102
Fenyőfa, Karácsonyfa árak
-
#14 Nekünk is az van vagy 10 éve - amíg nincs kisgyerek a háznál, addig sok helyen átmegy szimbolikusba a dolog, és erősen csökken a takarításigénye a műfenyőnek :)
Nem szúr, nem hullik, nincsenek problémás ágak rajta, nem kell farigcsálni az állványba... illata meg úgyis inkább a szegfűszeggel szurkált narancsnak van :) -
st3ve #13 Normann, Nordman-n, Normand, Norman _Bates :D
Legalább 3 tipusát ismeri a google ezzel reklamáljatok az eladóknál ki hogy irja :D -
st3ve #12 Az meg milyen?Láttam már egy-kettőt, de nekem nem tetszik sehogysem. -
#11 link -
#10 Ezért nem jó guglitalálatokra hivatkozni, csak szakirodalomra, leginkább nyomtatottra :) -
#9 "Tévesen gyakran „normann”, illetve „normand” fenyőnek hívják, pedig se a normannokhoz, se a róluk elnevezett Normandiához semmi köze; specifikus nevét Alexander von Nordmann finn zoológusról kapta."
Azért, mert sokan hülyeséget írnak, attól még az nem lesz igaz. -
#8 fuss neki mégegyszer -
#7 Én 4000 Ft-ért vettem. Sima lucfenyő, kb. 180 magas lehet. Ugyanekkora Nordmann egy 1000-essel lett volna drágább, de sajnos csak nagyon megsárgult volt, így végül nem azt vettem. Pedig tényleg jó, igaz egyszer volt még csak, de tényleg nem hullik le a levele. -
#6 NORDMANN, nem Normand, tanuljátok már meg végre.
Kaukázusi jegenyefenyő a becsületes neve, a rövidet pedig a leírójáról, Alexander von Nordmannról kapta. -
#5 nem tom 22500 forintbol nem futja, majd szagolgtom a szomszédét)) -
#4 +1 -
#3 2500től a csillagos égig ugyebár -
Ironman2 #2
Nemtudom,mert műfenyőnk van.Tavaly vettük,és jövőre is az lesz! -
st3ve #1 Kinek mennyibe kerül a környezetében a fenyőfa, karácsony tájékán?
Ezüst, Luc, Normand???