8811
Dark Souls II
-
#324 Nem tudod végigjátszani dualwield karival a DaS-t ez a lényeg tehát használhatatlan. A harcrendszer a pajzson alapul a nélkül halott vagy.
Nagyon át kell alakitani a második részre az egészet, hogy az müködjön és ha ezt kidobják a DaS feeling fog csorbulni, szvsz. -
#323 Én is inkább megyek ruhadarabok nélkül, de tudjak gurulni/ninjaflippelni azzal a pajzzsal és karddal, amivel akarok :)
A ruha itt csak dísz :) -
#322 Ez a stílusa, ezért szeretjük ... ha történetmesélés kell játssz az új TR-el (brrrrr) :D -
#321 A páncél nélküliség az nem nehezités rengetegszer toltam ugy. -
#320 "Az eddigi dual rendszer baja az volt, hogy nem adott valódi pluszt az, hogy feláldozod a védekezésed egy extra fegyverért. Ki tudtad használni a második fegyver tulajdonságait, ütni is tudtál vele, de a két fegyver külön életet élt, nem harcoltak 'közösen'."
Úgy látom Te értetlenkedsz. Mint magam is írtam, a dual eddig szar volt és most javítani fognak rajta.
De ha szerinted a dual a DS-ben nem úgy működik, mint ahogy fent írom, akkor valszeg egyszer sem volt még 2 fegyver a kezedben.
Ki tudtad használni a tulajdonságait (pl ha valamilyen képességet, extra tárgy találati esélyt, ilyeneket adott), és ütni is lehetett vele ... sőt, bizonyos fegyverek egészen másképpen ütöttek a bal kézben, mint egyébként ... mint pl a Gold Tracer. -
pikman #319 Vizsgák, jó idő, stb most megint van egy kis idöm igy haladok is vele. -
steweee #318 ez butaság. nekem pont elég annyi történet amennyi van benne. dehát különbözőek vagyunk. ez egy ilyen diablo szerűség csak full 3d-ben
nem hiányzik több duma bele, és az sem baj hogy fix a történet és a végigjátszás is -
pikman #317 Hát a játékban kellene az infót tolni nem a neten -
steweee #316 azt mindenki döntse már el maga hogy milyen karakterrel akar játszani. a fejlezstőknek az a dolguk , hogy a lehetőséget megadják
attól hogy jobb a kard+pajzs kombó mégh nem biztos hogy mindenki azzal akarja majd tolni, én is szeretem a nehézségeket, és többet számít hogy mennyire élem bele magam a karival, mint hogy kimaxoljam vagy mennyire könnyen verem végig a monstrákat
most egy páncél nélküli szatír-piromancert akarok indítani, láttam ilyen vmelyik végigjátszásvideóban, hogy csak öklözik meg pirománkodik, és a SACK van a fején meg egy szakadt gatya mellé :) -
#315 Azt hittem már feladtad, ha a stan és pan duón túl leszel már csak könnyebb jön...egy darabig. -
#314 Nem is mondtam, ettől még volt története (meg háttér története), max ha nem olvasgattál a témában akkor fogalmad sem volt arról ki-kicsoda, mi miért van úgy ahogy :)
Azért a hangulatra erősen rátett, hogy ha nagyjából tisztában voltál azzal mi is folyik itt, ki kicsoda. Én nagyjából olvasgattam a háttérinfókat játék közben, persze szigorúan spoiler mentesen, érdekes volt tudni 1-2 dolgot :) -
steweee #313 lehetett védekezni, de csak hárítani, és ahhoz nagy ügyesség kell, ha meg elrontod egy erősebb monstra ellen akkor ajjaj -
#312 Rossz a linked...
A dualwield használhatzatlan volt az első részben nem értem mit értetlenkedsz probáld ki ha nem hiszed. És a másodikban is hiába fogsz jobban támadni ha a védekezésed radikálisan megsinyli, tényleg ugy beszélsz most mint aki még sose játszott a DaS-al pedig ez ugye nem igaz. -
steweee #311 miért dobnák ki ? elég ha csak annyit csináltak, hogy nem két gombbal kell küzdeni, hanem simán csak bal egérgombra üti majd a kétkezes kombókat, és jobb egérgombra meg ugyanúgy védekezik mintha pajzzsal tenné.
az első részben próbáltam kétkezes karival, sőt úgy is hogy dsmfix-el megfordítottam az egérbilleket hogy ballal bal kéz, jobbal jobb kéz üssön, de nem túl jó úgy. nem mondom hogy lehetetlen és szokható volt, de kényelmetlen órákat így játszani vele
a kard+pajzs kombóval sokkal könnyebb volt a "hagyományos" egérkezeléssel -
#310 Legalább ne lennél olyan lusta, hogy nem nézel utána annak amiről beszélni próbálsz ........ Link
Kikeresheted magadnak az E3-as videót is, amiben beszélnek is róla.
Miért kéne kidobni a pajzs alapú harcrendszert? Már a Demon's Soulsban is volt dual, a Dark Soulsban is ... sőt, két kezes harc is volt ... egyiknél sincs pajzs. Értelemszerűen a pajzs a védekezéshez kell, ha nincs pajzsod, védekezés nélkül kell megoldanod.
Az eddigi dual rendszer baja az volt, hogy nem adott valódi pluszt az, hogy feláldozod a védekezésed egy extra fegyverért. Ki tudtad használni a második fegyver tulajdonságait, ütni is tudtál vele, de a két fegyver külön életet élt, nem harcoltak 'közösen'.
Az új rendszerben kapni fog a dual harc kombókat, jobb lesz a támadóképessége ... viszont értelemszerűen nem tudsz majd védekezni. Nem azoknak a játékosoknak készül, akik eddig is csak pajzzsal tudtak játszani ... azok eddig sem tudtak dualt vagy 2 kezes harcot. -
pikman #309 Ornstein & Smough-nál tartok jelenleg és a story eddig a 0-hoz tendál, föleg egy rpg-hez képest. Nincsenek komoly párbeszédek választások a lore hiányáról nem is beszélve az biztos, hogy nem a történet miatt játsza senki ezt a játékot. -
#308 Mit rágtak a szádba? toljad a forrást is mert ugy az igazi.
De ha ez igaz vagy teljesen más lesz a játék dualwield karival vagy teljesen kidobják az eddigi pajzs alapú harcrendszert, mindkét megoldás szarul hangzik. -
#307 semmi érdemleges... -
#306 Senki sem tudja még, hogy mit fog érni a dual, mivel nem úgy fog működni, mint eddig, direkt hangsúlyt fektetnek a valódi dualos harcrendszerre ... ezt már az E3-on is szájbarágták. -
#305 De volt, max nem rágták a szádba :) -
#304 "a történet lesz majd igazán érdekes" - az első részhez képest mendenképp ahol ugye gyak nem is volt semmi érdemleges... -
steweee #303 az első résznek komoly hiányosságai voltak annak ellenére, hogy vmi fantasztikusra sikeredett így is. igaz ehhez kellett dsfix és dsmfix a rajongóktól, meg néhány kisebb mod amivel még élvezetesebbé lehetett tenni, mondjuk a sok fasza introvideó vagy zene
a második részt igazából elég volt polírozni megvalósítás terén, a történet lesz majd igazán érdekes -
steweee #302 elég nagy hiány volt a normális dualwield az első részben. ebből a videóból semmi nem derül ki 3 nyomi zombi ellen hogy mit tud a második részben ez a harctípus -
#301 Nem én mondtam...de egyet értek vele, ha minden marad a régiben komolyabb ellenfelek ellen szart se fog érni a dualwield. A demo alapján ez tünik valószinünek de ez csak találgatás egyelöre. -
#300 Engem a humanity nem létezése zavar nagyon még mindig:-D -
#299 miért lenne életképtelen? oké, hogy nem állt kihivás elé a játékos, de lehetett pl simán tutorial level is. -
#298 Már régen érett neked a tiltás.
40 másodpercből nem lehet megmondani, hogy életképtelen-e vagy nem. -
#297 Nagyon nagy arcod van mert egy kis picsa oldalra írogatsz, állandoan mindenkit leszólsz.
Mellesleg nem kell hozzá nagy ész / ami wedgének alapból nincs/, hogy tudjuk, hogy a DaS világában bukta a Dualwield. -
#296 40 másodpercből megmontad? Taníts mester :D
Itt van több is. -
#295 Egy rövid gameplay az egyik új class-ról.
Dual Swordsman:
Elég életképtelennek tünik... -
#294 Nagyot, gazdagon felszereltet :-D -
#293 Majdnem egy év van még a megjelenésig, milyen CE-t szeretnél ilyenkor?:) -
#292 PC, PS3, XBOX360-ra veszem, ez nem is kérdés... de miért nincs belőle még CE? -
#291 Ügyes vagy:-D -
#290 Box_ra veszem. :-D -
#289 Gondolkoztam egy picit és arra jutottam, hogy véleményem szerint a Dark Souls II gépigénye nem lesz sokkal nagyobb - ha egyáltalán nagyobb lesz - mint a Dark Souls-é.
Persze, hoznak a játékba újításokat, de a videókat elnézve, szerintem annyira sokkal komolyabb grafika nem várható. Persze javítanak a MI-n, ami nagyobb proci és ram használatot jelent, de mivel alapból PC-re jön ki a játék, sokat fognak ölni a PC optimalizálásba.
Tudom, sokatok le se szarják, mert megvan a high-end PC, de nekem mint laptop használónak igen sokat számít a dolog. -
#288 Király, akkor most már hivatalos a Márciusi megjelenés. -
#287 -
#286 +1 -
#285 Nem kell elsietni, van mivel játszani. Inkább legyen jól megtervezve, kivitelezve, polírozva ... nem lepődnék meg, ha bejelentenék nextgen konzolokra is, mert ugye márciusban már mindkettő rég kint lesz :)