8811
Dark Souls II
-
#564 Bocs, igazad van. Még nicns hivatalos. Azt hittem, hogy a május 31 már hivatalos de nem. -
pikman #563 Forrás? -
#562 Májusban jön PC-re. -
#561 A majd valamikor az igazából máricus. Legalábbis ps360-ra.
A PC verzió az ami később jöhet. -
#560 Dark Souls 2 - Forest of Death Interview and New Footage.
Azért most már kaphatnánk egy pontos megjelenési dátumot mert az a "majd valamikor" elég tág intervallum... -
Was #559 Igen, ez is hasonló komolyságú. :D -
Rony94 #558 Ez egy nagyon gagyi kiadás. Nézd már azt azt a kötött sisakot. Nagyon gáz. :D -
#557 Amint jár felénk egy ,rögtön lecsapok rá. Szóljatok akinek kell,megoldom -
#556 Szalonnázó készlet? Bármelyik random cicicickánynál lealkudhatott 500 HUF-ra. :-) -
#555 Japcsi kollektorok ilyet kapnak :D Ez jobban érdekelne
-
#554 57.000 Ft + p.k.?
Ennyiért rabszolgát veszek Ukrajnába. -
Was #553 Szóval erre gondoltam: Webhallen Edition -
Was #552 Aki nem ezt rendeli, az nem is igazi rajongó! :) (de legalább van jóizlése) -
#551 Rossz volt nézni az egészet. :/ -
#550 Nehéz eldönteni, hogy tényleg ennyire béna a fazon vagy a mobok ilyen szívatosak...én az előbbi felé hajlok mert amit avval a bazi nagy kardal szerencsétlenkedik az nem lehet véletlen. -
Rony94 #549 Akit érdekel persze. Elég viccesen mutatják be a játékot. :D
-
#548 Pár újdonság. -
#547 Hasonló cipőben járok én is, ezen kívül a TES V-öt rendeltem elő anno (11. 11. 11.) :) -
Rony94 #546 Na előrendeltem én is eme remek játékot. Ez a második játék amit előrendelek. :D (az első a Portal 2 volt) -
#545 úgylátszik csak téged szopatnak akkor :DD -
#544 Ajjajj. Akkor írj nekik, hogy utólag számolják fel :D -
#543 Múlt hét pénteken jött meg tőlük a GoW Ascension, csak a játék árát fizettem. -
#542 Akkor nem tudom. Nem is számít, úgysem tervezem hogy vásároljak tőlük bármit is a jövőben, mindig csak a gond volt velük (késtek, rossz terméket, hibás terméket küldtek, stb). -
Was #541 Most is ingyenesnek írják az International Standard-ot Mo-ra. -
#540 Akkor te ott valami bennfentes lehetsz, mert én tavaly összesen kb 20k-t hagytam a királyi postán... -
#539 Meg pulóvert és 3 farmert. -
#538 Jó tudni. Akkor az utóbbi 2 hónapban csak viccből postázták ingyen a 6 játékomat. -
#537 Ha Angliában laksz akkor nincs. Már rég nincs ingyenes posta náluk. Szeptemberben rendeltem tőlük utoljára, akkor 4 font volt a szállítás. -
#536 Ki is fizettem Paypal-al a 12 ezret. Persze csak akkor vonják majd le a pénzt ha feladták a játékot. -
#535 What?
Zavvin nincs postaköltség. -
#534 + ~2000Ft szállítási költség.
Én majd megveszem megjelenés napján Allkeyshop-ról 20-30 dolcsiért:) -
#533 Zavvi Dark Souls 2
8800 Ft ha beírjátok a PRE10 kódot.
Én most előrendeltem 12k-ért Xbox-ra a Black Armour Editiont ugyanitt. -
#532 Ha VPN-es, akkor a saját érdekedben ne vedd meg... -
#531 Nekem nem kérdés, hogy megveszem, már csak az a kérdés, mennyiért, és ez a preorder 20fontért elég jó deal-nek tűnik.
Megkérdeztem az oldalon, de még nem válaszoltak :( -
#530 Pontosan! Szóval, gyorsan elő is rendelte ma PC-s CE-t :-) -
lammaer #529 Mondjuk tekintettel arra hogy van egy jól sikerült első rész ÉS - az eddigi kiszivárgott infók alapján úgy érzem hogy nem igazán nyúlnak a játék lényegi részéhez (szinte csak egy óriási DLCnek tűnik nekem a játék, ami itt ELŐNY), ebben az esetben a preorder még érthető.
-
Was #528 Jelen esetben nálam is ez a felállás. :)
Ráadásul én a "porfogós" változatot rendeltem meg. -
lammaer #527 "Saját vélemény: értelmes ember nem fizet előre semmiért, akármekkora fan."
Milyen igaz, és de kár hogy ez ma már nem divat.
Helyette van:
-
#526 Steam vállvonással bannolja a teljes account-odat, ha VPN-t észlel. Várd meg amíg megjelenik és vedd meg itthon, vagy valahol régiófüggetlenül.
Saját vélemény: értelmes ember nem fizet előre semmiért, akármekkora fan. -
#525 Igen, teljes Steamworks támogatást kap a játék.