Míg a világvége el nem választ!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Francot. Csak arra vágytak hogy foglalkozzon velük a sajtó, és hogy ismertek legyenek. Volt már aki bevallotta hogy emiatt tette. Néhány kõgazdag embernek már nincs más szórakozása. Aki pedig tényleg elhitte és emiatt vonult bunkerbe az vessen magára.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2012-12-22 11:52:21 UNKNOWN 21.12.2012.Le.dernier.jour.GAME.FRENCH-NGEN 188.3MB | 40F
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sehol semmi csapás? áááááá már a majákban sem lehet bízni! Na további szép napot! csá
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Egy biztos: holnap tele lesznek a híradások kamu katasztrófákkal/alienekkel/mindenfélerejtélyeseseményekkel amikkel a világ agyatlan, önjelölt mókamesterei fognak provokálni minket. 😊
A mai napot még csak 1 kép jött a topikba <#rinya>#rinya>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
mondjuk h mi célja is lenne ezzel azt nemértem, de van egy olyan érzésem azért mondjuk ezt mert ezeket láttuk a hasonló témájú filmekbõl.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És ha nem mennek be, akkor õket nem érinti az esetlegesen megtörténõ világvége? Pengelogika pázmeg 😄
Facebookon láttam kis tini csajok irkálgatták egymásnak hogy nem mernek be menni a suliba, stb.
Érdekelni fog mennyien fognak otthon ülni. Én nem.

egy alulról szervezõdõ, farkastörvényeken és pajtási összefogáson alapuló testvériséget kell létrehoznunk.
én a Cunt Destroyerz nevet ajánlom. ha nincs közös megállapodás, akkor annak a bandatagnak a javaslata nyer, aki egy menet birkózásban két vállra fekteti a többieket.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
megyünk majd eggyütt fosztogatni? 😄
Kéne valami jo banda név
Furious beasts-hez mit szolsz?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Persze, hogy nem tudjuk, mit tud a fénylény. Ezt most egyedül Pataki Attila tudja, az Edda énekese. Neki elmondták. A fénylények.
Miért hazudna? Hiszen rendkívül stabil személyiség már évek óta.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"