Csalódás A hobbit: Váratlan utazás?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én tegnap néztem meg 48 hfr-es témában ,és szerintem nagyon élvezetes,és nem lett senki rosszul tõle-.- ,a film elején valóban szokatlan viszont 5 perc alatt megszokja az ember,és a film is nagyszerû! 😊

koschwarz
fõleg azt jelenti, hogy egy ilyen cgi-jos filmnél, amikor a kamera mondjuk oldalra mozog, akkor nincs az az érzése az embernek, hogy úgy "ugrál" a kép, mintha akadozna. tehát elvileg nincs "képvesztés". meglátjuk állítólag volt aki hányt tõle (mármint a 3d-s 48 fps-es filmen) 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Garou
Egy egészen jó és összeszedett kritika:

link

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Nos ne értsen félre senki nagy gyûrûk ura fan vagyok, de megint csöpög a cikk a személyes megitéléstõl. valahogy érezni lehet a sorok között a következõ mondanivalót: "nem érdekel a sok kritikus kurva jó film lesz akkor is".
Jómagamat nagyon érdekelte a téma így nem egy nem kettõ értékelõ oldalt elolvastam és mind egyhanguan meg 80 bol 17 en negativ élménnyel zárta az elsõ vetitést. na mindegy 😊
Illetve, a 48 fps megjelenítés miatt, a szemtanúk egybehangzó véleménye szerint a film Cgi és valódi épített hátteres jelenetei elkülönülnek.

Vagyis kilóg a lóláb, látszik mi Cgi és mi nem, a 48 fpsnek hála ez még szembetûnõbb.

2x több képkockát vetítenek másodpercenként, mint egy normál film esetében. Ettõl elvileg olyan szappanopera kinézet hatása lesz, és biztos nagyon fain. Vagy nem. Mindenesetre furcsa lehet.
Valaki elmondaná nekem, mirõl szól ez a 48fps-es cucc, hogy most mitõl más, mint egy sima film, mitõl szidják, vagy mi van?