8811
Dark Souls II
  • jarlaxxe
    Valszeg egy pc-s topikban mindenki a pc-s verzióra gondol ott meg ingyenes a multi.
  • jarlaxxe
    ez is egy lehetöség...
  • Tinman #442
    Gold-ért nem fizetek XBOX-on... hogy a fenébe tudnak akkor invadelni? :-D

DaS is induláskor közölte X-en, hogy nincs Gold, nincs multi. Hál' az égnek... majd multizok, ha ÉN AKAROM.
  • wedge31
    99% hogy steames lesz ott meg tudsz offline játszani.
  • Solid Snake
    0_0
  • Fpocok
    Ja. Én is így látom.
  • pikman
    Ennél már csak az egyszerübb ha virágboltival játszol akkor mindegy milyen formában vagy nem támad be senki...
  • jarlaxxe
    Az első részben ott volt a kiskapu, hogy élöholt formában nem támadtak be tehát ha nem akartál nem kelett pvp-t nyomatni.
  • wedge31
    Az invadelés nekem már az első részben se tetszett ha valaki nem akarja nem kellene kényszeriteni az embert pvp-re.
    Sokkal jobban járnánk ha lenne pvp aréna külön jutalomért.
  • jarlaxxe
    Az tényleg egy elkúrt ötlet mert nem lesz semmi nyugta a játékosnak.
  • wedge31
    Azt én is utálom, föleg ha folyamatosan zaklatják az embert.
  • Fpocok
    Az invadelés.
  • Zozo0122 #432
    Végre újdonságok! Ha megjelenik pc-re el kell gondolkodnom, hogy mit mondok a barátnőmnek, a főnökömnek és a haveroknak, hogy miért tűntem el egy hónapra. Plusz vágok az ajtón egy nyílást ahol kapom a kaját meg a vizet.
  • wedge31
    Mi a gond?
  • Fpocok
    Még egy ok, hogy ne vegyem meg, hanem a demó verzióval játsszak. Egyre jobb...
  • benőmenő
    Néhány nyilvánosságra hozott változtatás:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Possible to be invaded while hollow.
    Humanity scrapped, replaced with a single item like Stone of Ephemeral Eyes.
    Repeated deaths while hollow decrease max HP up to 50%.
    White phantoms now have a limited duration, may have to leave sooner if they do too much work for the host player.
    More visible blood stains and messages thanks to being server-based instead of P2P, messages no longer require an item to write.
    Way of Blue covenant summons a player phantom to help defend if you get invaded.
    3 item slots per hand, 10 consumable item slots. UI is much denser and more detailed, less scrolling necessary.
    Agility stat that increases movement and dodge speed. Existing stats being retooled, such as Dexterity making bleeding/poison more effective.

forrás:http://www.polygon.com/2013/9/18/4743612/dark-souls-2-hands-on-beta-preview-tgs
  • davidka003
    Most akkor jól értem, hogy aki előrendelni 14k-ért az kap fém tokot és OST CD-t?
  • pikman
    Gondolom mégegyszer nem akarnak beégni a pc-s kiadás hiányoságai miatt.
  • wedge31
    A pontos megfogalmazás jelenleg az, hogy "keveset" de mivel még fél év van a megjelenésig ez bármikor változhat.
  • pikman
    Pontosan most mennyit is fog késni pc-re?
  • Shep
    De neki tuti volt legalább 600000000000000000000000000000 db plüssvackerája. :)
  • Was
    A facebookon is úgy írják, hogy a pc-s egy kicsit később jön:

"DARK SOULS II COLLECTOR’S EDITION and LIMITED BLACK ARMOUR PRE-ORDER EDITION unveil! The Soul Stirring Special Editions will make DARK SOULS II worth dying for on march 14, 2014 on PlayStation 3 and Xbox 360. DARK SOULS II for PCs will launch shortly after in 2014"
  • pikman
  • wedge31
    Nem valószinü, mert ha hónapokkal késöbb jön az isten se mossa le róluk, hogy megint egy portot dobtak a pc-s tábornak.
  • jarlaxxe

Remélem azért nem csuszik sokat a pc-s verzió...
  • Solid Snake
    Képt,linkt,vidit
  • wedge31
    Ez a story csak ott sántit, hogy csajt vittél szobára...
  • jarlaxxe
    Nem igazán, az elsö csaj akit hazavittem kifejtette, hogy nem fest rólam elönyös képet ha tele van a szobám velük.
  • wedge31
    Jobban örülnél a babának?
  • jarlaxxe
    Jó is az mikor egy három lemezes játékhoz adnak egy lemezt tartó fémtokot...
  • wedge31
    Fémtok...totál nem tudom semmire használni, minden más rendben van.
  • Tinman #413
    Hmmm....

"Unfortunately, while this release date announcement is sure to get most Dark Souls fans excited, Namco did not reveal a PC release date for the sequel. They did say Dark Souls 2 will hit the PC “shortly thereafter,” but that’s all we know at this point."
  • Fpocok
    Tinman. Itt egy jobb kép. Nézd mi van a bal szélén :D

• Fpocok
  • Tinman #410
    Igazad van ám!

A PC-s Dsfix-es verzió után a DaS 1 konzolos verziói olyanok, mint a kanális mélyéről felbukkanó hordalék.

Boldog lennék, ha a PC-s verzió egy napon jönne a konzolossal, de ez a King's Field óta mindig is konzolos játék volt, így nem meglepő SAJNOS most sem, a konzol only start.

Ráadásul mivel XBOX GOLD tagságért ELVBŐL nem fizetek, így kénytelen leszek a LEGSZARABB PS3-as verzióval kezdeni majd, mert ott free a multi.

Evvan, azé' boldog vagyok, hogy jön a CE is már végre :-)
  • Fpocok
    Pont az lenne a lényege, hogy szüzen felfedezni a területet. Ha később jön ki, akkor nem lesz már ugyanaz az élmény... majd a "demót" végigtolom.

Persze majd 10 euró környékén beszerzem... csak hát teljes árat nem fizetek nem teljes élményért. :D
  • Tinman #408
    Nem-e? Mind a 2 verzió pre-order! :-D

Aztán majd a 3. PC-s is
  • Fpocok
    Semmi baj. Legalább nem kell megvenni...
  • Tinman #406
    <span class="bb-style-bold">Sajna a PC verza később jön!!!</span>

Nem baj fiúk, majd mesélek ;-)

Legyen itt a kép, hadd csodáljuk ezt a földöntúli gyönyört!

• Was
    Collector's Edition