314
Don\'t Starve
  • naburus
    A shipwrecked dlc ben amikor a vulkán kitört és magma esik az égből azt ki lehet valahogy védeni? Mert szétkapta az egész bázisom.
  • lammaer
    Nézegettem én is, első blikkre valóban don't starve stílus de amennyire reviewt találtam róla az azt írta hogy max a külcsín azonos, mechanikailag/tartalmilag más. De nem is baj, miért kéne ugyanolyan legyen.

Próbáltad már amúgy?
  • xido
    ide hoztam egyet,mert olyan,mint egy dont starve space edition :)

• MrStokes
    Wiki-n utanaolvastam. Ha jol ertem arra jo, hogy el tudod ultetni, amibol uj noveny (Lureplant) fog kinoni. Errol meg lehet Leafy Meat-et, vagyis hust szuretelni, ha kiveszed a fegyvert a kezedbol elerhetove valik a szureteles opcio a novenynel. Fegyverrel a kezben a noveny megtamadasa lesz csak opcio.
  • Balázs 17
    Hi
    Fleshy bulb mire való?
    Néztem videót róla, de még mindig nem értem :D
    Köszi
  • tototto
    Ettől tarok én is, de a remény hal meg utoljára ;)
  • lammaer
    Elnézve hogy februárban frissítette utoljára.... asszem megvan a válasz.
  • tototto
    Köszi, de kérdés ez a magyarítás be lesz valaha fejezve, vagy abbahagytad a készítését?
  • lammaer
    Pár hónappal lemaradtál :)
  • tomy88trance
    Üdv! Engem érdekelne,ha még aktuális, a nevem ugyanez Steamen is :) (egy farkas a képem)
  • naburus
    Ha van aki játszana velem Togethert, vegyen fel steamen. Dark Matter a nevem. Az életkora legyen legalább 16 életév.
  • T800
    Sziasztok!

Hogyan tudok olyan szervert készíteni a játékban ahova be tudom hívni a barátaimat steamen keresztül? Tegnap sikerült,de ma nem volt aktív ez az opció hogy meghívjam őket a játékba,és ők sem tudtak a szerverkereső által csatlakozni rám. Online volta pedig a szerver. Valakinek van valami ötlete? Előre is köszi!

Üdv!
  • Terawatt
    Dont starve: forever alone? (nincs meg, passz)
  • denevérember
    Srácok működik ez a dont starve together? amióta megvettem nem lehet beloginolni csak offline működik :/
  • setuh
    Erdekelne :)
    Steam nev: Poly (az alapjatek megvan)
  • lammaer
    Van egy elfekvő Dont Starve Together ajándékom steamen. Akit érdekel jelezze itt a topikban, steam név mellékelésével (nem kell privi :) )
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.02. 14:13:03
  • Deathskull
    Sziasztok
    Néhány hete elkezdtem fordítani a játékot, amelyben a teljes főmenü, a tárgyak nevei és leírásuk a gyártó menüsoron, a nyúl és disznó nevek (és beszédeik), valamint a karakterek beszédeinek egy része is kész van (Wilson, Wigfrid, WX-78). Ebben a magyarításban már megjelennek normálisan a magyar ékezetes betűk (ö/ő/ü/ű). A Klei fórumra feltettem, ott frissítem folyamatosan, akit érdekel, innen le tudja tölteni egy Gmail fiókkal való regisztráció után.
  • Since
    Esetleg ha valakinek lenne kedve DTT-vel játszani vegyen fel Steamen (nick : Since).
  • lammaer
    Abban a topikban amit linkeltél úgy írják hogy RoG tartalom is lesz a DSTben, de csak azoknak akiknek megvan a RoG DLC.

Amúgy tologattam a héten a DSTt egy kicsit, de úgy érzem ismeretlenekkel játszani nem egészséges. Eleve ott van hogy amikor bemész a szerverre lehet hogy a tél közepébe esel egy szál semmiben esetleg rögtön kapsz a nyakadba egy halom fenevadat (--> lényegében instant halál mindkettő).

Aztán komoly probléma hogy a flint (kavics) nem termelődik újra, gyakorlatilag 2-3 órája futó szerveren egy újoncnak esélye sincs kavicsot találni, ergó szerszámokat se tud csinálni, tehát nem tud értelmes dolgokat csinálni.

Aztán gond volt még ha a szerverre csatlakozókból 1 vagy több nem ért a játékhoz vagy csak egyszerűen lusta. Gyakorlatilag már egy ember is elegendő ahhoz hogy tönkretegye a többiek munkáját, éhes szájként felzabálja a tartalékokat miközben szó szerint SEMMIVEL nem járul hozzá a szerver előrehaladásához. Rosszabb esetben fog egy fáklyát azt felgyújtja az egészet....

Nem egyszer láttam, hogy a táborban amit építettünk 2-3 ember álldogált és semmi mást nem csináltak csak szaladgáltak körbe és nyitogatták a ládákat amiből kivettek mindent amit csak találtak benne. És hiába írtuk be többször hogy ha más nem szaladgáljanak és szedjenek gallyakat meg a szalmát, amiből építsenek csapdát amiket a kb 2 képernyőnyire lévő szavannán tudnak használni nyúlfogásra. De nem, csak szaladgáltak körbe körbe a bázison amíg éhen nem haltak. Aztán persze szellemként szívták a többiek sanityját...

Szóval összeségében ezt a játékot csak LANon tudom elképzelni, vagy privát szerveren ahol szűk baráti társaságok tudnak játszani.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.04. 13:16:52
  • Systore #295
    viszont az érdekelne, hogy a RoG dlc része lesz a DST-nek alapból, vagy meg kell venni külön?

szerk: még az előző kérdésre részletes válasz
    Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.01.04. 10:02:54
  • Systore #294
    mennie kellene anélkül is, a dst külön játék
  • Picar77
    Valamelyik frissítés óta már ide kerülnek a mentések:
    C:\Users\Users\Documents\Klei\DoNotStarve
  • Nivea
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha steam friend-em megveszi a Togetrher-t és kap hozzá egy extra copyt, akkor akinek a copyt adja annak is meg kell legyen az alapjáték vagy megy anélkül is?
    Köszi előre is!
  • sárkánylovag
    Nem tudjátok honnan kell kimenteni a játékállást?
    C:\Users\Users\AppData\Local\FLT\Steam\219740
    innen megpróbáltam kimenteni de semmi erwedménye a régi meghaltam állás jött be.
  • lammaer
    Én tuti csak LANon maradok, ahogy olvasgatom a hivatalos fórumok élménybeszámolóit, a publikus szervereken jtszani katasztrófa. Dolgozik az ember keményen hogy meglegyen a betevő falat télire, beloggol valami kezdő (vagy éppen valami gyökér szemétláda) azt felzabál/felgyújt mindent.

Ez a része még nagyon nincs kitalálva a játéknak, szóval max úgy lehet játszani ha az ember 100%ig meg van győzödve róla hogy akivel játszik az nem fog kicseszni vele.
  • Master91
    Már meg oldódott
  • Picar77
    Lesz majd valami magyar szervert ahol játsszuk ? :)
  • Master91
    Ezt a segítséget igénybe vehetném én is?
  • lammaer
    Na ha minden igaz ma megnyílik a lehetőség hogy azok is játszhassanak legálisan DSTvel akik lemaradtak az ingyenes béta regisztráccióról. Jön a DST frontier pack

Egy Dont starve és 2 Dont starve together kópia mindössze 5 dolcsi azoknak akiknek már van Dont starve-juk :)
  • Since
    Nekem nincs meg, de elvileg akinek megvan az alapjáték dec közepéig kap két darab béta kulcsot.
  • LegendaryOm
    Valaki játszik a multival?
  • lammaer
    +1: vkinek sikerült virágbolttal belőnie hogy mentse a karaktereket a játék? A pályát menti, de bármikor csatlakozok, mindíg új karaktert hoz létre. (átmeneti megoldásként jobb híján minden kilépéas előtt ledobálok mindent a bázison...)
  • lammaer
    No, köszönhetően a privátban adott segítségeteknek (thx) tologattam egy kicsit a fiammal a multit, LANon.

Elég hangulatos, bár érezhetően könnyebb igy a játék.

1. Azt esetleg nem tudja vki merre lehetne beállítani hogy MINDÍG mutassa hol van a másik, ne csak akkor ha a közelben van?

2. jól láttam hogy egyelőre még nincsenek se barlangok, se felszini chess monsterek?

3. A meteoreső az DST találmáy vagy létezi az alapjátékban is? (ott sose láttam, itt meglepő volt)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.11.18. 14:38:17
  • Since
    Oh ez nice, viszont warez.. Mindenesetre nekem megvan az alap játék + a kieg úgyhogy tiszta a lelkiismeretem :) Akinek van kedved megnézi írjon privit :) Nemsokára megnézem hogy működik-e :)
  • Rayden02
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    virágbolti verzió is müxik :D

• lammaer
    Nem is tustam hogy lehet regisztrálni, az utolsó infóm az volt hogy a fejlesztők döntik el ki kap....
    Mondjuk én amúgy se szeretek bétával játszani, teszteljen az akinek van annyi ideje. Én csak teljs játékkal játszom, a maximális élvezetért :)

A fiam amúgy nagyon várja már a multi dont starvét, pont most szombaton kérdezte hogy mi van már... de én jövő tavaszt tippeltem...
  • Since
    Én nekem is megvan már elég rég óta, de nem kaptam beta kulcsot :)
  • Petko
    Nem tudom pontosan, szerintem év végéig biztos.
  • Stief
    Mikor jön ki amúgy?
  • Petko
    Nincs valakinek feles DST beta kulcsa számomra? Velem jól kicsesztek, mert megvan a sima Don't starve már ősidők óta, és betara regisztráltam, meg a haverjaimat is regisztráltattam, erre ők kaptak kulcsot (akinek az eredeti meg sincs) én meg nem. Most nem tudom velük kipróbálni. Amikor meg kijön a végleges, nekem meglesz, nekik meg nem. Fasza.