11
-
BobaFett #11 Kicsit késve kezdtem hozzá, ezért freeplayben épp csak tegnap találkoztam egy olyan poénnal ami "enyhe" resident evil utalás volt. ugyanis egy úgy kellet meggyógyítani valakit hogy hogy keresni egy green herb-et, meg egy red herb-et és a kettö mixelve healthkitet adott ki. zseniális :) Az ilyenek miatt is komálom a lego sorozatot. -
gombabácsi #10 én nem erről beszéltem... -
#9 Ízlések és pofonok, sztem messze volt a nyálastól. -
Nos #8 Szerintem azért nem egészen. Látványos volt, és olyan holywoodiasan nyálas, engem már helyenként kimondottan zavart. A harmadik rész végén már gyenge hányinger is kerülgetett. -
MinimumGame #7 -
tomcsa4 #6 Pontosan. Ahogy George Lucas is. Annyi jó alternatív SW történetek, könyvek vannak, de ő csak fikázza ezeket (interjú). Mondjuk nem tudom hogy amúgy elolvassa-e, viszont az SW jogait már eladta.
De amíg nála volt (az ő szellemi terméke), addig "fújolta" az alternatív történeteket is. -
Etinger #5 "A film is megtette."
Ez mondjuk baromság :) -
gombabácsi #4 vér, erőszak? hát pedig a hobbitban is elég sok van :) -
gombabácsi #3 pedig Tolkien még az ő idejében kezdődő rajongói őrülettől is idegenkedett...
tuti hogy nem tetszene neki ez az egész ami most folyik
persze ettől még nekünk tetszhet a film is, játék is, de azért elgondolkodtató... -
#2 Egyik se csúfolja meg, se a film se a játék. -
tomcsa4 #1 Jó a leírás. Igen, szórakoztató. Megcsúfolja az eredeti Gyűrűk Ura világát? A film is megtette. Erről a témáról enyit.
A játék nekem tetszik. Nincs benne vér, erőszak (nem szeretem az olyan játékokat), a GYU világát viszont imádom és tökéletesen hozza is. Nekem még a karakterválasztgatás, invertory keresgélés is bejön, de lassít a játékmeneten. Én ma már csak Lego játékokkal játszom számítógépen. Nem unom, koca játékosoknak tökéletes. Kár is egy véresen komoly játékleírást rittyenteni hozzá, aki akarta, már kipróbálta úgy is.