Rekordot dönt A hobbit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem is el van nyújtva, de nekem így is tetszett. Tényleg mese, nem Gyûrûk Ura 😊 Ami viszont zavart: 48 FPS-el néztem, és lehet, hogy a WestEnd rendszere trágya, de sokszor kiesett a fókusz. Nem kicsit. Elkezdett rángatni és kb. 1-2 másodpercig homályos volt. A vége felé már kissé hányingerem volt ettõl. Nem a 48 FPS-tõl és nem is a 3D-tõl :-/
Hát ez egy dögunalmas nézhetetlen fos lett...
Hát, lehet, hogy túlságosan el van nyújtva, nekem így is tetszett. Még jönnek ugye az elfek, Tóváros, a sárkány, az Öt Sereg Csatája, szóval lesz még itt tartalom. Meg arra is kíváncsi vagyok, miket szútt még bele Jackson a Gyûrûk Ura függelékeibõl. Azok mondjuk csak a 3. részben lesznek, de addig még naaaaagyon sokat kell várni. 😊
Én németül láttam a filmet, szóval még egy magyar nyelvû mozizással adós vagyok magamnak karácsony környékén. xD
Én németül láttam a filmet, szóval még egy magyar nyelvû mozizással adós vagyok magamnak karácsony környékén. xD
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Én is láttam. Ez egy gyönyörû és gazdag Tolkien-mese. Ilyennek kell lennie.
Bilbó és Gollam harca szenzációs volt. 😄
Bilbó és Gollam harca szenzációs volt. 😄
most néztem meg délután. zsír film de tényleg sok lesz ez a 3 rész. túlságosan el van nyújtva