoz megint kellesz még egy per, de addig hozza a lóvét."
Bizonyitsd be, hogy az Apple-nel szandekosan tervezik igy, masok cegek meg jotekonysagbol az orokkevalosagnak termelnek! En azt allitom, hogy ilyen szempontbol az Apple semmivel sem rosszabb, mint a konkurencia! -
Greius #96 Itt a felvágás eszköze is, mivel látja a csóró, hogy sok pénzesnek ilyenje van. Rengeteget látok, akinek a cipője beázik a lyukon, de iPhoneja van. Az a lényeg, mert az szerinte exkluzív, és általa a tulajdonosa is az lesz. -
#95 "Istenbarma... Az aksit tervezték meg így. És igen, a kivétel ma még az iPhone, ahhoz megint kellesz még egy per, de addig hozza a lóvét."
Az akksit egyébként nem az apple tervezte, általában ugyanazokat az akksikat használja mint a konkurencia. (és hint: az összes akksira szinte mindenki 6 hónap garanciát ad talán nem véletlenül).
Egyébként mi bajod az iphone akksijával. Az egyik legjobb az okostelefon akksi a piacon! -
Greius #94 Pontosan jön a témához, már csak az iPod aksi miatt is, amivel bepaliztak több, mint 3 millió embert. Nem csak az applenél van, van pl. ma legjobban a hp nyomtatóiban, ahogy egy csip blokkolja a nyomtatót, ha mondjuk 10 ezer oldalt túlléptél vele, és egy orosz kis senki csinált egy szoftvert, ami lenullázza, ezáltal még többször annyi ideig lehet nyomtatni vele. De mindenhol mit ajánlanak a parasztnak? Cserélje le... Előbb nézd meg legalább azt a rész, amit időben megadtam. -
Papichulo #93 "Neki ez sem tény. Bizonyítsd be. "
Bizonyitsd be, hogy letezik iOS antivirus alkalmazas. Mivel explicit ezt allitottad! -
#92 "Ezred annyi software van ra, ami van, nagyreszt az is hivatalos, minimalis a warez (a PC-hez kepest). "
Egy gond van az eredeti állítás nem a PC-hez nézte, tehát feleslegesen hoztad fel. -
Papichulo #91 "Ilyen se volt soha Android-on, olyan appok hozza se tudnak ferni a contact listahoz amiknek nincs engedelye ra amit meg tudsz nezni amugy.
Most komolyan egyetlen regi WebKit exploitra alapozod az egesz ervelesedet, amikor mar kesz botnetek futnak androidon?
"Spammers have amassed the first-known Android botnet, consisting of compromised devices running on all the major U.S. mobile networks, and it's being used to deliver SMS spam, researchers said this week." - http://www.scmagazine.com/android-botnet-detected-on-all-major-mobile-networks/article/273339/ -
Greius #90 Istenbarma... Az aksit tervezték meg így. És igen, a kivétel ma még az iPhone, ahhoz megint kellesz még egy per, de addig hozza a lóvét.
Most meg rá lehet húni a "régen volt" dumát... -
#89 Imádom ezt a megfogalmazást "pénzes sznob". Ez mit jelent? Mert ugye tisztában vagyunk vele, hogy USA-ban utcaseprőnek kell lennie ahhoz, hogy mindig megengedd magadnak az új iphonet, de svájcban mondjuk munkanélkülinek. Vagy most megint Magyarországról kezdtünk el hirtelen beszélni ahol lassan kajára nincs pénz? (Meg ahol összesen kevesebb számítógépet, telefont vagy tabletet adnak el mint 1db közepes forgalmú USA áruházban?) -
Papichulo #88 "hanem azert, mert le sem szartak, hogy csinaljanak ra;)"
Akkor miert volt annyi virus OS 9-ra es miert esett vissza szinte nullara az OSX megjelenesevel? Ebbol meg nagysagrendekkel tobbet is adtak el raadasul.
Az iOS-nel a security-through-obscurity meg egyaltalan nem erv. Az piacvezeto volt egy idoben. -
#87 "A tudatlanság áldás. :)"
Megintcsak mivaaaan?
"Nézz utána mennyi időre vannak tervezve a termékeik. Mennyi garid van rá? Miket van lehetőség cserélni?"
Akkor nálad lép fel az első mondatod. Ugye most nem azt akarod mondani, hogy tervezett elavulás csak az applenél van? Ennyire vakjancsi nem lehetsz. Vagy igen? :o
"Ja, és ajánlom a videót is. :)"
Láttam de abszolút nem jön a témához. -
Greius #86 Videóban meg lehet nézni, elmondják, pert nyertek vele az iPod aksi "eleve úgy lett megtervezve, hogy csak nagyon rövid ideig működjön", ez a max. 18 hónap. -
Papichulo #85 Tovabbneztem es ott elmondjak, hogy azota valtozott a policy ezutan a - 10 evvel ezelotti - eset utan. Manapsag barmelyik Apple termekben tudsz akkumlatort cserelni, melyek feltetelezem semmivel sem rosszabbak, mint a konkurencia alkatreszei. A legtobb Apple eszkozben kb. annyira konnyu ez a muvelet, mint a tobbi hasonlo modellben. Ez alol talan az iPhone a kivetel.
Mindazonaltal nem errol volt szo! Te azt allitottad, hogy az Apple-nel szandekosan alacsony elettartamra tervezik a termekeket, ellentetben a konkurenciaval, ahol ez szoba sem jon. Erre viszont semmi bizonyitekot nem szolgaltattal. -
#84 "No de beszéljünk komolyan - Ipad4 vs mondj valamit ami ugyanazt tudja és lényegesen kevesebb USD-be kerül."
Nexus 10. Mondjuk nem ugyanazt tudja hanem sokkal tobbet (erosebb, vekonyabb, konnyebb, nagyobb felbontasu, stb), es 100 USD-vel dragabb.
Mini-re meg ott az N7, ami 1,5-2-szer olcsobb es szinten nagyjabol mindenben veri. -
Greius #83 Neki ez sem tény. Bizonyítsd be. Vezesd közbe a világban kézen fogva, csengessetek be mindehová és győződjetek meg róla hány helyen van iMac, iPhone, iPod, iMinden... -
#82 Hulyeseget linkeltel ami semmit nem bizonyit, plane nem azt amit akartal vele (CPU, RAM).
Amit linkeltel az nem Android exploit, nincs benne es nem is volt az Android-ban, egy Samsung fele szoftverhibarol van szo. Szoval megint baromsagot beszeltel.
"Csak" elkuldte a contact listat? Nagyon jo :) Ilyen se volt soha Android-on, olyan appok hozza se tudnak ferni a contact listahoz amiknek nincs engedelye ra amit meg tudsz nezni amugy. -
Greius #81 Már írtam időt, ha tovább nézed benne van egy ügyvéd is néhány emberrel, aki perelte az almát. -
#80 Az Apple cuccokra nem azert nem volt/van annyi virus, mert nem lehetett, mert annyira jo, hanem azert, mert le sem szartak, hogy csinaljanak ra;)
Ezred annyi software van ra, ami van, nagyreszt az is hivatalos, minimalis a warez (a PC-hez kepest). -
Papichulo #79 Ha ezt nekem szantad, akkor koszonom, de nem fogok vegignezni egy 50 perces filmet. Adjal timecode-ot, hogy hol magyarazzak el, hogy az Apple diszproporcionalisan es intencionalisan kevesebb idore tervezi a termekeit, mint a konkurencia! -
#78 Nagyjából két konkurencia jöhetne szóba Ipad helyett, ha ma vennék tabletet, a Kindle Fire HD 8.9, meg a Nexus 10, de ezek nagyjából ugyanannyiba kerülnek, és itthon alig kaphatóak :( A Windows Surface nem tetszik. -
Greius #77 33:10 a videóban. -
Greius #76 Először is egy régebbi példa az ipoddal. Benne van a videóban, utánanézhetsz a pernek is, mert volt ilyen:
http://www.youtube.com/watch?v=UmatL75dO3c -
Papichulo #75 "Én neked már biztos semmit nem keresek meg"
Magyarul a seggedbol beszeltel ki... ertem. -
Greius #74 Istenem ennek a szakértőnek mindent az arca elé kell tolni. Én neked már biztos semmit nem keresek meg, mert belekötsz úgy is. -
#73 De létezik, nem érted? Keress rá googleban -
Papichulo #72 "Nézz utána mennyi időre vannak tervezve a termékeik. "
Bizonyitsd be, hogy tudatosan kevesebb idore tervezik a termekeiket, mint a konkurencia! -
#71 Mert te lehet, hogy kigazdalkodtad az arat. De ha vasarloik nagyresze penzes vagy sznob, azok ha tehetik azonnal cserelnek, mert a regi ciki:) -
Greius #70 A tudatlanság áldás. :)
Nézz utána mennyi időre vannak tervezve a termékeik. Mennyi garid van rá? Miket van lehetőség cserélni?
Ja, és ajánlom a videót is. :) -
Papichulo #69 "Amíg az apple nem löki ki a kis alkalmazásai közé úgy sem hiszel el semmit."
Tehat azert nem tudsz linket mutatni mert nem is letezik ilyen?
"Nem fárasztom magam."
Magyarul a seggedbol beszeltel ki... ertem. -
Greius #68 Amíg az apple nem löki ki a kis alkalmazásai közé úgy sem hiszel el semmit.
Nem fárasztom magam. -
#67 Mivan??? -
Papichulo #66 Latom a tenyek nem mennek, iOS antivirust sem tudtal mutatni... igy marad az ad-hominem!
Remekul be fogsz itt illeszkedni a szanalmas trollok koze ;)