8811
Dark Souls II
-
#244 Namco? -
#243 HOPP!
Mit nem láttok a képen?
-
#242 " Yui Tanimura, a Dark Souls 2 producere elmondta, hogy a játék fejlesztése úgy indult el, hogy az meg fog jelenni a következő generációs platformokra is. Viszont végül azt a döntést hozták, hogy a Dark Souls 2 csak a jelenlegi generációra jelenjen meg. Ez a döntés azzal állt összefüggésben, hogy a következő generációs konzolokra való megjelenés sok időt vesz igénybe és ezen kívül azok elterjedése is időbe fog telni.
"Biztosak vagyunk abban, hogy a jelenlegi generáción is képesek vagyunk megvalósítani az elképzeléseinket és ki tudjuk majd bővíteni a játékmenetet. Jelenleg nem áll szándékunkban az új játék kiadása a next-gen konzolokra" - mondta el Yui Tanimura, a játék producere.
Tanimura azt is elmondta, hogy az új grafikus motornak köszönhetően, amely speciálisan a Dark Souls 2-höz készült, a játékban többé nem lesznek problémák az FPS értékekkel. Ez volt a csapat egyik fő célja a fejlesztés elkezdésekor.
A Dark Souls 2 megjelenése 2013 végén vagy 2014 elején várható PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox360-ra." - Gamepod
Hát a demóba volt némi frame probléma / pedig állitólag pc-n ment / de ezt tudjuk be a korai buildnek. -
#241 A lényeg, hogy egy ilyen porthoz képest tényleg nem rossz az a 400K+. -
#240 Azt ugy sose fogják nézni, pl a Witchernél is összeadják az összes editiont mikor végső számot mondanak. -
#239 Igazság szerint csak a Prepare/Abbys kiadást kellenne nézni és abból több ment el pc-re mint a két konzolra együtt.
Az a 3milla inkább 2milla szvaz. -
#238 A két konzol 3 milliójához képest elég szép eredmény a 400 ezres PC-s eladás. Ez a szám bőven túltesz a profit elérésén, szóval hülyék lennének kihagyni a PC-t. -
#237 Azért az cinkes, hogy egy japán játékból ps3-ra csak ennyi ment el... -
#236 Ha figyelembe veszük milyen fosportot nyomtak a pc-sek arcába ez a 400k+ eladás kiugróan jó teljesitmény.
Mindenesetre nem lehetek elégedetlenek a japcsik az eladásokkal ha a második részt egyből hozzák pc-re is. -
#235 "That release sold "over 300,000 downloads on PC" -#216 -
#234 Az csak a dobozos. pl. STEAM nincs benne. -
#233 Ebben nincs benne a digitális gondolom. -
#232 DS első részének eladási adatai ... hát a PC-sek nem igazán vették ki a részüket a sikerből.
-
Japán DS2 'bemutató' -
#230 -
#229 Én se tartom valószínűnek, hogy kijön ebben az évben viszont az is igaz, hogy felesleges találgatni, hogy hány százalékra van kész, mert azt csak a japók tudják és számunkra úgyis tök mindegy hány százalék.
-
#228 Nagyobb térről, több tartalomról beszéltek korábban... ha 2013-ba megjelenik én veszem Jarlaxxe-nak a pre-order példányt ;-) -
#227 Inkább 2014 lesz az de a japókat ismerve ha nem engedik öket haza a munkából még az idei év se lehetetlen... -
#226 Mert neked aztán van :-D
Van még valami vicces mondókád mára? -
#225 Megint kezdesz egy vitát egy olyan dologról amiről fogalmad nincs mint a TR-nél?
Én láttam a demót vonhatok le következtetést te nem láttad mert tartod magad, hogy nem nézzel belöle semmit...
Mellesleg nem én mondtam, hogy idén kész lesz, ök mondták, hogy 2013 vége vagy 2014 eleje. -
#224 Pöttyet több fogalmam van a játékfejlesztésről mint neked ;-)
Mellesleg kb. 35%-ot írtam, ami éppen úgy lehet 30, mint 40%.
Nem lesz kész idén, fel kéne fogni, meg nem pre-pre-pre alpha ver 0.3-ból következtetéseket levonni. -
#223 Decemberben volt 25% ha négyhavonta haladnának 10% akkor 2016-ra lenne kész.
Szerencsére megint csak okosat akartál mondani mivel fogalmad sincs hol tarthatnak. -
#222 2014 előtt szinte biztos, hogy nem lesz kész... láttatok egy kb. 35%-os játékot. Ebből még Cod 2 is lehet ;-) -
#221 Igen... PCn ment. Ez az új trend. MINDENT PCN TESZTELNEK, csak rányomnak egy kontrollert, mintha nem. Farcry3, Watchdogs... meg még egy millió ilyet tudnék felsorolni. -
#220 Persze, ilyen szinten semmi bajom nincs vele, nekem az előző is tökéletes volt. Csak ugye azt mondták most oda teszik magukat, ami részben meg is volt, de inkább tűnt X360-as minőségnek, mint PC-snek, kezdve a felbontástól a framerate problémákig.
Mindegy hogy néz ki, csak stabilan menjen PC-n, ne egy egyszerű port legyen. Bár majd akkor megint a community meghegeszti :) -
#219 Mi volt benne gyengusz? Felőlem maradhat a grafika ugyanolyan mint volt, kérünk új területeket, boss-okat, cuccokat és sztorit. Más nem számít. -
#218 Akkor ahhoz képest elég gyengusz volt. -
#217 " The hands-off demo of Dark Souls 2 that we saw was also running on PC hardware, as well."- akkor most mégis pc-n ment a demó? -
#216 Jó hírek a pc-s verzióról.
"Yes, we will definitely put more priority on the PC. Last time, we started working on PC after the console version was complete," Tanimura explained. "This time, because we are considering the PC from the beginning, you can be sure there will be more care put into PC development."
Whereas the PC version of Dark Souls came out months after the console versions, Dark Souls 2 will launch simultaneously on all platforms. The hands-off demo of Dark Souls 2 that we saw was also running on PC hardware, as well.
This should come as good news to PC fans of the franchise disappointed by the lackluster port of the first game. That release sold "over 300,000 downloads on PC," according to Namco Bandai VP Carlson Choi. Figures like those likely made it incredibly easy for Namco to consider.
shacknews -
#215 Adja -
#214 Van új trailer is
-
#213 Harcban nem igazán láttam bénázást olyanban meg mindenki megfog halni elsöre, hogy felmész egy hidra és az leszakad alattad vagy az a tüzes szekér. -
#212 Szerintem akiknek min 50-80+ órájuk van a játékban, és az első részt csuklóból nyomják, nem fognak 'bénázni' ... max megküzdenek az ismeretlennel, de már eleve úgy állnak neki minden ellenfélnek, hogy tisztes távból, feltartott pajzzsal megnézik, megvárják míg támad, majd miután gyorsan kiismerték lekaszabolják :) Az egyszerű csontikat meg mindenki körbetáncolja és hátba szúrja ... ha megtartották ezt a mozdulatot :) -
#211 PS3-on? X360 gombkiosztással? Aligha :) -
#210 360 joy-jal? Aligha :) -
#209 A subhd felbontást elnézve igazad lehet. -
#208 PS3-on játszottak a demoban. -
#207 Akkor valami nagyon gyenge pc lehetett mert a 30fps se volt meg mindig igy ránézésre. -
#206 Ha a mai trendeket nézzük demózhaták pc-én is de persze ez nem valószinű. -
#205 Pc-én is sokszor ez van kiírva...