8811
Dark Souls II
-
#164 Azzal a konfiggal amit írt?
Alulról nyaldossa a 20-at :-D -
#163 "hogy feloldjam a 30 fps korlátot + kicsit több fps-t csikarjak ki?"
Nekem ebből az jön le, hogy megvan neki a 30 és többet akar. -
#162 Teljesen hülyeségről beszéltek.
Az FPS unlock az ERŐS konfigok esetében szolgál arra, hogy 30 FELETTI FPS-t ér el!
Neki az a baja, hogy 30 FPS SINCS meg! Hiába unlockol semmit nem ér el vele.
Az tény viszont, hogy DSFIX kell neked, de abba lehetőleg minden extra effektet kapcsolj ki. -
Labtec11 #161 Bocs kimaradt hogy dark souls 1-re gondolok -
#160 WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Te már játszol vele baszod? Még ki sem jött :D
Amúgy van egy dsfix.ini file... megnyitod és van valami fpsunlock... azt átirod a fileban és akkor nem lesz lekorlátozva 30ra.
További kérdésed van, ajánlom a játék topikját
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1333804384 -
#159 Még meg sem jelent... -
Labtec11 #158 Sziasztok, nagyon tetszik nekem a játék, de valamiért érthetetlenül kevés az fps-em. DsFix-be mit kéne állitanom hogy feloldjam a 30 fps korlátot + kicsit több fps-t csikarjak ki? Vagy ezzel a konfiggal ne várjak sokat?
Előre is köszönöm a segítséget!
Videokártyám : Gigabyte Geforce 440GT DDR3 1gb
Procim : AMD Phenom X2 565 3.4 GHz
Ram : Kingmax DDR 3 1333 8Gb
-
#157 Ez egyéni kinek mi a jobb, van aki meg a Cast Light-ra esküszik. Részemröl csak a lámpást használtam mindig. -
#156 jaja megvesztem volna ha az egyik kezem a lámpával lett volna lefoglalva -
#155 Sunlight Magot és szerintem is sokkal jobb, tudsz mellette védekezni, ami ott lent a Tombs of Giants-be erősen nem is árt. -
#154 ettöl jobb a sisak csak nem tudom mi a neve -
#153 köszi -
#152 Ezzel tudsz világitani a sötétben. -
#151 a sötétebb helyeknél tudtok segíteni?Pl:a kripába nem látok a orromig se és valami le üt vagy le zuhanok a szakadékba -
#150 Most egy kicsit kedvet kaptam hozzá de nem fogom eröltetni az biztos. -
#149 Te tudod, de szerintem már nem sokat ér. -
#148 Probáltam egyszer mert van egy nehézpáncélos karim de igazából még nem foglalkoztam vele komolyan. -
#147 Probáltad már egyáltalán az iron flasht vagy csak halottál róla? Én még emlékszem milyen jó kis spell volt mielött nerfelték / nem véletlenül pofátlanul tápos volt / most már nem tudsz vele kimászni a szarból.
Az elején még build is volt erre de most már ez nem megy. -
#146 Szerintem az Iron Flesh talán megoldás lenne a bossok ellen de az biztos, hogy full ijász végigjátszást egyenlöre nem látsz sehol. -
#145 Egyértelmüen a nyilazás csak kiegészités a játékban fö fegyvernek nem való.
Arra jó amit wedge is csinált ha megvan a tér hozzá jól lehet vele messziröl leszedni a monsztákat. -
#144 Ja, nagyon pörög az öreg de majd lehet belevágok azért egyszer. -
#143 Meg szerintem még lehetne mondani pár Boss-t akinél nem működik a nyilazás.
Hamarabb meghalna az ember. -
#142 Halott terv, Gwynt soha nem nyilazod le. -
#141 Egyet?
100-at tettem fel... az kevés? -
#140 Tinman te is tehetnél már fel egy videót csak, hogy higyjünk neked... -
#139 Volt egy ilyen tervem,hogy csak ijjal tolok végig egy végigjátszást de ez valahogy abbamaradt. -
#138 Az biztos, gamepadal egy szenvedés az ijászkodás. -
#137 "Pisi" "csípős"
Amoxicillin! -
#136 Íjjal és egérrel... controllerrel azért kicsit kínosabb :-( -
#135 "Pisin nekem is volt ilyen karim nem nagy dolog"- aha, most erre irhatnék valami csipöset... -
#134 Csak bossokhoz öltözöm praktikusan egyébbént ami tetszik azt veszem fel. Ez a gúnya most viszonylag újnak mondható és igen tényleg fun az egész kinézete. -
#133 Pisin nekem is volt ilyen karim nem nagy dolog. Sp-be lv250 körül már full tápos vagy / persze csak ha ésszel pakolod a pontokat/.
Mellesleg ijjal egész jól tolod. -
#132 Van valami oka esetedben Chester rongyaiba téblábolni, vagy csak poén? :-) -
#131 Csak, hogy lásd nem hazudok. Igazából sp-be ezen a karin már nem igazán van mit tápolni esetleg még a resistance-ra lehetne pakolni de az már nem létkérdés.
Ezt meg csak ugy, full másnaposan fájó fejjel csak, hogy sirjál "kicsi rigó".
-
#130 Ha ismered a játékot tudod, hogy ehhez a legjobb esetbe is 2.5x kell végigjátszani a játékot... na most ez PC ÉS XBOX360 (igen, min 2.5 x 2 végigvitel):
Ha kell kép a karikról, DaS, DeS karakterlappal, azt is szívesen belinkelem, csak le kell fotóznom előbb, konzolról ugye nem tudok képet másképp ide betenni.
-
#129 Mindjárt kapsz valamit. -
#128 Csendben megjegyzem, hogy töletek én még nem láttam semmit csak a nagy szavakat. -
#127 Azt hittem PvP build miatt rakta be, single karinak ez olyan, mint bárkié, aki 1x végigtolja a játékot. Nothin' special. -
#126 Le kell törölni fiú arcáról a mosolyt. -
#125 DeS-be jelenleg NG++++-on vagyok. Csendben meg is húzom magam :-D