Több ezer rajongót tiltottak le a Diablo 3-ról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért ne vennének benne valós pénzért dolgokat ha már úgyis megvették agyontúlárazva a szoftvert? :D
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A 2. rész + LoD-dal jobban jársz - az "egynek jó, de teljesen végigjátszani Aukciós Ház nélkül nem lehet" Diablo 3-at meg hagyjuk azoknak, akik valós pénzért adnak/vesznek tárgyakat benne...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én még nem vettem meg diablo3-at, mennyire lett jó szerintetek? Diablo 2-vel jól elvoltam.
Úgy kell nekik! A csíterek a legalantasabb csaótány-félék!
A keménymag rajonghat még érte. Vannak játékok amik 10-15 éve jelent meg és még ma is vannak rajongói. Az már más kérdés hogy azokra a többség is azt mondja hogy jók voltak, a D3-ra meg csak a rajongók mondanák azt, és páran közülük is csak óvatosan.
Van még tábora,csak ki tudja meddig... Az itt a kérdés. :(
In space no one can hear you scream.
van még a Diablo 3-nak rajongótábora? :P
Ez utóbbi simán lehetne egyik másik ismerõsöm is amikor épp egy bossrusht-t csiál. Már a kettõben is rendszeres volt hogy miután végigtolták a játékot akkor csak lekocogtak Baal-hoz és megölték, aki az útba került az elõl csak elfutottak. A chatre meg nem reagáltak, mert rühelltek gépelni, meg nem is akartak odafigyelni rá. :)
nem reagál a chat ra ... eszetlenül megy elõre mint egy bot... és stb stb stb