154
Míg a világvége el nem választ!
-
Dragunow #154 <object width="560" height="315"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/Qe6aOvZHeio?version=3&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/Qe6aOvZHeio?version=3&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> -
Dragunow #153 http://youtu.be/Qe6aOvZHeio -
Dragunow #152 <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Qe6aOvZHeio" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> -
#151 Tényleg azt hiszed hogy sokan azok közül akik bunkereket meg lakható óriásgolyókat építettek, vagy élelmet halmoztak fel hittek is benne hogy világvége lesz?
Francot. Csak arra vágytak hogy foglalkozzon velük a sajtó, és hogy ismertek legyenek. Volt már aki bevallotta hogy emiatt tette. Néhány kőgazdag embernek már nincs más szórakozása. Aki pedig tényleg elhitte és emiatt vonult bunkerbe az vessen magára. -
#150 vajon a világ vég-e? -
#149 Talán ilyen:
-
Magyar Betyár #148 Én annak az arcára lennék kiváncsi aki 200.000 dolláros bunkeréből nézett ki dec. 22. én. -
TokraFan #147 Kíváncsi leszek, hogy a sok tudatlan ökör most -ismét- mivel fogja magyarázni a hülyeségét... -
mester1987 #146 Azóta nincs új update? :D -
mester1987 #145 Naneee... -
kjhun #144 Világvége játék???
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2012-12-22 11:52:21 UNKNOWN 21.12.2012.Le.dernier.jour.GAME.FRENCH-NGEN 188.3MB | 40F
-
FL Zoli #143 gangnam stylenak meglett az 1.000.000.000, más katasztrófa nem történt -
#142 gyere vissza 2029 április 13.-án -
zsozso29 #141 Most ébrettem, Vannak-éé túlélők? Milyen károkat szenvedtünk? :DDDDD
Sehol semmi csapás? áááááá már a majákban sem lehet bízni! Na további szép napot! csá -
SzinesGeza #140 Úgy gondolod, hogy a magyarokra volt bízva? :) -
#139 hát nem éppen tervek szerint alakult ez a világvége...szerintem kiszállt pár befektető és végülis csődeljárás alá került a kft -
#138 Ja, valamit elcssztk -
#137 Lol, 7 milliárd túlélő van!!! XD
ez kicsit sok, nem? -
#136 Visszaszámlálás -
#135 -
#134 mindenki mást mond xd -
#133 Ezen behaltam XD -
#132 Még ne örüljetek, délelőtt 10:40-kor érünk a null-síkba. Akkor lesz a világvége. -
#131 5 perc :D -
#130 -
SzinesGeza #129 Szúróeszközökkel? Az még hagyján, de nehogy lőfegyverekkel. -
#128 Én csak azt remélem az elmebetegek nem kezdenek el őrjöngeni az utcán, szúró eszközökkel, csak azért mert úgyis világvége wáwáwá... -
SzinesGeza #127
Egy biztos: holnap tele lesznek a híradások kamu katasztrófákkal/alienekkel/mindenfélerejtélyeseseményekkel amikkel a világ agyatlan, önjelölt mókamesterei fognak provokálni minket. :)
-
hihy #126 18-kor (magyar idő) FIXTV -
#125 nagyon úgy tűnik hamarosan itt a világ vége :).
A mai napot még csak 1 kép jött a topikba -
#124 -
Belkar #123 Ilyen az emberi természet... Szabályok nélkül elszabadulna a pokol. -
Fbn Lx #122 remélem a máv dolgozóin kívül senki nem megy ki aznap a lakásából, mert pénteken vonatozom és szeretnék rá felférni, adott esetben akár még ülőhelyet is találni. -
#121 Minek van nektek ennyi tinipicsa ismerősötök fb-n?^^ -
#120 énis néztem,sok buta fasz -
#119 jó látni, hogy a fórumozók többsége gyilkolgatna és erőszakolgatna ha eljő a világvége...
mondjuk h mi célja is lenne ezzel azt nemértem, de van egy olyan érzésem azért mondjuk ezt mert ezeket láttuk a hasonló témájú filmekből. -
#118 Na ezaz... ahelyett hogy bemennének és gruppeneznének egy jót :) -
#117 Há ha nem is, de legalább otthon nyugodtan masztizhatnak az uccsó híradóra... -
#116 "Facebookon láttam kis tini csajok irkálgatták egymásnak hogy nem mernek be menni a suliba, stb."
És ha nem mennek be, akkor őket nem érinti az esetlegesen megtörténő világvége? Pengelogika pázmeg :D -
#115 Pénteken megyek fel kocsival pester nagy bevásárlást tartani, már előre rosszul vagyok mennyi barom lesz az úton.
Facebookon láttam kis tini csajok irkálgatták egymásnak hogy nem mernek be menni a suliba, stb.
Érdekelni fog mennyien fognak otthon ülni. Én nem.