18
-
blessyou #18 Úgy látom, azóta tényleg megerősítették, hogy Ellen McLain adja a computer hangját. Ami fura. Nem értem, hisz azért az opera-énekesnő már bizonyította, hogy megállja a helyét a szinkronstúdióban, nem csak gépi hangok terén. De valamiért del Torónak kifejezetten GLaDOS kellett. Nem értem ezt a cameót. -
Ender Wiggin #17 gipsy danger a robot neve, nem véletlen, hogy ezt mondja... -
AXX #16 Nemesfím,tezsvírem. -
#15 Lehet, hogy igazatok van, elvégre a robotok fémből vannak, ahogy nézem már este is van, a környék sem biztonságos... -
pjke #14 Ne mááár én is épp ezt akartam írni 0:48-0:49-nél azt mondja "gipsy danger"?! -
#13 LOL film. -
#12 Sztem ez zsírság. -
#11 Az új tomkursz scifi film trélere viszont tök jó.
Ja, ez meg egy gyikság. -
Ender Wiggin #10 nem glados, szerintem ellen mclain nincs a stáblistán. csak effektlopás. -
sandor8206 #9 sztem hurka -
jamboox #8 És sötétben fog játszódni az egész film??? -
AZUL #7 hát nem tudom... egyedül lennék vele? de nem vagyok lenyűgözve látvány téren... tiszt playstation... -
bgerison #6 0.50-nél jól hallom azt mondja, hogy "gipsy danger"?! -
Chris05 #5 Starcraft 2, Portal és Transformers összegyúrva. A ruhái az embereknek és a gömb alakú szoba egy az egyben SC2. -
johnsilver #4 A GLaDOS hang kegyetlen jó. -
ntom #3 elég durván nyúlás :)
viszont nagyon kíváncsi vagyok a magyar "világhírű" szinkron mit fog belőle kihozni (gondolok itt egy max. 15 mp-s sample-ra)
-
anubys1984 #2 LOL!
GLaDOS!!! XD -
#1 reménykedem, hogy del toro többet tud ebből kihozni, mint az egyéb átlag "űrlényes-óriásrobotos-inváziós" amerikai fosok.