2
  • szaboi
    #2
    Ne röhögtessenek màr okostelefon kompatibilis adatkiszolgálás? Mikor a legtöbb orvosi kórházi masinák még az xp is nyögve döcög es sokan még csak dos van. Megint beleért az eus fejek keze a bilibe de ott nem azt találtak amire gondoltak hanem a sanyarú jelent az ötlet jó de ahhoz nagyrészt teljes géppark csere kell itt a balkánon es sokkal fontosabb egészségügyi dolgokra kell pénz mint ilyenre
  • halgatyó
    #1
    Ez elképesztő marhaság! Az EU elhúzhatna az annnyyyya büdös pékf...ába!
    -- A kórtermek faláról málik le a vakolat.
    -- Az egyszerű dolgozó kisember órákat vár a rendelőben, mindenki előtte bemegy, aki később jött, végül egy bunkó háziorvos ba...ogatja.
    -- A reumatikus jellegű betegségben szenvedő ember nem kap gyógykezelést. A betegségének tízféle oka lehet a hasonló tünetek mögött! Az orvos 3 méterről ránézve (EZ A TÁVGYÓGYÍTÁS B+!) rámond valamit, aztán jöhet a következő.
    Alapos kivizsgálás nuku.
    -- A nyomorult átkozott eü kormányzat azzal van elfoglalva, hogyan lehetne még több gyógyszert receptkötelessé tenni, és hogyan lehetne börtönbüntetés fenyegetésével megakadályozni, hogy valaki fűalatt szerezzen be hatékonyabb gyógyszert. (A mágneses derékaljat, meg "energiaspirált" meg egyéb szélhámosságokat persze nem tiltják, csak a gyógynövénykivonatokat)
    -- A háziorvosok kartellbe tömörülnek, ha valaki összerúgja a port a bumburnyák háziorvosával, nem tud váltani, mert egik se fogadja.
    -- És még rengeteg egyéb probléma.

    Ez az oka, hogy egyre nyomorultabb egészségi állapotban vagyunk itt a gyarmaton.
    A rohadék EU inkább a valós problémákkal foglalkozna, mint az életünk keserítésével!

    A távgyógyítás egy SZÉLHÁMOSSÁG, OSTOBASÁG! Jaaa, hogy hülyegyerek-villogó-telefont kell venni hozzá? Hát persze! Ez a lényege az egésznek! Ez egy durva nymás hogy minél többen vegyenek ilyen szart.