5
-
wolruf #5 Szerintem is el van nyújtva, de nekem így is tetszett. Tényleg mese, nem Gyűrűk Ura :) Ami viszont zavart: 48 FPS-el néztem, és lehet, hogy a WestEnd rendszere trágya, de sokszor kiesett a fókusz. Nem kicsit. Elkezdett rángatni és kb. 1-2 másodpercig homályos volt. A vége felé már kissé hányingerem volt ettől. Nem a 48 FPS-től és nem is a 3D-től :-/ -
Csaba161 #4 Hát ez egy dögunalmas nézhetetlen fos lett... -
hawkie22 #3 Hát, lehet, hogy túlságosan el van nyújtva, nekem így is tetszett. Még jönnek ugye az elfek, Tóváros, a sárkány, az Öt Sereg Csatája, szóval lesz még itt tartalom. Meg arra is kíváncsi vagyok, miket szútt még bele Jackson a Gyűrűk Ura függelékeiből. Azok mondjuk csak a 3. részben lesznek, de addig még naaaaagyon sokat kell várni. :)
Én németül láttam a filmet, szóval még egy magyar nyelvű mozizással adós vagyok magamnak karácsony környékén. xD -
endrev #2 Én is láttam. Ez egy gyönyörű és gazdag Tolkien-mese. Ilyennek kell lennie.
Bilbó és Gollam harca szenzációs volt. :D -
Nailyenugysincs #1 most néztem meg délután. zsír film de tényleg sok lesz ez a 3 rész. túlságosan el van nyújtva