7
-
booa #7 Én tegnap néztem meg 48 hfr-es témában ,és szerintem nagyon élvezetes,és nem lett senki rosszul tőle-.- ,a film elején valóban szokatlan viszont 5 perc alatt megszokja az ember,és a film is nagyszerű! :) -
#6 főleg azt jelenti, hogy egy ilyen cgi-jos filmnél, amikor a kamera mondjuk oldalra mozog, akkor nincs az az érzése az embernek, hogy úgy "ugrál" a kép, mintha akadozna. tehát elvileg nincs "képvesztés". meglátjuk állítólag volt aki hányt tőle (mármint a 3d-s 48 fps-es filmen) :D -
#5 Egy egészen jó és összeszedett kritika:
link -
lordzoltanus #4 Nos ne értsen félre senki nagy gyűrűk ura fan vagyok, de megint csöpög a cikk a személyes megitéléstől. valahogy érezni lehet a sorok között a következő mondanivalót: "nem érdekel a sok kritikus kurva jó film lesz akkor is".
Jómagamat nagyon érdekelte a téma így nem egy nem kettő értékelő oldalt elolvastam és mind egyhanguan meg 80 bol 17 en negativ élménnyel zárta az első vetitést. na mindegy :) -
bcrics #3 Illetve, a 48 fps megjelenítés miatt, a szemtanúk egybehangzó véleménye szerint a film Cgi és valódi épített hátteres jelenetei elkülönülnek.
Vagyis kilóg a lóláb, látszik mi Cgi és mi nem, a 48 fpsnek hála ez még szembetűnőbb.
-
sempron07 #2 2x több képkockát vetítenek másodpercenként, mint egy normál film esetében. Ettől elvileg olyan szappanopera kinézet hatása lesz, és biztos nagyon fain. Vagy nem. Mindenesetre furcsa lehet. -
nessboth #1 Valaki elmondaná nekem, miről szól ez a 48fps-es cucc, hogy most mitől más, mint egy sima film, mitől szidják, vagy mi van?