8811
Dark Souls II
  • Tinman #164
    Azzal a konfiggal amit írt?

Alulról nyaldossa a 20-at :-D
  • Fpocok
    "hogy feloldjam a 30 fps korlátot + kicsit több fps-t csikarjak ki?"
    Nekem ebből az jön le, hogy megvan neki a 30 és többet akar.
  • Tinman #162
    Teljesen hülyeségről beszéltek.

Az FPS unlock az ERŐS konfigok esetében szolgál arra, hogy 30 FELETTI FPS-t ér el!

Neki az a baja, hogy 30 FPS SINCS meg! Hiába unlockol semmit nem ér el vele.

Az tény viszont, hogy DSFIX kell neked, de abba lehetőleg minden extra effektet kapcsolj ki.
  • Labtec11
    Bocs kimaradt hogy dark souls 1-re gondolok
  • Fpocok
    WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Te már játszol vele baszod? Még ki sem jött :D

Amúgy van egy dsfix.ini file... megnyitod és van valami fpsunlock... azt átirod a fileban és akkor nem lesz lekorlátozva 30ra.
    További kérdésed van, ajánlom a játék topikját
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1333804384
  • Tinman #159
    Még meg sem jelent...
  • Labtec11
    Sziasztok, nagyon tetszik nekem a játék, de valamiért érthetetlenül kevés az fps-em. DsFix-be mit kéne állitanom hogy feloldjam a 30 fps korlátot + kicsit több fps-t csikarjak ki? Vagy ezzel a konfiggal ne várjak sokat?
    Előre is köszönöm a segítséget!

Videokártyám : Gigabyte Geforce 440GT DDR3 1gb
    Procim : AMD Phenom X2 565 3.4 GHz
    Ram : Kingmax DDR 3 1333 8Gb

• wedge31
    Ez egyéni kinek mi a jobb, van aki meg a Cast Light-ra esküszik. Részemröl csak a lámpást használtam mindig.
  • Tatyla
    jaja megvesztem volna ha az egyik kezem a lámpával lett volna lefoglalva
  • Tinman #155
    Sunlight Magot és szerintem is sokkal jobb, tudsz mellette védekezni, ami ott lent a Tombs of Giants-be erősen nem is árt.
  • Tatyla
    ettöl jobb a sisak csak nem tudom mi a neve
  • Lacoka12
    köszi
  • wedge31
    Ezzel tudsz világitani a sötétben.
  • Lacoka12
    a sötétebb helyeknél tudtok segíteni?Pl:a kripába nem látok a orromig se és valami le üt vagy le zuhanok a szakadékba
  • wedge31
    Most egy kicsit kedvet kaptam hozzá de nem fogom eröltetni az biztos.
  • jarlaxxe
    Te tudod, de szerintem már nem sokat ér.
  • wedge31
    Probáltam egyszer mert van egy nehézpáncélos karim de igazából még nem foglalkoztam vele komolyan.
  • jarlaxxe
    Probáltad már egyáltalán az iron flasht vagy csak halottál róla? Én még emlékszem milyen jó kis spell volt mielött nerfelték / nem véletlenül pofátlanul tápos volt / most már nem tudsz vele kimászni a szarból.
    Az elején még build is volt erre de most már ez nem megy.
  • wedge31
    Szerintem az Iron Flesh talán megoldás lenne a bossok ellen de az biztos, hogy full ijász végigjátszást egyenlöre nem látsz sehol.
  • jarlaxxe
    Egyértelmüen a nyilazás csak kiegészités a játékban fö fegyvernek nem való.
    Arra jó amit wedge is csinált ha megvan a tér hozzá jól lehet vele messziröl leszedni a monsztákat.
  • wedge31
    Ja, nagyon pörög az öreg de majd lehet belevágok azért egyszer.
  • davidka003
    Meg szerintem még lehetne mondani pár Boss-t akinél nem működik a nyilazás.
    Hamarabb meghalna az ember.
  • jarlaxxe
    Halott terv, Gwynt soha nem nyilazod le.
  • Tinman #141
    Egyet?

100-at tettem fel... az kevés?
  • jarlaxxe
    Tinman te is tehetnél már fel egy videót csak, hogy higyjünk neked...
  • wedge31
    Volt egy ilyen tervem,hogy csak ijjal tolok végig egy végigjátszást de ez valahogy abbamaradt.
  • jarlaxxe
    Az biztos, gamepadal egy szenvedés az ijászkodás.
  • Tinman #137
    "Pisi" "csípős"

Amoxicillin!
  • Tinman #136
    Íjjal és egérrel... controllerrel azért kicsit kínosabb :-(
  • wedge31
    "Pisin nekem is volt ilyen karim nem nagy dolog"- aha, most erre irhatnék valami csipöset...
  • wedge31
    Csak bossokhoz öltözöm praktikusan egyébbént ami tetszik azt veszem fel. Ez a gúnya most viszonylag újnak mondható és igen tényleg fun az egész kinézete.
  • jarlaxxe
    Pisin nekem is volt ilyen karim nem nagy dolog. Sp-be lv250 körül már full tápos vagy / persze csak ha ésszel pakolod a pontokat/.
    Mellesleg ijjal egész jól tolod.
  • Tinman #132
    Van valami oka esetedben Chester rongyaiba téblábolni, vagy csak poén? :-)
  • wedge31
    Csak, hogy lásd nem hazudok. Igazából sp-be ezen a karin már nem igazán van mit tápolni esetleg még a resistance-ra lehetne pakolni de az már nem létkérdés.

Ezt meg csak ugy, full másnaposan fájó fejjel csak, hogy sirjál "kicsi rigó".

• Tinman #130
    Ha ismered a játékot tudod, hogy ehhez a legjobb esetbe is 2.5x kell végigjátszani a játékot... na most ez PC ÉS XBOX360 (igen, min 2.5 x 2 végigvitel):

Ha kell kép a karikról, DaS, DeS karakterlappal, azt is szívesen belinkelem, csak le kell fotóznom előbb, konzolról ugye nem tudok képet másképp ide betenni.

• wedge31
    Mindjárt kapsz valamit.
  • jarlaxxe
    Csendben megjegyzem, hogy töletek én még nem láttam semmit csak a nagy szavakat.
  • Tinman #127
    Azt hittem PvP build miatt rakta be, single karinak ez olyan, mint bárkié, aki 1x végigtolja a játékot. Nothin' special.
  • wedge31
    Le kell törölni fiú arcáról a mosolyt.
  • Tinman #125
    DeS-be jelenleg NG++++-on vagyok. Csendben meg is húzom magam :-D