20
-
fonak #20 meg iPenis :D -
cateran #19 Nekem inkabb a Riftes Full borg aka Combat borg jon be :d Az agya eredeti, minden mas gepi.
Amugy meg gyerekcipoben jarnak de a kukac tudja, hol tarhat pl 1 Darpa project Ez se rossz eppen
A szemek ranezesere meg sehol sincsenek -
Archenemy #18 Egy pártagitátor beszél a kommunista jövőről:
- S a kommunizmusban mindenkinek saját repülőgépe lesz!
- Na és minek mindenkinek saját repülőgép?
- Hogy hogy minek? Hát pl. meghallod, hogy Vlagyivosztokban a boltokban éppen van krumpli, azonnal indulsz a saját gépeddel, hogy még időben oda érj, hogy sorba tudj állni krumpliért!
-
Macropus Rufus #17 "mert a reklamban azt mondtak nekik, hogy robotszem, robotkez, robotlab a meno, es akkor majd a fosbukon mindenki lajkolni fogja, oket."
:)
Apple iEye,
Apple iArm,
Apple iLeg
-
Renegade #16 CP powa :-) -
Zoltan21 #15 Pl. 2015-re jönnek a repülőautók?
(Vissza a jövőbe c. filmtrilógia 2. része. A képet, sokak manipulálták, hogy 2012 legyen a dátum - http://www.urbanlegends.hu/2012/06/nem-ma-van-a-vissza-a-jovobe-jovonapja/ ). Viszont, kötve hinném, hogy 3 éven belül, elterjednének a repülő autók. Inkább az automatizálás felé megyünk. Több lesz az önkiszolgáló pénztár és egyre több helyen bukkannak elő a Google robot autói. -
Szefmester #14 Hmmm... Bőrátszövés, subderm páncél, izmok csontok átszövése, átoltott izmok, wolver, bőróra, hő és infralátás, retinakijelző, koponyapáncél, skill-chip interfész, és egy agy-pc interfész dugós kivitelben. :D
Aki tudja miről írtam az már tudja mi történik azokkal akik ennyi cuccot felhalmoznak, valamint mi történik ah egy ilyen "lényt" elkap a C-SWAT és lecsukják sok sok időre. :) De egy ilyen listát szívesen betolnék a ruha alá. :) -
qrd0xQSt2rdvnu #13 Ja, arról se feledkezzünk meg, hogy jelenleg hol tart az idegimplantátum technológia: még sehol! A műszem is ott tart, hogy már voltak kísérletek arra, hogy néhány pixeles felbontásban átadjanak információt közvetlenül az elsődleges látóközpontnak, mely következtében egy idő után néhány foltot fekete-fehérben tudott érzékelni a látását elvesztett személy. -
qrd0xQSt2rdvnu #12 Mennyi ilyen előrejelzést olvastam már életemben. Általában az a közös bennük, hogy nem többek néhány unatkozó újságíró vagy tudós vagy hasonlóan könnyen médiaszerepléshez jutható személyek általi fantáziálgatásnál. Nem lesz itt semmilyen kiborg technológia 2030-ra, ahogy a nem lett se holdturizmus és mars terraformálás se! -
Zoltan21 #11 Volt már rá példa, hogy valaki, a veséjét adta el, egy iPad-ért:
http://index.hu/tech/2011/06/03/eladta_vesejet_egy_ipadert/
Van ennél lejjebb? -
NullZ3r0 #10 "nem szeretném, ha a PC-m után pár év múlva engem is meg lehetne hackelni"
Túl sok Ghost in the Shell-t néztél. :) -
duke #9 " Ezek a megoldások lehetővé tehetik az emberi erő és gyorsaság megnövelését és eddig ismeretlen funkciók felbukkanását."
Mar latom magam elott, sok idiotat, amint letaboroznak a helyi apple bolt elott, hogy aztan levagjak kezuket, labukat, fuluket, farkukat, es mind divatos apple markajura csereljek, mert a reklamban azt mondtak nekik, hogy robotszem, robotkez, robotlab a meno, es akkor majd a fosbukon mindenki lajkolni fogja, oket. -
zord01 #8 Human Revolution!
Amúgy ez tök kamu. Sztem még vagy 100 évig nem lesz semmi ilyesmi. Egy kva antibiotikumot is 10 évig klinikai tesztelnek.
Persze nem is baj, nem szeretném, ha a PC-m után pár év múlva engem is meg lehetne hackelni... -
Zoltan21 #7 Igen, részben erre is gondoltam, másik része a hipnotizálás, illetve a kémkedés új formái (ami persze, nem legendák, hanem a valóság részeit képezik, pl. a drogok, vagy a beépülés a szomszédságba, rokonságba, stb.).
Ha már, a cikknél tartunk és a kiborgoknál, akkor ez már, egy újabb szintet ad. Nem tudni, hogy meg lehet-e hackelni az implantátumokat és ha igen, akkor mennyire. -
scagnetti #6 Konkrètan arra akar rávilágítani, hogy a fizikai fegyvereknèl sokkal hatásosabb a fèlelemkeltès. Annál jobb fegyver nem is lètezik! Ezt pedig a csatornák elèg jól ki tudják használni, aktualitásban pedig soha nincs hiány.
Pl: Maja világvège, vagy Észak Korea, de sorolhatnánk mèg. -
bandypappa #5 http://www.youtube.com/watch?v=6Abi4RjnFJw -
gombabácsi #4 2030ban szerintem a világ legtöbb országában az alapvető orvosi ellátás is kezd veszélybe kerülni...
persze a bugyuta álscifi sorozatokon felnőtt fiatalok el is hiszik az ilyen cikkeket... -
Cat #3 jó ez a doksi, a végén van négy vagy öt igen kidolgozott vízió arról, hogy milyen lehet a világ, és ez hogy érinti az egyes régiókat. -
#2 Milyen csatornákra gondolsz? -
Zoltan21 #1 Jön a Borg?
Az Irán atomfegyverről jelenleg csak riogatások és ellentmondó jelentések olvashatóak a világhálón. Bár, ha nekik is van eszük, akkor nem vetik be azt (ha 2030-ig lesz nekik).
Az, hogy Észak-Koreánál van, illetve bevetné, az már, teljesen más kérdés.
Igaz, az atomfegyverek helyett, vannak hatásosabb eszközök is, pl. biológiai és kémiai fegyverek, illetve az izraeli bunkerromboló. A leghatásosabb fegyver, mégsem ez, hanem az elme befolyásolása, manipulálása (akár a médián keresztül, de sok más 'csatorna' létezik erre).