8811
Dark Souls II
  • greyfox
    Most nézem, 20 Fontért behúzható.
    Vajon működik majd itthon?
    Vagy vpn-el aktiválom, és utána megy simán?
  • greyfox
    Nagy fan vagyok, de az ilyen olyan editionos porfogókat nem gyűjtöm, így "legrosszabb" esetben marad a digital edition :D
  • Rony94
    Egyébként csak tippeltem hogy Steam-es lesz.
  • Rony94
    Esetleg itt nézegesd. Hátha írják.
  • greyfox
    Hmm. Erről van valami konkrét infó?
  • Rony94
    Szerintem a dobozos is Steam-es lesz. (SZERINTEM)
  • greyfox
    Steamen kapható lesz vajon? Akkor inkább az, mint a dobozos verzió, leglább nem felejtem el a 200 órás mentéseimet backupolni gépújrainstall előtt :D
  • Rony94
    Ehh, csak megduplázták? TRIPLÁZNI KELLETT VOLNA!!!
  • benőmenő
    Az achi listát én sem merem megnézni.

Fun fact: A srác, akinek a videóit linkelni szoktam egy új videóban elmondta, hogy sokan túl könnyűnek találták a beta-t, és amikor ez eljutott a From-hoz, azok fogták és megduplázták az ellenfelek dmg-ét :D
    Kb. ilyen szinten mehet még a finomhangolás ebben az utolsó pár hónapban.
  • Fpocok
    Ilyet sosem nézek még. Ennél a játéknál még a trailer is kihagytam. TELJESEN SZÜZEN AKAROK BELEVÁGNI!
  • MerlinW
    Bőven elég annyi.
  • Rony94
    Csak 38 darab?
  • wedge31
    Acsi lista.

This is Dark Souls acsi...
  • Rony94
    Ja igen, az kimaradt hogy itt a megjelenés napjára gondolok (március 31).
  • Rony94
    Lehet hogy ez már csak nekem újdonság, de ezt találtam Amazon-on.
  • benőmenő
    Platinum is ingyenes szállítást ír.
    Először én is ott néztem, de mint írtad nem vesznek fel még előrendeléseket, ezt pedig szeretném minél biztosabban megjelenés napján játszani, hogy ezúttal még csak véletlenül se használhassak semmiféle segítséget.
  • Rony94
    Én CD Galaxison akarom majd megrendelni az ingyenes szállítás miatt, de oda még nem került fel egyáltalán a Dark Souls. Gondolom majd februárban vagy márciusban.
  • Tinman #507
    Platinumon izs' :-D
  • benőmenő
    És tényleg a hivatalos oldalon úgy írják...
    (Daemon Souls :P)
  • Tinman #505
    Az nem sajna, de ez sem rossz:

• lammaer
    Hopp, 29 ezerért már kapok egy igazi zweihandert is, nem ? :)
  • Tinman #503
    Armour :-)

Novella is jár ott hozzá? Mert kintről az Armour-hoz jár.

Ez: #474

• benőmenő
    Elvileg, ha előrendeled, az a Black Armor edition.
    Legalábbis, ahol volt leírás, ott írták az előrendelőknek a fémtokot + soundtrack-et.
    Pont reggel néztem és rendeltem elő platinumshopnál, ott is a black armor edition van kirakva, és asszem ugyan így a gameshopnál, meg mindenkinél, szóval az az előrendelői változat csicsás névvel.
  • Tinman #501
    Kint már régóta vannak árak.

29.000 HUF átszámolva a CE.
    Az Armour Edition meg 10.200 HUF.

Remélem itthon olcsóbb lesz a CE, mert ez mocskosul sok.
  • wedge31
    Én már láttam valahol "limited edition" néven de ára még nem volt.
  • Rony94
    Amúgy nagyon remélem hogy a Black Armour Edition-t árulni fogják nálunk is, mert erre talán még lesz pénzem. A Collector's Edition-t szerintem felejthetem is el. Annyi pénzem nincs jelenleg. :(
  • jarlaxxe
    A DaS-t ps3-on toltam le elöször és ott bizony gyak minden lowpoly volt.
    A vanila pc-s verza is pont ugyanaz volt de mivel tényleg pár nap alatt jött a mod erröl sokaknak tudomásuk sincs de pl az egeres írányitást se a japcsik tolták bele normálisan a játékba hanem a modderek.

Itt a második résznél azt igérik, hogy másképp lesz állitolag ezért is csuszik a pc- verzió majd kiderül. Mndenesetre wedge jól látja elég ocsmány lesz a graf ha igy marad.
  • benőmenő
    8 éves hardver ide, vagy oda a konzolos nextgen tart ~3 hónapja és amikor elkezdték a das2, vagy az új castlevania fejlesztését nem tudhatták, hogy az xbone 4 millánál, a ps4 meg még nagyobb bázissal fog rendelkezni mire befejezik.
    Egyébként az előző DaS-ban sem a lowpoly, sőt még a textúrák sem voltak zavaróak, hanem a fixált felbontás, a stabilitás gondok és hogy a fegyverek no clip módban léteztek.
  • MerlinW
    2 évet? Az első részhez 1 héten belül ott volt minden fix..
  • Tinman #495
    A probléma ott van, hogy az elsődleges platform kimondatlanul is a PS3. A 8 éves hardverével, meg a 720p-s felbontásával. Az XBOX360 se sokkal jobb, de egy fokkal igen. Nyilván a játékot elsődlegesen továbbra is PREVGEN konzolokra szánva készítik.

Ez a mi bajunk sajnos, hogy a közben durván elhaladt PC csak egy portot kap és nem egy PC-re szánt tisztességes átiratot. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy a PC-s lesz a legjobb választás. XBOX360-on ugye továbbra is Gold előfizetés kell a multihoz és hiába az 1080p upscale, már régi az a vas is.
  • benőmenő
    Azt ígérték jobb lesz a port, nem azt hogy jó. Nagy különbség ;)
    Egyébként meg AO-khoz, meg downsampling-hez ott lesz megint szerintem Durante bácsi fix-e, mint az elsőhöz is, a textúrákat meg pár hét alatt összedobja majd a nexus community.
  • Rony94
    Pár év? Az első részt nem pár nap/hét alatt csinálták meg?
  • lammaer
    Akkor lehet hogy ezzel is várnom kell 2 évet, amig a modderek mindent frankón megcsinálnak....
  • MerlinW
    A From pont arról híres, hogy a PC-s verziót tuningoják:) Az bízd a modderekre, és örüljünk, hogy jön egyáltalán PC-re:)
  • Rony94
    Ezért gondolom azt, hogy mivel az első rész eléggé szarul lett optimalizálva és ha a 2. résznél jobban odateszik magukat, akkor lehetséges hogy ugyanúgy (vagy akár jobban is) fog futni a gépemen. :)
  • Myselor
    már az 1 is szarul volt optimizálva már ha lehet rá mondani hogy volt egyáltalán.szóval nem hiszem
  • Myselor
    egyetértek veled mocsok ronda és szögletes minden.iszonyat
  • Rony94
    Én ennek olyan szempontból örülök hogy így legalább menni fog a gépemen. Legalább is ha tényleg jól fogják optimalizálni, ahogy a készítők mondták.
  • wedge31
    Tudom, hogy a DaS nem erröl szól de valami iszonyatosan ronda texturák lesznek a játékban, remélem a pc-s verza azért kap valami graf tunningot mert böven ráférne.
  • benőmenő
    Új trailer!
    Get hyped, get cursed! :D