4
-
#4 Grafika 1-es, csak mert nem változtatták meg az első rész óta? Ha 10 éves játék lenne és ronda lenne akkor érteném, de azért elég pofás a cucc.
Bezzeg ha új engine menne alatta akkor "fúj, lehúzós techdemo, vehetek megint új VGAt" .... -
#3 Komolyan nem értem a nyávogásod. Mi bajod a grafikával? Van neked eszed? Egy sorozat (elvileg) záró darabjához minek nyúljanak a grafikához? Ami nem utolsó sorban kurva jól optimalizált, és igen szépnek mondható ahhoz képest hogy milyen vasakon elfut.
Húzzá techdemókat játszani ha a grafikára élvezel. Rohadtul nem jogos a nyálverésed. -
#2 a hangulat ötös, a co-op ötlet 5-ös, a grafika 1-es, persze idézőjelben. Nem igaz, hogy jön a 3. rész, és grafikailag tök ugyanazt kapjuk, mint kb az első részben. Már megint arról szól valami, hogy van egy név, amire mindenki ráugrik, és jön a pénz!
(Kicsit ilyen Hobbit érzetem van. Gyűrűk Ura feeling: pipa, egy hobbit: pipa, nagy utazás: pipa, és mindenkinek csorog a nyála, közben meg olyan gagyin vannak megcsinálva a törpök meg a hobbitok benne, hogy nem igaz... ráadásul állítólag kicsit gagyi is lett) -
Evoluti0N #1 Nincs Kinectem, de el tudom képzelni, hogy mennyire pontos és használható lehet, ha a komolyabb játékoknál csak hangvezérléshez használják. Ami egyébként már csak azért is egy vicc, mert ehhez elég kellene hogy legyen egy mikrofon is.