Itt van Guillermo del Toro óriásrobotos scifijének első előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy látom, azóta tényleg megerõsítették, hogy Ellen McLain adja a computer hangját. Ami fura. Nem értem, hisz azért az opera-énekesnõ már bizonyította, hogy megállja a helyét a szinkronstúdióban, nem csak gépi hangok terén. De valamiért del Torónak kifejezetten GLaDOS kellett. Nem értem ezt a cameót.

gipsy danger a robot neve, nem véletlen, hogy ezt mondja...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nemesfím,tezsvírem.
Garou
Lehet, hogy igazatok van, elvégre a robotok fémbõl vannak, ahogy nézem már este is van, a környék sem biztonságos...

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Ne mááár én is épp ezt akartam írni 0:48-0:49-nél azt mondja "gipsy danger"?!<#alien2><#nyes><#nyes>
immovable
LOL film.
Narxis
Sztem ez zsírság.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

NEXUS6
Az új tomkursz scifi film trélere viszont tök jó.
Ja, ez meg egy gyikság.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

nem glados, szerintem ellen mclain nincs a stáblistán. csak effektlopás.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

sztem hurka
És sötétben fog játszódni az egész film???
hát nem tudom... egyedül lennék vele? de nem vagyok lenyûgözve látvány téren... tiszt playstation...
0.50-nél jól hallom azt mondja, hogy "gipsy danger"?! <#vigyor>
Starcraft 2, Portal és Transformers összegyúrva. A ruhái az embereknek és a gömb alakú szoba egy az egyben SC2.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

A GLaDOS hang kegyetlen jó.
elég durván nyúlás 😊
viszont nagyon kíváncsi vagyok a magyar "világhírû" szinkron mit fog belõle kihozni (gondolok itt egy max. 15 mp-s sample-ra)
LOL!
GLaDOS!!! XD
koschwarz
reménykedem, hogy del toro többet tud ebbõl kihozni, mint az egyéb átlag "ûrlényes-óriásrobotos-inváziós" amerikai fosok.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"