8811
Dark Souls II
-
#284 -
#283 Faszomat!
-
#282 Dehogy.
Amazonon meg 2013. Dec 31. van megadva.
Nagyon jó eséllyel idén nem jön... szerencsére. Várok én még +1 évet is csak ne legyen gagyor/rövid/buta. -
#281 Tényleg július 05 a megjelenés? Zavvin azt írja. -
#280 Nem zavar azon túl, hogy eleve rossz topikban vagy...félreértés ne essék wedge kezeiben jó helyen vagy DaS témában a kérdéseiddel mert ritka birka türelme van a srácnak. -
pikman #279 Lehet csak sajnos nem igazán értek angolul de téged ez miért zavar? -
pikman #278 Köszi így már teljesen érthetö, enchantolást még nem csináltam. -
#277 Ez egyébbként tökéletesen le van írva a wikin... -
#276 Ez egy tipikus japcsi rendszer / ez van pl a dmc-ben is /
Az S a legjobb utána A B C D és az E a leggyengébb. Minden fegyver tipusnak megvan melyik stat a fö követelménye.
Pl, egy Uchigatana katanának a dex ad B, fullra fejlesztve meg A bonuszt, tehát ahogy pakolsz a dex statra ugy nö a kard sebzése értelemszerüen egy E dex bonuszos fegyonál ez elhanyagolhatóan kevés.
S bonuszos fegyó az egész játékban négy vagy öt van tehát az A már igen jónak számit.
Arra figyelj hogy ha enchantolod a fegyot az összes stat bonuszt bukod, csak a regular fejlesztésnél számit be a stat. -
pikman #275 A fegyók sebzéséről volna kérdésem mert nem igazán értem a táblázatban szereplö betü jelöléseket.
Pl a dex B vagy a str A a jobb? -
#274 Garantálom, hogy még rengeteg kérdésed lesz... -
#273 Én varázslatok fele vittem el a karim NG+++-on.
Így vicc könnyűek a Boss-ok. -
pikman #272 Köszi az infókat wedge.
Jónak tünik nagyon az összetettsége a játéknak és bocs a sok kérdésért de ahogy elnézem lesz még egy pár.
-
#271 Ejha ha ennyi kérdésed van ajánlom a dswikit ott mindent megtalálsz.
Pajzsozni fogsz hidd el itt az a alap onnan indul minden. A blokkolást, riposztozást, backstabot gyakorold böszen mert sokat fogod használni öket.
A statok is speckok ebben a játékban itt vannak a wikiröl mi mit növell:
Vitality : A teljes HP-t növeli
Attunement: Memória helyeket növeli
Endurance: A teljes Stamina-t növeli
Felszerelés terheltséget növeli
Fizikai védelmet növeli
Vérzés ellenállást növeli
Strength: Suhintás sebességét növeli
Dexterity: Mozgást növeli
Resistance: Méreg ellenállást növeli
Tűzellenállást növeli
Fizikai ellenállást növeli
Intelligence: Varázslás erejét növeli
Faith: Csodatevés erejét növeli
Varázslat védelmet növeli
Humanity: Tárgy felfedezést növeli
Átok ellenállást növeli
Összes védelmet növeli
Szerintem a endurance, dex és vitality a legfontosabb ebben a sorrendben ha ijászkodos karival játszol.
A str is fog majd kelleni mert vannak fegyók amiknek van bizonyos erő követelményük.
-
#270 és ezt a pasid is tudja? -
#269 Bocs de hetero vagyok... -
#268 " amit összehoztam egy kedves fórumtársunk okulására "- bekaphatod kedves wedge forum kartárs... -
pikman #267 Basszus, pro ahogy osztod a fejlövéseket ez inkább kedvcsináló videó volt mintsem lebeszélő...
Mindegy akkor marad a pyro és hanyagolom a pajzsokat. A mágusokat nem igazán szeretem de ha ilyen öszvér kasztok vannak akkor megér egy probát. A stat pontok a szokásos értékeket emelik? gondolok itt ha az eröre rakok akkor nagyobbat sebzek stb. -
#266 Persze van ij meg ijpuska is de csak azzal nem sokra mész majd, föleg az elején.
Ezek inkább csak kiegészitő fegyók magasabb szinten egy jó ijjal pl, / Black Bow of Pharis / már a mezei monsztákkal elbirsz de a elitekhez és föleg a bossok többségéhez még az is kevés.
Az elején még nyil problémák is lehetnek mert csak venni lehet öket de másodlagos fegyvernek tökéletes az ij.
Mellesleg nekem is ez a kedvenc kasztom és itt is probáltam full ijász karival végigjátszani a játékot de sajnos esélytelen.
De nem akarom elvenni a kedved itt egy kis ijászkodás amit összehoztam egy kedves fórumtársunk okulására.
El lehet vele szórakozni de ez egy lv203 kari fullra fejlesztett Black Bow of Pharis-al tehát egy darabig messze leszel ettöl.
-
pikman #265 Hát ezek a fixek durván sokat javitottak a játékon...
Igazából nekem az ijász karik tetszenek a legjobban ezért kezdtem azzal nem mintha a harcos karikkal bajom lenne csak ha nem muszáj nem vérezzem össze a kezem. -
#264 Gondolom nem a második részröl beszélünk...és igen ilyen nehéz lesz végig az első végigjátszásod.
Gyakorlatilag teljesen mindegy mivel kezdesz mert itt nincs jelentösége a kasztnak. Viszont kezdöknek én mindig a pyrot szoktam ajánlani mert azzal a legkönnyebb az indulás. A fireball nagyon jól jön majd, késöbb nyugodtan lehetsz vele full páncélos lovag is ha neked az jön be.
A nehézségről meg annyit, hogy kezd el a játékot és ha 2-3 óra után nem törlöd a játékot fénysebességgel a gépedről akkor valszeg ugyis belépsz azok táborába akiket beránt a játék világa és hosszú-hosszú ideig nem enged majd el.
Egérfix:dsmfix09
A grafhoz meg ezt tölsd le: DSfix201
Mindkettöt a gyökérkönyvtárba csomagold ki. -
#263 Rossz topik :D -
pikman #262 Sziasztok, két kérdésem volna igy elsőre.
Most kezdtem a játékot de már az elején állandóan megpusztulok hunterrel ez ennyire gyenge kaszt? vagy ilyen lesz végig.
A másik, hogy pc-én játszok de elég lesújtó az irányitás a graf se épp egy crysis de az annyira nem érdekel viszont van valami egér patch a játékhoz? -
#261 Nem a 30FPS-el van baj konzolon hanem ,hogy leesik sok helyen 10-15 FPS-re az első rész is. -
#260 Most nézem TotalBiscuit videóját. -
#259 Valami forrást tudsz? Elég bíztatóan hangzik! -
#258 Hmm.. most hallom, hogy TELJESEN ÚJ MOTORRAL fog menni és lesz 60fps. Fasza! Konzolon 30. -
ratgab #257 -
#256 Majd ha mi is visszamehetünk a bótba becserélni a megunt játékunkat, vagy minden konzolos játék accounthoz lesz kötve... akkor érdemes összehasonlítgatni. ADDIG FELESLEGES! -
#255 Én másképp látom a dolgot de nincs is ezzel semmi gond. -
#254 Figyelembe véve, hogy petíció hatására adták ki, és hogy nem ígértek mást, csak 1:1 portot, és hogy a megjelenése előtt volt már hozzá olyan mod, amivel több mint tökéletes lett a játék .... és ahhoz képest, hogy jóval olcsóbb volt PC-n és hogy a PC-s tábor csak sokszorosan nagyobb mint a konzolos ....... kva kevés.
Nem véletlen, hogy mindenki inkább a konzolos piac felé nyit, az Ő igényeiket próbálják elsősorban kielégíteni.
Fordított helyzetben, pl a Witcher 2 esetében (ami előbb jelent meg PC-re) több mint egy év alatt sikerült eladniuk belőle PC-n 1.1 millió db-ot (kiba nagy sikersztori), míg az X360-asból 1 hónap alatt eladtak 600+e db-ot. Rá 1-2 hónappal már ott tartottak az eladások, hogy a két részből összesen már 4+ milliót adtak el, amiből a PC maradt 1.1-1.3 millió, az első rész 400e, a maradékon pedig osztozik a MAC és az X360 ... amire azt mondanám, hogy kb 2-3 hónap alatt eladtak X360-ra min 1.5+ milliót. 2013 februárban pedig már átlépte az összeladás az 5 milliót. Van egy sejtésem, hogy nem a PC-sek húztak bele.
Lehet jönni a szokásos okosságokkal, de észre kéne venni, hogy a PC piac fostalicska. Ha holnap nekiállnék játékot fejleszteni, tuti konzolra készíteném és min 3 hónapos csúszással adnám ki PC-e ... ha kiadnám. -
#253 Miért kellene azt nézni? Eleve sokkal előbb jelent meg az alapjáték, és PC-re azt nem lehetett kapni, csak a PtD-t. Miért kellene a konzolos második kiadást vagy a külön tölthető DLC-t nézni? Nem mindenki vette meg még egyszer az egészet, vagy az alap mellé a DLC-t. -
#252 -
#251 Az enyém 3 perces, ennél frissebb már nem is lehetne. Még szinte forró a paint. -
#250 Nekem tökéletes lenne gfwl nélkül legyen csak steam. -
#249 Enyém mai kép és elvileg hivatalos. -
#248 Think?
-
#247 Ühüm. -
#246 Winfos Live? -
#245 Neeem...