Míg a világvége el nem választ!

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/Qe6aOvZHeio?version=3&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/Qe6aOvZHeio?version=3&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
http://youtu.be/Qe6aOvZHeio
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Qe6aOvZHeio" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
vérpocok
Tényleg azt hiszed hogy sokan azok közül akik bunkereket meg lakható óriásgolyókat építettek, vagy élelmet halmoztak fel hittek is benne hogy világvége lesz?
Francot. Csak arra vágytak hogy foglalkozzon velük a sajtó, és hogy ismertek legyenek. Volt már aki bevallotta hogy emiatt tette. Néhány kõgazdag embernek már nincs más szórakozása. Aki pedig tényleg elhitte és emiatt vonult bunkerbe az vessen magára.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

htr93
vajon a világ vég-e?

Master91
Talán ilyen:

Én annak az arcára lennék kiváncsi aki 200.000 dolláros bunkerébõl nézett ki dec. 22. én.
Kíváncsi leszek, hogy a sok tudatlan ökör most -ismét- mivel fogja magyarázni a hülyeségét...
Azóta nincs új update? 😄
Naneee...
Világvége játék??? <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2012-12-22 11:52:21 UNKNOWN 21.12.2012.Le.dernier.jour.GAME.FRENCH-NGEN 188.3MB | 40F
gangnam stylenak meglett az 1.000.000.000, más katasztrófa nem történt

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

bakkerman
gyere vissza 2029 április 13.-án

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Most ébrettem, Vannak-éé túlélõk? Milyen károkat szenvedtünk? 😄DDDD
Sehol semmi csapás? áááááá már a majákban sem lehet bízni! Na további szép napot! csá

Úgy gondolod, hogy a magyarokra volt bízva? 😊

bakkerman
hát nem éppen tervek szerint alakult ez a világvége...szerintem kiszállt pár befektetõ és végülis csõdeljárás alá került a kft

icetihi
Ja, valamit elcssztk<#nyes>

youtube.com/user/icetihiii22

Prince23
Lol, 7 milliárd túlélõ van!!! XD

ez kicsit sok, nem?

zoliii
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Myselor
mindenki mást mond xd
Ryder62
Ezen behaltam XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

extra sensory
Még ne örüljetek, délelõtt 10:40-kor érünk a null-síkba. Akkor lesz a világvége. <#vigyor>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Master91
5 perc 😄
Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Szúróeszközökkel? Az még hagyján, de nehogy lõfegyverekkel.

Sippie
Én csak azt remélem az elmebetegek nem kezdenek el õrjöngeni az utcán, szúró eszközökkel, csak azért mert úgyis világvége wáwáwá...

Egy biztos: holnap tele lesznek a híradások kamu katasztrófákkal/alienekkel/mindenfélerejtélyeseseményekkel amikkel a világ agyatlan, önjelölt mókamesterei fognak provokálni minket. 😊

18-kor (magyar idõ) FIXTV

biomage
nagyon úgy tûnik hamarosan itt a világ vége 😊.
A mai napot még csak 1 kép jött a topikba <#rinya>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Master91
Ilyen az emberi természet... Szabályok nélkül elszabadulna a pokol.

remélem a máv dolgozóin kívül senki nem megy ki aznap a lakásából, mert pénteken vonatozom és szeretnék rá felférni, adott esetben akár még ülõhelyet is találni.
nearo
Minek van nektek ennyi tinipicsa ismerõsötök fb-n?^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
énis néztem,sok buta fasz

DasIsFuck
jó látni, hogy a fórumozók többsége gyilkolgatna és erõszakolgatna ha eljõ a világvége...
mondjuk h mi célja is lenne ezzel azt nemértem, de van egy olyan érzésem azért mondjuk ezt mert ezeket láttuk a hasonló témájú filmekbõl.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sippie
Na ezaz... ahelyett hogy bemennének és gruppeneznének egy jót 😊
Sir Quno Jedi
Há ha nem is, de legalább otthon nyugodtan masztizhatnak az uccsó híradóra...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sippie
"Facebookon láttam kis tini csajok irkálgatták egymásnak hogy nem mernek be menni a suliba, stb."

És ha nem mennek be, akkor õket nem érinti az esetlegesen megtörténõ világvége? Pengelogika pázmeg 😄
Master91
Pénteken megyek fel kocsival pester nagy bevásárlást tartani, már elõre rosszul vagyok mennyi barom lesz az úton.

Facebookon láttam kis tini csajok irkálgatták egymásnak hogy nem mernek be menni a suliba, stb.

Érdekelni fog mennyien fognak otthon ülni. Én nem.
Hát nem tudom szerintem ráférne az emberiségre egy világvége bár kétlem hogy történni fog valami <#idiota>

jéj! épül a közösség srácok.
egy alulról szervezõdõ, farkastörvényeken és pajtási összefogáson alapuló testvériséget kell létrehoznunk.
én a Cunt Destroyerz nevet ajánlom. ha nincs közös megállapodás, akkor annak a bandatagnak a javaslata nyer, aki egy menet birkózásban két vállra fekteti a többieket.
Sir Quno Jedi
Thieves of the Apocalypse jobban rátokillene szvsz. Bár ilyen gang már van amúgy, de rablótól rabolni non-rablás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fbn lx,
megyünk majd eggyütt fosztogatni? 😄
Kéne valami jo banda név

Furious beasts-hez mit szolsz?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

bakkerman
szerintem 00:01-kor,ugye az már december 21. Én 20.-án este fenntmaradok legalább addig,hátha történik valami(telibebassza egy meteor nyír1-et vagy valami hasonló),ha nem,akk meg alszom egy jót 😄D

tugyiti
Nem tudja valaki pontosan hánykor lesz pénteken ,csak hogy felkeljek e kirakni a kukát vagy aludhatok tovább?
Pont pénteken 21-én jön a RAGE DLC-je...persze aki érti a dolgot <#wow1>

Sippie
leírtam elõtte, nyilván ilyen helyzetben tele lennének az utcák bandákkal akik kifosztanak mindent, és kinyírnak mindenkit, amolyan mad max stílusban. Amint kitennéd a lábad hogy kufircolj egy jót, már nyakaznának is le 😛
Voltan
Az ég szerelmére, mit zaklatsz???

Persze, hogy nem tudjuk, mit tud a fénylény. Ezt most egyedül Pataki Attila tudja, az Edda énekese. Neki elmondták. A fénylények.
Miért hazudna? Hiszen rendkívül stabil személyiség már évek óta.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Master91
Mit tud a fénylény?
Ha Kamehamézni vagy jedi cuccokat tudok majd, akkor bevállalom egye fene!
Oldal 1 / 4Következő →