8811
Dark Souls II
-
#124 Hú de izgatott lettem...
de azért jöhet mindig szivesen nézem az amatörök szárnyprobálgatásait. -
#123 " ez tényleg meg is van..."- ez most nem kelett volna, mutasak be neked egy lv203 karit csak, hogy lásd tényleg van ilyenem? -
#122 Ps3-on van benne annyi, pc-én nem tettem bele annyit. Egyébbként ez már mindenre elég és legalább ez tényleg meg is van... -
#121 Szerintem is.
LVL100 kürül van viszont az ideális PvP kari.
Ez a szint az első végigjátszáskor könnyen elérhető... tehát még csak nem is NG+. -
#120 Mire, egy lv102 karira? Ha tényleg több száz órád van már a játékban ahogy mindig vakerolsz akkor annak elég karcsú, szvsz. -
#119 Irigy vagy kicsi rigó? -
#118 Itt tényleg csak kezdödik... -
#117 Nos az új évet is DaS-al kezdtem és itt kezdödik egy valamire való kari...
-
#116 Én is most retrozok a Anno 1701-el, részemről februárig ez megy majd aztán ugyis jönnek sorba az új játékok. -
#115 A Silvert én is csak ajánlani tudom mindenkinek. -
#114 hát az a baj hogy elkezdtem de nem ment tovább a játék,mert valami nem volt jó az emuval.pedig nagyon tetszett.pótolnom kell érzem.:DDD -
#113 Chrono Cross kimar...mi...ho...naneee?? Kötelező, össze vissza veri FF.eket,Dragoon-okat :D -
#112 érdemes kipróbálni,nagyon élvezetes játék:) nem unalmas 1 percig sem,és egybéktén a silver is nagyon jónak tűnik,lehet hogy elkezdem majd:) -
#111 Grafika tényleg rossz de gameplay jónak tűnik.
Nekem régen a kedvencem a Silver nevű RPG volt PC-re. Azt is kevesen ismerik pedig élvezetes. -
#110 hát csak a városoknál inkább.de amúgy igen.am végre valaki ismeri ezt a játékot :D úgy örülök.a chrono chross-t nem nagyon ismerem.ff7.el játszottam.jó játék nagyon.egyébként a dragoon-nak máig nem értem hogy miért nem lett folytatása.:( annyira jó játék,hihetetlen -
#109 Chrono Cross és FF7 után nálam is az jön, nagyon jó cucc, csak sokat kellett benne lemezt cserélgetni :) -
#108 The Legend of Dragoon.régi psx klasszikus.egyik legjobb rpg amivel életemben játszottam:)de nem nagyon ismeri senki amin csodálkozom,pedig hatalmas története van és a játék menet sem a szokásos.gyerekkorom kedvence volt.most pedig az ünnepek alatt végre kijátszottam,nagyon jó:)
akit nem zavar a régi grafika,és a játék élmény a fontos,annak nagyon ajánlom:) -
#107 Melyiket? -
#106 az tuti,ahogy ismerem magam,most fejeztem be egy másik rpg-t 54óra volt.:) -
#105 nem érted szerintem,az irányítással nincsen gond.:) -
#104 Sajnálom, mert ha megtetszene akkor nem eresztene egy darabig a játék az biztos. -
#103 csak ajánlani tudok egy xbox360 gamepadot,azzal teljesen jó egér+bill elég embert próbáló... -
#102 értem.hát mondjuk nekem az mindegy lett volna,csak jobban menne az lenne jó.nem értem az igényeit,mitől megy így.minden más új és újabb játék teljesen játszható.de ez nem:) -
#101 hát szószerint játszhatatlan a játék.:| amit nem igazán értek.,én azthittem hogy jobban fog menni majd ettől. -
#100 Grafikában látványos változást kellene látnod miután felteted a fixet mert alapból nagyon ronda és akkor még finoman fogalmaztam. -
#99 Mit jelent az, hogy játszhatóbb, akadozik? -
#98 köszi szépen,így csináltam.de azthiszem nem veszem észre hogy játszhatobb lenne,lehet alapból kevés a gépem hozzá.nem tapasztalok változást.pedig úgy csináltam.de azért köszi:(
-
#97 Plusz ha bill+egérel játszol ajánlott még a egér fixet is feltenni. -
#96 A dsfix mappa egész tartalmát másold át a Darksouls.exe-hez. Felülirni nem fog semmit. -
#95 őő.oké de gondolom a dsfix mappa mehet úgy ahogy van,a tartalmát nem kell az exék mellé -
#94 Igen a DS exe mellé mindent átmásolsz. -
#93 köszi és ezt csak bemásolom és ennyi?vagy hogy működik? -
#92 Csak óvatos tipus vagyok. -
#91 Egyenlöre nincs semmi okom rá, hogy peszimista legyek a játékkal kapcsolatban, neked se kellene annak lenned. -
#90 Te mindik olyan nagyon optimista vagy... -
#89 Ha nem változtatnak drasztikusan a játékmeneten akkor ugyan olyan jó lesz mint az első rész volt. -
#88 Lol. Ez egyszerre volt. :) on: szerintem nem fogják elrontani a játékot, az évek alatt csak lett már annyi tapasztalatuk. -
#87 Dsfix -
#86 Link. -
#85 bocsi srácok valaki tudna nekem adni egy Dark souls fixet,amivel jobban megy vagy mit írtatok,kipróbálnám:)köszönöm