8811
Dark Souls II
-
#404 JÖJJÖN MÁR! -
Csokis #403 -
#402 Sok-sok kép -
#401 Dark Souls II - Páncél kovácsolás
Az alábbi videóban bemutatják nekünk, hogy Stephan, egy negyedik generációs kovácsmester és felesége miképpen készítette el hónapok kitartó munkájával azt a páncélt, melyet a Dark Souls II című játék bemutató Live Action rövidfilmjében használtak. A Franciaországban található Armedia nevű cégnél már 1970 óta készítenek páncélokat mozifilmek, játékok és egyéb rendezvények számára. A vértet Stephan kizárólag azon rajzok alapján készítette el, melyet a From Software fejlesztői küldtek számára. -
#400 Októberben zárt béta ps3-ra. -
#399 Azért vannak jók is:)
[spoiler][spoiler] -
#398 Az összes cgi-t marhaságnak tartom egy gameplaynél semmi se ér többet. -
#397 Hát ez nem méltó a DaS cimhez... -
#396 Nulla. Semmi. Mi volt ez?
Legalább valami gameplay-t vágtak volna össze.
Ez odahányt jelenet valami gagyi zenével. -
#395 Nem vesztettél semmit, elég fosch anyag. -
Ezt csak én nem láttam eddig? :D -
#393 Kamerás gameplayek. -
steweee #392 inkább csak könnyű vele harcolni. pajzsfedezékből kinyomni a combustiont, ha meg távolabb megy a fireballt. én harcosként fejlesztem a pyrot is, mert néha jól jön. de ha újat kezdenék másképp csinálnám a karaktert. már 60-as vagyok és még most nyitottam meg a zen fortresst, nem kezdek újat hanem inkább ng+-ban fejlesztem tovább hogy lássam a magas szintű papi varászlatokat és a mágiát is -
pikman #391 Ok, látom már jó lesz ez a pyro, Gwyn nagyon le lett alázva nekem azért volt egy pár percig mire kifeküdt. -
#390 Artorias mióta király? -
#389 Pyro vs Gwyn
Pyro vs King Artorias
Pyro vs Guardian -
pikman #388 Kősz. A videókat hol is keresem? -
#387 Abszolút lehetséges söt, az egyik legnagyobb terminátor szerintem a pyro, csináltam egy pár boss vs pyro videot, a DaS topikban megtalálod öket
A pyroval arra figyelj, hogy ha akarod fejleszteni a Pyromancy Flame-t ne mond el Laurentiusnak, hogy beléptél a chaos servanthoz / ha pyro akarsz lenni mindenképp érdemes belépni / mert akkor otthagy és nem tudod fullra fejleszteni Quelana of Izalith-nél.
-
pikman #386 Végére értem a játéknak ugy összeségében tetszett 8.5 pontot simán megkapja tölem és ami a lényeg van még egy végigjátszás benne.
Azért az érdekes volt, hogy a legnehezebb bossok a játék közepén voltak és nem a végén.
Most csak pyro spellekel mennék mennyire lehetséges ez egyáltalán? -
#385 Lehet, de nem létkérdés. -
pikman #384 Basszus, nagyon köszönöm ezt a listát nagy segitség vagy... -
#383 Jól látad minden bossnak van elementál védelme és igy van amire jobban sebződik és van amire szinte immunis.
Itt egy lista mivel érdemes sebezni a bossokat:
Asylum Demon - lightning
Bell Gargoyle - fire
Capra Demon - lightning
Ceaseless Discharge - magic
Centipede Demon - magic
Taurus demon - lightning
Sif - fire
Demon Firesage - lightning
Dragon Slayer Ornstein - magic
Dragon Slayer Ornstein (Large) - magic
Executioner Smough - fire
Executioner Smough (Lightning) - fire
4 kings - litghting
Gaping dragon - lightning
Nito - fire
Gwyn - fire
Iron Golem - lightning
Moonlight Butterfly - fire
Pinwheel - weak to dying
Priscilla the Crossbreed - lightning and fire
Quelaag - lightning
Seath - litghtning and fire
és itt egy másik, hogy mivel nem érdemes:
Asylum Demon - fire
Bell Gargoyle - lightning
Capra Demon - fire
Ceaseless Discharge - IMMUNE to fire
Centipede Demon - IMMUNE to fire
Taurus demon - fire
Sif - magic and light
Demon Firesage - fire
Dragon Slayer Ornstein - very strong against light
Dragon Slayer Ornstein (Large) - very strong against light
Executioner Smough - magic
Executioner Smough (Lightning) - strong against light
4 kings - magic
Gaping dragon - magic
Nito - lightning
Gwyn - very strong against light
Iron Golem - magic
Moonlight Butterfly - magic
Pinwheel - no strengths
Priscilla the Crossbreed - magic
Quelaag - immune to fire
Seath - strong against magic
Innen láthatod, hogy smough tényleg nem szereti a tüzet viszont a villámot gyak meg se érzi.
A pajzs témát meg hagyjuk, elsőre mindenki avval ment csak van aki már elfelejtette...késöbb már nem fog kelleni mint ahogy sok minden más se.
A kérdésedre visszatérve a fentiekböl következik, hogy igen érdemes minden féle sebzésü fegyvert kovácsoltatni mert mindenkinek megvan a gyenge pontja.
-
#382 Bosstól/területtől függ. Pl Quelaag 100%-ban immunis a tűzre, Gwyn pedig szinte 100%-ban a villámra. szerintem jobban jársz a +15-el. meg 40 str/dex. -
pikman #381 Na, nagy nehezen csak meglett a O&S páros /aktiv pajzs használattal ami nélkül szerintem se lehet megélni egy kezdönek ebben a játékban/ most van lehetöségem villám sebzést kovácsoltatni érdemes vagy maradjak a tüz sebzésnél? smough ugy tünt jobban sebzödik a tüzre. -
steweee #380 na meg is oldódott. megoldás odaát, ha vakinek esetleg még lenne ilyen problémája
amit még írni akartam, hogy olvasom itt pár napja hogy vki nagy lázadozva írja hogy pajzs nélkül életképtelen a kari. hát mit ne mondjak, és most kifejezetten pengemestert indítottam, direkt úgy választok felszerelést meg úgy használok cuccokat
ha két kézre van fogva a kard is tud védekezni, nem tudom miért rinyálnak egyesek. egy astora straight sword +2-vel amit nagyon hamar el lehet érni ha tudod mit csinálj a tolvajokon kívül amik okoznak meglepetéseket szinte sírnak az élőholtak úgy hasítom őket ketté :) -
steweee #379 a ds topicba írtam egy segítségkérő hsz-t. lécci aki ért a játék *.ini-jéhez és telepítéséhez, az nézzen már át és segítsen nekem
köszönöm! -
#378 Semmilyen modot nem használok, mert ez a PS3-as Demon's Souls.
DaS esetében Dsfix, semmi más. -
#377 High-Res UI and Subtitle fonts - a nexuson megtalálod. -
steweee #376 ehhez nincs is mit hozzátenni :
-
steweee #375 szia. melyik modot használod hogy ilyen jók a fontok és az inventory menü megjelenítése ? nagyon fontos lenne sztem másoknak is... -
#374 A ~második-harmadik végigjátszás óta csinálom így. Gyorsabban halnak a bossok:) A sima mob-ok ellen természetesen használok pajzsot, illetve O&S, Capra, Centipede és Nito ellen sem árt. A többihez nem feltétlenül szükséges. -
#373 Túl nehéz vagy! Túl lassan gurulsz!
Arra a harcra csapj magadra olyan páncélt, ami kevésbé véd, de gyorsan és könnyen tudsz evadelni.
Használj humanityt is, ha már elfogyott az Estus.
És ami kezdőbb DaS játékosoknak alap: Ornstein-t vágd le előbb, mert ha ő nyeri el Smough erejét sokkal nehezebb dolgod lesz.
Ha nagyon nem megy válts emberi alakba és köd előtt ha visszafordulsz jobbra fent a lépcsőnél ott van Solaire jele... használd. -
#372 Szerintem meg nincs olyan, hogy sok, vagy kevés itt.
Míg más a bell gargoyle-okkal, meg O&S-nél szív, nekem azok megvoltak elsőnek, viszont pl. Queelag-nak nem is tudom már hányszor mentem neki, de egy napot minimum elszórakoztam kisebb-nagyobb szünetekkel, mire sikerült leverni. Sőt Sif ellen is kellett vagy 5 próbálkozás, mire megtaláltam a nyerő taktikát. -
#371 Az tényleg nagyon nehéz rész de azért egy nap az már soknak tünik. -
paj01 #370 uuu most haverkodtam össze velük:D Ötletem sincs mi lesz a megoldás:D eddig meg se bírtam karcintani őket:D Kb tudok hármat gurulni mielőtt szétszednek:D és ennyi:) -
pikman #369 Akkor hozzám képest ti mindanyian csúcsok vagytok mert én egy napja nem jutok túl azon két gyikon.. -
#368 nem akarok beleszólni,de sokan akik már prok azok szeretnek mindent olyan könnyen magyarázni,mmo-kban is vannak akik 2 nap alatt fejlődnek fel maxra,más meg 1 hónap és béna fasz vagy ha neked nem megy 1-2 hét alatt se.jó ez persze nem szószerint,de a lényege ez -
#367 Leszarom, én első végigjátszásra vért húgyoztam. Ornsteint meg Smought 3-4 óra alatt nyirtam ki elsöre és akármerre nézek a neten ez volt az átlagos, nem az ilyen laza féle über játékos aki már tiz óra után séróbol lenyomott mindenkit.
Mondjuk itt mindenki azt mond amit akar nem kötelezö azt el is hinni. -
#366 Hát, aki 150+ óra játék után még mindig ennyire fél a dualtól, az szvsz nem átlagos :D :D :D :D :D -
#365 Te vagy a hülye itt az sg-én sose szabad bevallanod,hogy átlag ember vagy mert itt mindenki szuper gamer...