Pacific Rim - Tűzgyűrű

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Bár mint tudjuk a humanoid forma kifejezetten nem ideális egy óriás harci platform számára. Túl sérülékeny, borulékony, számos gyenge pontja van. Instabil és megbízhatatlan. Max. akkor van értelem, ha a vezetõje saját testeként (annak meghosszabításaként/kiterjesztéseként) érzékeli és így az emberi formához való közelítés sokkal autentikusabb irányítást és gyorsabb tanulási folyamatot tesz lehetõvé.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tutituti
Dettó.Bár a mechák sokat nyomnak nálam a latba.De legalább azt kapjuk amit beharangoznak vele.
eyecandy hegyek,robot vs monszta és nincs túlhypeolva.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Sir Quno Jedi
Én mekknézem, egy életem, egy halálom, b@szódjak meg! Már ha addig nem nyírnak ki a zóriásmonszták!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"btw kár h európa már megint kimarad a világmegmentésbõl 😞"

De legalább nem Amerika egyedül!
Amúgy a sztoriból következik, hiszen persze japán mellett vannak azok a bizonyos mély árkok ahonnan az ellen érkezik. (Amúgy Kaji avagy Kadzsi, azaz hagyományos nagy szörnyek, pont mint Godzilla és annak ellenfelei.)
És az érintett terület 5 legnagyobb országa fog össze pont ezért.

"Véletlen, hogy a Portal játékból GLaDOS hangja köszön vissza az elõzetesbõl"
Nem az, állítólag megtetszett a készítõknek. Persze itt nem GLaDOS lesz, de nem véletlen. 😊

Gipsy danger😄😄 Dikk má' színesfém

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

edios
én téma (evangelionszerûség) és készítõk/szereplõk (del toro, idris elba, rinko kikuchi) miatt várom a filmet, a trailer egy picit átlagosra sikerült. ennél valamivel egyedibb dolgot vártam, de majd film megnézése után lesz érdemes nyilatkozni bõvebben.

up gladosnak 😊

btw kár h európa már megint kimarad a világmegmentésbõl 😞

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Zomil
Érdekes, szerintem teljesen egy az egyben Glados hangja...de igy a Valve nem fogja beperelni öket? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti
+fav

ez fasza lesz.

gladoson mondjuk én is felkaptam a fejem

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Véletlen, hogy a Portal játékból GLaDOS hangja köszön vissza az elõzetesbõl 1:02-nél? <#wow1> Kizárt, hogy véletlen!
cataflam02
Gipsy Danger XD már most a kedvencem.

One more story

Frosty01
érdekesnek tûnik , fav.

practitioner of the forbidden arts of death

A film csak jövõre jön, a sikerérõl még semmit nem tudni, de már készül a folytatás forgatókönyve.

Pacific Rim - Official Trailer (HD)

Az elsõ valódi mozgóképek a filmbõl.

← ElőzőOldal 4 / 4