102
Fenyőfa, Karácsonyfa árak
  • Dzsini
    Nekünk is az van vagy 10 éve - amíg nincs kisgyerek a háznál, addig sok helyen átmegy szimbolikusba a dolog, és erősen csökken a takarításigénye a műfenyőnek :)

Nem szúr, nem hullik, nincsenek problémás ágak rajta, nem kell farigcsálni az állványba... illata meg úgyis inkább a szegfűszeggel szurkált narancsnak van :)
  • st3ve
    Normann, Nordman-n, Normand, Norman _Bates :D

Legalább 3 tipusát ismeri a google ezzel reklamáljatok az eladóknál ki hogy irja :D
  • st3ve
    Az meg milyen?Láttam már egy-kettőt, de nekem nem tetszik sehogysem.
  • Lacee86
    link
  • flashpointer
    Ezért nem jó guglitalálatokra hivatkozni, csak szakirodalomra, leginkább nyomtatottra :)
  • Dzsini
    "Tévesen gyakran „normann”, illetve „normand” fenyőnek hívják, pedig se a normannokhoz, se a róluk elnevezett Normandiához semmi köze; specifikus nevét Alexander von Nordmann finn zoológusról kapta."

Azért, mert sokan hülyeséget írnak, attól még az nem lesz igaz.
  • bakkerman
    fuss neki mégegyszer
  • Lacee86
    Én 4000 Ft-ért vettem. Sima lucfenyő, kb. 180 magas lehet. Ugyanekkora Nordmann egy 1000-essel lett volna drágább, de sajnos csak nagyon megsárgult volt, így végül nem azt vettem. Pedig tényleg jó, igaz egyszer volt még csak, de tényleg nem hullik le a levele.
  • Dzsini
    NORDMANN, nem Normand, tanuljátok már meg végre.

Kaukázusi jegenyefenyő a becsületes neve, a rövidet pedig a leírójáról, Alexander von Nordmannról kapta.
  • Montanosz
    nem tom 22500 forintbol nem futja, majd szagolgtom a szomszédét))
  • bakkerman
    +1
  • tutituti
    2500től a csillagos égig ugyebár
  • Ironman2

Nemtudom,mert műfenyőnk van.Tavaly vettük,és jövőre is az lesz!
  • st3ve
    Kinek mennyibe kerül a környezetében a fenyőfa, karácsony tájékán?

Ezüst, Luc, Normand???