8811
Dark Souls II
-
#1044 Nos, mivel nem tudtam hozzájutni a Collectors Editionhoz, igy Steamen elorendelve. Remelem, hogy a jatekban osszefutunk es meghaltok a kardom által...
Vagy éppen segítségére lehetek valakinek...de ez a kevésbé valószínű:) -
#1043 Megint kezdődik ... miért nem nyittok egy warez topicot? -
Zozo0122 #1042 Ugyanígy 1440x900-on futott az is, persze DSfix-el együtt, stabilan futott, annyi,hogy Blighttownban csökkent kicsit az FPS, de bőven játszható maradt akkor is:) Tesztelgettem egyébként tovább a 2. részt,mászkálgattam erre-arra és itt is vannak apróbb FPS csökkenések, de ez már az én gépem bénasága, picit lejjebb veszek majd 1-2 beállítást :) Kis segítség a billentyűzeten játszóknak: az irányítás első menüjében kikapcsolhatóak a funkciók úgy, hogy "nothing"-ra kell menni, ez sokat segít a kalibrálásban, akkor teljesen át lehet alakítani DS 1-es beállításokra:) -
gregtom6 #1041 Nekem annyi kérdésem lenne, hogy a Dark Souls 1 milyen felbontáson futott és mennyire stabilan ezen a gépen. -
Zozo0122 #1040 Na belenéztem, indítottam egy próbát és jó hírekkel szolgálhatok:)
A port NAGYON JÓL sikerült. Középkategóriás gépen minden maxon 1440x900-ban tökéletesen fut. Majuláig futottam ki és mászkálgattam, de nagyon stabil. Kicsivel szebb a konzolos verziónál egyébként, és elég szépen skálázhatóak a beállítások. Az alapból beállított irányítás egér+billre nagyon rossz, de szépen személyre lehet szabni :) Kiemelendő még, hogy a játék nagyon gyorsan tölt:) A lényeg, ne aggódjatok, valószínűleg mindenkinek gyönyörűen el fog menni, lefogadom, hogy az itteniek legalább 75%-ának jobb gépe van mint nekem :) -
#1039 Nem a nagy troll felé kell menni :D -
#1038 És másodszorra is :D -
#1037 A DaS-nál is csak 2 kemény boss volt, szvsz. -
#1036 Első ellenség kinyírt :D -
#1035 Ott se volt sok gázos:P Mai meg húzós volt, oda idézés ment.
Remélem a jutalmak azért rendben vannak.
Nem baj az, ha van mennyiség, de az nem izgalmas, ha minőségben sekélyessé válik. -
#1034 A DS1 boss-ok közelébe sem érnek. A mennyiségre mentek rá inkább, sok a humanoid boss, 90% elsőre fog menni mindenkinek -
#1033 MEGOLDOTTAM!
[nagy]FUCK YEA! -
#1032 Pici input lagom van. Picsába. -
#1031 Szerettem volna streamelni, de itt a 29-es körzetben a UPC nem járul hozzá :) -
#1030 -
#1029 Micsoda??? Sima liba:P
Néhány boss picit nagyra nőtt:P -
#1028 Ezt láttátok? -
#1027 Ezek a BOSS-ok elég keménynek tűnnek és durván néznek ki. Jó lesz ez. :-) -
Zozo0122 #1026 Kezdődik. Nálad pedig az kényszer, hogy azonnal belekötsz valakibe ha nem tetszik amit ír? A legkevésbé sem érdekel a véleményed arról, hogy magyarázkodásnak tekinted e...most van szabadidőm, most játszok, ha jól megy a gépemen akkor megveszem, mert a PVP-t nem hagyom ki és mert meg is érdemlik a fejlesztők. -
#1025 Sajnos +1. -
#1024 Ez a magyarázkodás valami kényszer nálatok ha elloptok valamit? senkit se érdekel honnan szerzed be a játékot ez csak a te lelkiismereti problémád. -
Zozo0122 #1023 Jó én nem bírom tovább...szedem lefelé és jelentem majd a tapasztalatokat;)
Majd megveszem akkor ha hibamentes és kapott 1-2 patchet is és akkor mehet a PVP is, addig meg nyomom így...direkt kivettem 2 nap szabit szal vasárnapig tudok játszani orrba-szájba...előrendelni nem mertem mert csak egy átlag középkategóriás gépem van és féltem a port minőségétől... -
#1022 Basszus, pedig direkt ráfrissítettem a topikra mielőtt elküldtem xd -
#1021 Befutott a launch trailer is.
-
#1020 PREPARE YOUR ANUS!
-
#1019 Bezony. Remélem csak a vpn-es hülyéskedés miatt erroroznak. -
#1018 APA KEZDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐDIK! -
#1017 Epic fail lenne, ha ilyen durva hibával jelenne meg. -
#1016 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=804000&page=49
Az oldal lenti részén vannak a kommentek. -
#1015 forrás? -
#1014 Nos japánban már elstartolt a cucc elvileg és GAF-on már páran játszanak vpn-nel.
A dolog érdekessége, hogy többen is panaszkodnak, hogy AMD kártyával nem lehet játszani, mert crashel az exe indítása után
Remélem holnap délután semmi ilyet nem fogok tapasztalni. -
#1013 Simplycdkeys ma küldte a kulcsot, amúgy anno kb. 7k-ba fájt elővételben.
Majd ránézek ha lesz időm, és nyomok egy performance tesztet. -
#1012 Jah.
De remélhetőleg az egeres irányítás is jó lesz, mert anélkül nem fog menni. -
#1011 Nekem már az oriási újdonság, hogy ugy néz ki egy normális pc-s portot kapunk.
Gameplay-ben meg az ijra leszek kiváncsi mert az a kedvenc fegyóm és az elsö részben csak support volt de itt ugy néz ki lehet elsödleges fegyver is. -
#1010 Így utólag lehet nekem is ezt kellett volna tennem, ugyan 30 eurót valóban megér a játék, csak valahogy nem hoz lázba már:) Szerintem itt a vérbeli fanoknak nem sok újdonságot hoz a játék, de reméljük, hogy lehet csalódni pozitívan.
Legalább most már a single s a coop az nem kötelez a gwfl-hez... (ámen) -
Negritis #1009 én várok steam leértékelést :D -
#1008 Még fóliás és arra is jönnek majd még patchek, igaz nem Durante-félék. -
#1007 "nem játszok béta tesztert"
Mondja ezt az, aki az alfát is megvette 2 példányban -
#1006 Remélem a CDG-nál marad a pénteki megjelenés... -
#1005 Ez nem az SG hibája. Az kép forrásoldala tiltja a direkt linkelést:)