20
  • fonak
    #20
    meg iPenis :D
  • cateran
    #19
    Nekem inkabb a Riftes Full borg aka Combat borg jon be :d Az agya eredeti, minden mas gepi.
    Amugy meg gyerekcipoben jarnak de a kukac tudja, hol tarhat pl 1 Darpa project Ez se rossz eppen
    A szemek ranezesere meg sehol sincsenek
  • Archenemy
    #18
    Egy pártagitátor beszél a kommunista jövőről:
    - S a kommunizmusban mindenkinek saját repülőgépe lesz!
    - Na és minek mindenkinek saját repülőgép?
    - Hogy hogy minek? Hát pl. meghallod, hogy Vlagyivosztokban a boltokban éppen van krumpli, azonnal indulsz a saját gépeddel, hogy még időben oda érj, hogy sorba tudj állni krumpliért!
  • Macropus Rufus
    #17
    "mert a reklamban azt mondtak nekik, hogy robotszem, robotkez, robotlab a meno, es akkor majd a fosbukon mindenki lajkolni fogja, oket."
    :)
    Apple iEye,
    Apple iArm,
    Apple iLeg


  • Renegade
    #16
    CP powa :-)
  • Zoltan21
    #15
    Pl. 2015-re jönnek a repülőautók?
    (Vissza a jövőbe c. filmtrilógia 2. része. A képet, sokak manipulálták, hogy 2012 legyen a dátum - http://www.urbanlegends.hu/2012/06/nem-ma-van-a-vissza-a-jovobe-jovonapja/ ). Viszont, kötve hinném, hogy 3 éven belül, elterjednének a repülő autók. Inkább az automatizálás felé megyünk. Több lesz az önkiszolgáló pénztár és egyre több helyen bukkannak elő a Google robot autói.
  • Szefmester
    #14
    Hmmm... Bőrátszövés, subderm páncél, izmok csontok átszövése, átoltott izmok, wolver, bőróra, hő és infralátás, retinakijelző, koponyapáncél, skill-chip interfész, és egy agy-pc interfész dugós kivitelben. :D

    Aki tudja miről írtam az már tudja mi történik azokkal akik ennyi cuccot felhalmoznak, valamint mi történik ah egy ilyen "lényt" elkap a C-SWAT és lecsukják sok sok időre. :) De egy ilyen listát szívesen betolnék a ruha alá. :)
  • qrd0xQSt2rdvnu
    #13
    Ja, arról se feledkezzünk meg, hogy jelenleg hol tart az idegimplantátum technológia: még sehol! A műszem is ott tart, hogy már voltak kísérletek arra, hogy néhány pixeles felbontásban átadjanak információt közvetlenül az elsődleges látóközpontnak, mely következtében egy idő után néhány foltot fekete-fehérben tudott érzékelni a látását elvesztett személy.
  • qrd0xQSt2rdvnu
    #12
    Mennyi ilyen előrejelzést olvastam már életemben. Általában az a közös bennük, hogy nem többek néhány unatkozó újságíró vagy tudós vagy hasonlóan könnyen médiaszerepléshez jutható személyek általi fantáziálgatásnál. Nem lesz itt semmilyen kiborg technológia 2030-ra, ahogy a nem lett se holdturizmus és mars terraformálás se!
  • Zoltan21
    #11
    Volt már rá példa, hogy valaki, a veséjét adta el, egy iPad-ért:
    http://index.hu/tech/2011/06/03/eladta_vesejet_egy_ipadert/
    Van ennél lejjebb?
  • NullZ3r0
    #10
    "nem szeretném, ha a PC-m után pár év múlva engem is meg lehetne hackelni"
    Túl sok Ghost in the Shell-t néztél. :)
  • duke
    #9
    " Ezek a megoldások lehetővé tehetik az emberi erő és gyorsaság megnövelését és eddig ismeretlen funkciók felbukkanását."

    Mar latom magam elott, sok idiotat, amint letaboroznak a helyi apple bolt elott, hogy aztan levagjak kezuket, labukat, fuluket, farkukat, es mind divatos apple markajura csereljek, mert a reklamban azt mondtak nekik, hogy robotszem, robotkez, robotlab a meno, es akkor majd a fosbukon mindenki lajkolni fogja, oket.
  • zord01
    #8
    Human Revolution!

    Amúgy ez tök kamu. Sztem még vagy 100 évig nem lesz semmi ilyesmi. Egy kva antibiotikumot is 10 évig klinikai tesztelnek.
    Persze nem is baj, nem szeretném, ha a PC-m után pár év múlva engem is meg lehetne hackelni...
  • Zoltan21
    #7
    Igen, részben erre is gondoltam, másik része a hipnotizálás, illetve a kémkedés új formái (ami persze, nem legendák, hanem a valóság részeit képezik, pl. a drogok, vagy a beépülés a szomszédságba, rokonságba, stb.).
    Ha már, a cikknél tartunk és a kiborgoknál, akkor ez már, egy újabb szintet ad. Nem tudni, hogy meg lehet-e hackelni az implantátumokat és ha igen, akkor mennyire.
  • scagnetti
    #6
    Konkrètan arra akar rávilágítani, hogy a fizikai fegyvereknèl sokkal hatásosabb a fèlelemkeltès. Annál jobb fegyver nem is lètezik! Ezt pedig a csatornák elèg jól ki tudják használni, aktualitásban pedig soha nincs hiány.
    Pl: Maja világvège, vagy Észak Korea, de sorolhatnánk mèg.
  • bandypappa
    #5
    http://www.youtube.com/watch?v=6Abi4RjnFJw
  • gombabácsi
    #4
    2030ban szerintem a világ legtöbb országában az alapvető orvosi ellátás is kezd veszélybe kerülni...

    persze a bugyuta álscifi sorozatokon felnőtt fiatalok el is hiszik az ilyen cikkeket...
  • Cat #3
    jó ez a doksi, a végén van négy vagy öt igen kidolgozott vízió arról, hogy milyen lehet a világ, és ez hogy érinti az egyes régiókat.
  • Valentino
    #2
    Milyen csatornákra gondolsz?
  • Zoltan21
    #1
    Jön a Borg?
    Az Irán atomfegyverről jelenleg csak riogatások és ellentmondó jelentések olvashatóak a világhálón. Bár, ha nekik is van eszük, akkor nem vetik be azt (ha 2030-ig lesz nekik).
    Az, hogy Észak-Koreánál van, illetve bevetné, az már, teljesen más kérdés.
    Igaz, az atomfegyverek helyett, vannak hatásosabb eszközök is, pl. biológiai és kémiai fegyverek, illetve az izraeli bunkerromboló. A leghatásosabb fegyver, mégsem ez, hanem az elme befolyásolása, manipulálása (akár a médián keresztül, de sok más 'csatorna' létezik erre).