30
-
hurkaur #30 Sok embert egyszeruen zavar, ha masnak tetszik valami, ezert nem is rest gyorsan letrollkodni, hogy neki se legyen olyan jo. Erre lathattunk egy remek peldat. -
#29 Szerintem ebben semmi kivetni való nem volt, amit írt, még csak nem is szarozta a konkurenciát:) Arrakistorhoz hasonlítani erős, szerintem ő viccen kívül klinikai eset (már Vista óta itt trollkodik, szerintem itt többről lehet szó, mint egy elfuserált "hobbiról"). -
tomboy013 #28 Látom a szövegértés nem az erősséged. -
Co1e #27 mit keres egy nyamvadt windowsos hirben az a redv*s IOS -
nlght #26 "Szaporodnak a Windows Phone appok"
Úristen! Ezek szaporodnak!
A domináns app berakja a kimenetét a legdizájnosabb és egyben a legkevésbé bugos app inputjába és a kis hello world-öket létrehozva boldogan élnek, amíg nem uninstallálják őket -
#25 Senki nem szarozta az meg végképp nem érdekel, hogy mit veszel. Az objektivitás nem az, hogy nem írok semmi negatívat egyik rendszerről se és nem a hír vagy a téma irritál hanem némelyik hozzászólásod és ezt nem úgy fogom elkerülni, hogy nem olvasom el a hírt vagy a kommenteket. Aki ide ír az vállalja, hogy belekötnek a mondandójába. -
hurkaur #24 Bezony. +1 -
tomboy013 #23 Mégis mit vársz egy WP cikknél? Jó... vannak emberek akik csak azért járnak ide hogy lehúzzák a többieket(mint pl. te), de sokan azért jönnek megnézni a kommenteket hogy valami pozitívumot is olvassanak az épp aktuális hírrel kapcsolatban, vagy telefonnal kapcsolatban. Ha valami nem tetszik vagy irritál akkor nem is megyek a közelébe(ezért nem láthatsz almás meg laggdroidos cikknél). Gondolj bele alapból mekkora butaság csak kötekedés miatt idejárni. Nézd meg Sanyikát, még csak köze sincs a cikkhez a hozzászólásához. Nem az a bajom ha valakinek nem tetszik a WP, mert leszarom ha kúltúrált tud maradni és valamilyen szinten objektív. De amit ti nyomtok itt néha az vicc. A folytonos szarozás már-már gáz. Mikor értitek már meg, hogy hiába nyomjátok itt a baromságaitokat attól még nem fogok se én se más androidot meg apple-t venni mert ti azt szeretnétek Én sem szarozom le zsigerből egyik mobil platformot sem, vannak pontok ami miatt tetszenek de több az ami miatt nem ezért WP. Ennyi. És most jöhet újra egy kötekedős válasz -
#22 Csak annyira irritáló az állandó bólogatása, hogy nem bírom ki, hogy ne világítsak rá 1-2 dologra. Nem WP ellen szól, inkább ellene, sőt nem is ellene hanem a hozzászólásainak a tartalma ellen. arrakistor windows-os kiadása, csak talán ő még menthető. :) -
#21 Azért egy eszköz mindig újraindult (amelyet feltehetően hibás HW okozhatott) és az, hogy az összes WP8-at futtató készülék érintett (ok, már javították, MS WP-s tempójához képest meglepően gyorsan) egész más dolog. Persze ettől még igaz, hogy minden okostelefon platformon vannak baromságok, egyik sem tökéletes, még a legalapabb szinten sem...:( -
#20 "Ez nem folytonos negativitás..."
Nem tudom, én is úgy látom, hogy minden WP hírnél itt vagy és vagy a hír kapcsán kárörvendesz, vagy valami hozott anyagból dolgozol :) -
#19 :DDD -
tomboy013 #18 Linket kérek az állítólagos kamuzásomról, légyszives -
sanyicks #17 akkor kicsit figyelj rá hogy a kamusztorijaid konzisztensek legyenek, mert nem valami hiteles hogy minden topikban más cuccod volt :D -
tomboy013 #16 Nah megjött a másik bohóc is 1 darab iPhone-om se volt nemhogy a 4-es, sose vennék iPhone-t, még droidot is hamarabb vennék, de leghamarabb azt is a soha napján Egyszer elég volt belőle és S volt nem S2, de azért közel jártál -
sanyicks #15 múltkor még neked volt s2-d az iphone 4 meg a wp7-es telefon mellett. Bár azelőtt meg a tesódnak volt s2-je. Mindig másnak van :D -
pixx #14 És ezért lett két hozzászólás... -
pixx #13 Nincsenek alregjeim, csak kiverte a biztosítékot, ha mondok valamit a WP ellen, akkor én csak androidos lehetek, aztán megláttam, hogy én féltékeny vagyok rá, mert lesz neki egy nokia telefonja. -
tomboy013 #12 Már bocs de másfél éve WP7-es telót használok és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Úgyhogy végül is neked sincs igazad mert linkeltél itt nekem valami problémát ami nálam nem áll fenn. Meg gondolom sok közöd még nem volt WP-s telóhoz, anélkül meg elég hiteltelen vagy. Folyton idejössz okoskodni egy olyan dologgal kapcsolatban amiről igazából fórumhuszárok hozzászólásain kívül semmit nem tapasztaltál.Ez még talán gázabb mint a negativitásod. -
N0sfer #11 Nekem lumia 920-am van és intenzívebb használattal a nap végére kb. 65%-on áll az akku. Ugyanilyen használattal az iphone 30% körül volt.
Szerintem a fél napos merülést valami háttérben futó program(pl navi) okozhatta. -
#10 Ez meg kinek ment? Vagy elfelejtettél átlogolni alregre? :D -
#9 És az az én igazamat miben befolyásolja, hogy haverod S2-je fagyogatott és újraindult? Mit vártál ettől az érvtől?
Amit én linkeltem az egy olyan bug ami mind a WP7-ben és WP8-ban is jelen van.
Ez nem folytonos negativitás hanem ez a reakció a te folytonos bólogatásodra minden WP hírnél csak azért, hogy egy kicsit tisztán lássál. -
Elemir #8 Nokia térkép szerintem ezerszer használhatóbb, főleg a 3d-s "miholvan" progival. -
pixx #7 Légy boldog vele, én az Iphonommal bőven elégedett vagyok, ráadásul nincs hűség időm rá, mert kifizettem egyben, de igen valószínűleg én vagyok irigy rád...
Csak felhívtam egy problémra a figyelmed, ha ettől én irigy vagyok...mindegy. -
pixx #6 Szerintem az összes androidos cucc szar, kettő is volt, meg egy tábla. El is adtam gyorsan. Ráadásul HTC és ASUS, amik ugye elvileg prémium márkák... -
tomboy013 #5 -.- Mert ugyebár az Apple meg a Google cuccaiban még sosem fordult elő semmi hiba. Egyik haverom vett régebben egy S2-őt és álladóan fagyogatott meg újraindult. A te példádból kiindulva akkor az összes S2, sőt az összes Androidos telefon egy szar nem? Ez a folytonos negativitás nálad, hogy idejössz egy jó hírhez és le akarod húzni az embert ez annyira tipikusan irigy, rosszindulatú hozzáállás. Bár Magyarországon vagyunk, min vagyok meglepődve? -
#4 Igen, kezdik észrevenni: Link1 és Link2 -
#3 Végre egy pozitív hír a Winphone esetében is. -
pixx #2 Reméljük az akku probléma megoldott mostanra, és tovább bírja fél napnál... -
tomboy013 #1 Szaporítanám én is a Lumia 920 vásárlók körét, ha a T-mobile nem szarakodna és az unalmas alap fekete szín mellett behozná a többi színt is a kínálatába. Örülök hogy végre kezdik észrevenni az emberek mennyire jó is a WP, bár remélem a baráti társaságomba nem fog senki fehér Lumia 920-at venni =P