8811
Dark Souls II
-
#1084 értelek.legalább normálisan válaszoltál bár sajnos nem értem miért más játék nem csinálja amúgy a legujabb van fent szóval nemtom.más eddig ne mcsinálta csak ez de már az elején a videó is a cinematic aminek tudtommal semmi köze hozzá -
#1083 Ha "beakad" akkor nem folyamatos. A folyamatos az amikor teljesen akadás nélkül fut.
Tölt a lemez, kevés a memória, videókari... Bármi. De valami kevés neki.
Esetleg videókártya driver update segíthet. -
#1082 Nekem gamepad van, itt "Y", billentyűzeten nem tudom mit kell nyomni, de amikor odamész a tűzhöz és van nálad fáklya, ki kell írnia.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az inventoryban nem mutatja. Viszont miután elhasználtam és visszamentem, már nem ajánlotta fel. Gondolom újat kell szerezni. -
#1081 még mindig nemtudom mitől lehet,más játék nem csinálja :C szomorú vagyok nem értem -
#1080 És hogy, mit kell nyomni? -
#1079 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A tábortűznél ajánlja fel, csak ott lehet. -
#1078 Oké. Feladom. Van egy kérdésem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy veszem elő a pilácsot? :D -
#1077 HD3870 szintű kártyával próbálta valaki? -
Zozo0122 #1076 Igazad lehet. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni szerinted? -
#1075 Szóval akkor AMD-vel is megy?
Mondjuk milyen röhejes kérdés ez már 2014-ben :D Vagy hát akármikor...
Vicces lesz, lévén, hogy mindkét újgen konzol AMD-t használ. Kis változás lesz a játékok támogatásában PC-n is. -
#1074 Azért, mert egérre lehet bindelni dupla klikket és egy kicsit vár a gombnyomás után, hátha újra megnyomod. Billnél nincs ilyen. -
Zozo0122 #1073 Volna egy apró probléma amit észrevettem...
Aki egérrel+billentyűzettel játszik: érzékeltek kis késleltetést a támadásokban? Van egy kis delay...de ha a billentyűzeten támadok akkor nincs. Mitől lehet ez? -
#1072 Ó BASZKI. VALAMIT NAGYON ELRONTOTTAM MOST!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Első boss első try-ra halt :D -
#1071 Szuper, holnap akkor hazafelé jövet be is nézek majd a játékboltba.
Tényleg ratyibb lett mind a kamerakezelés, mind a karakter mozgása kontrollerrel.
Ja és ennél jobb kezdő helyszínt nem is találhattak volna annak demonstrálására, hogy mekkora egy retekfazék a beépített AA. -
#1070 Régen ilyenkor már rég szétspammoltam volna a topikot a kérdéseimmel, most is van kettő durva, DE NEM. Sőt. Netet sem nézek. Megpróbálok rájönni ezekre a dolgokra. -
#1069 miért lenne az hogyha amúgy meg folyamatos?csak beakad de a videó is ugynaazt csinálja.ahhoz is gyenge a gépem? -
#1068 Gyenge a géped hozzá? -
#1067 nem értem nállam mér akad be a játék amikor amúgy teljesen folyamatos de megyek és be be akad,és a videó is.tényleg senki nem tud megoldást?vagy ötlet mitől lehet?:O -
#1066 Ja, azt nem írtam ,hogy az egér+billre gondolok. -
#1065 Én a gamepados irányításra azt mondom, hogy szarabb lett. Első részben tök érzékeny volt a gomba, itt meg már jól el kell tekerni. Nem lehet olyan finom mozdulatokat csinálni. -
#1064 Csak szerintem bénább az irányítás, mint az egyben volt, meg mintha a karakter is nyomorékabbul mozogna. -
#1063 MEGVAN MI A MEGOLDÁS!
Olyan megjelnítőt kell használni, ami nem hdmi-vel van a gépre kötve.
Monitor + vga kábellel nem crashel. lol
Fosport ez is. -
#1062 Nem vagy egyedül, nekem is nagyon fontos. -
#1061 EZ JÁTSZHATÓ BILL EGÉRREL! Pedig én aztán nagyon érzékeny vagyok erre (lásd State of Decay topik) -
#1060 hogyha valakinek olyan lenne hogy be be akad a játék,de amúgy teljesen folyamatos.de már a videónál is és tud rá megoldtást légyszi segítsen köszönöm -
#1059 És nem is csak AMD kártyán van ilyen gond. lol
Mi zajlik itt? -
#1058 Nos ez tuti nem a driveren múlik.
Eddig 13.12, 14.3 és 14.4 volt fent és egyikkel sem indul. -
#1057 The unlock time will be April 24 at 15:00 PDT, 18:00 EDT, 23:00 BST.
Tehát nálunk éfjélkor.
Akkor majd holnap :)
-
#1056 Még csak preloadolni tudtam steamen.
Mikor jelenik meg, mer ez a sz*r sehol nem tünteti fel. -
#1055 Win 8.1 pro 64 bit. -
#1054 Azt ne mondd, hogy még XP-t használsz:) -
#1053 Recommended OS: Windows 7 SP1, Windows 8
Benne van a rendszerkövetelményben, kellett tesztelniük. -
#1052 Van egy újabb beta, illetve ha az sem jó, akkor leradírozom driver sweeperrel és felteszem akkor ezt a 13-as whql-t.
Ha ezek után sem jó, akkor nem az amd kártyákra nem tesztelték, hanem win 8-ra. -
#1051 Windows 7 64 bit
Igazából sokkal jobban fut, mint az első rész. Úgy néz ki megtanultak portolni. Irányítással sincs gondom. -
#1050 amdnél is kilehet?
-
#1049 Driveresen kikapcsoltam. -
#1048 OS? -
#1047 hogy oldottad meg? -
#1046 AMD kártya. Hibátlanul fut.
Display Driver ver. 13.251
OpenCL(tm) Driver ver. 10.0.1348.5
Catalyst Control Center ver. 2013.1206.1602.28764 -
#1045 Hát a "demo" nálam az általam korábban gafról linkelt das2 leállt üzivel kifő.
Fuck.
Valaki aki más akinek amd kártyája van az beírná, hogy megy-e és milyen driver van fent neki? Így nem akarom megvenni.