8811
Dark Souls II
-
Rony94 #1124 Úristen, megkaptam az SMS-t hogy átvehetem a játékot. Holnap be is megyek érte! *.* -
Fletley9 #1123 Ahha! köszi.
Amúgy közben találtam egy kardot ami nagyon hálás sebzés terén máris könnyebb a haladás. (y) jó lesz ez. -
#1122 Tök jó, hogy már agyon lehet konfigolni a PC-s bill irányítást, de a nyomorult X360 kontrollereset nem ... pedig szétmegy az ujjam a nyomorult bal oldali bumbertől, át akarom rakni a ravaszra a pajzsod védekezést :( -
#1121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hehe... a partnál a torony mellett a bonfirenál van egy csaj. Nála tudsz szintet lépni.
Igen, arra kell menni.
Nemsokkal később lesz egy vendor az egyik bonfirenál, aki árul pár cuccot.
-
Fletley9 #1120 Végre végre pc-s verzió eddig minden spoilert sikerült elkerülnöm, és úgy voltam ,hogy első részt kisujjból akkor itt se lesz gond erre fel meg..
Hogy lehet szintet lépni? oO
Az első faluban komolyan csak fegyverárus nincs? eltört a kardom ami meg van fele annyit sebez -.-
ÉS a legnagyobb kérdés merre érdemes indulni? A bukott óriások erdeje tűnik a legoptimálisabbnak (az összes többi helyről lol nope felkiáltással menekültem) szóval arra?
Hogy működik a parry? (melyik gombkombináció?) valamint a "rugás" amivel pajzsot lehet bontani? (nem értem miért a konzolost írja -.-' )
Seth spoilerba azt írd már le mi van ott pls (első körbe mondom fentről leíjazom a troll-t aztán nézem valami nem oké a másik már ott pofozott lolmá inkább hagytam őket) -
#1119 Be se mentem az elején ezekhez, mert mondom mi az h ködös ajtó az elején, és jött a morgás ... inkább elszaladtam a faluba :D
Kva jó, h már nem csak hátba szúrás van, hanem pl a törött karddal is egy kombót nyom :) -
#1118 Ez olyan hely lesz, mint az első részben a temető? :D Mindenki nekimegy szerencsétlen trollnak,aki csak azért van ott, hogy trollkodjon
Majd a tréning területen kiváncsi leszek,ahol kettő van egy öbölszerűségben egy koporsó társaságában, ki veszi észre a turpisságot (poént nem lövöm le:D) -
#1117 Pfff, rögtön az elején ... elszoktam a pajzshasználattól :) ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... beleszaladtam vmi nagydarab trollba, akit vagy 10 percig vertem a törött karddal ... ráadásul a végefelé jutott eszembe, h van pajzsom... szerencsére az alagúthoz visszacsalva sima ügy, de elment 5 hp kövem :) -
#1116 Ne aggódj a fegyverek miatt, minden típusból ad egyet, és mindegyik hulladék, alig erősebbek a törött kardnál :) -
#1115 Nem is értem miért nem jutott eszembe ez a fix a problémádra.
Programmal bebindeled az egérgombokat a billentyűgombokra és instant lesz a klikk. -
#1114 Mint írtam, a BA kulcs az pre-orderes volt ... de hogy a többi, majd kiderül :) -
#1113 Ha előrendeltem, de nem steamen, de steam kulcsot, vajon kapok a preorder jóságokból? :) -
#1112 Áhh gyerekek, hát ez kva jól néz ki, főleg az első rész után ... részletesebbek a modellek, minden :) nem váltja meg a világot, de baromi jó :) a hangulat meg 5* :) -
#1111 Na eltelik 1 hét és jó ha meglesz a 10k. :) -
r4pt0r #1110 Nah én a konzolokszervízében drendeltem, ma reggel már fél 9 kor itt volt a futár. :D -
#1109 Dark Souls-os egérpad 0.99 dolcsiért! Szállítással!
Kuponkód: Z099PLAYNWBQB
http://www.artscow.com/photo-gifts/mousepad/large-mousepad-160
Már csináltam egy Demon's Souls, Dark Souls 1, Dark Souls 2-es és egy Baldur's Gate-est :-D -
#1108 -
#1107 Majd hétfőn megmondom. :D
Viszont ez opcionális vagy mindenképp megkapod? Cheat szaga van a dolognak, ha ilyen cuccokkal indítasz, szóval én skippelem. -
#1106 Ha kulcsot veszel és nem kell a doboz valamennyivel olcsóbb, 7-8k. Mondjuk én már úgy vagyok vele, ha ennyi pénzt kiadok kell a porfogó is... Igazából én is nagyon nehezen tudtam most nélkülözni 10k-t... De meg kellett tenni, amit megkövetelt a haza. :D -
#1105 Passz, nekem is BA lesz. -
#1104 Nekem sem, de ez a homeoffice varázsa ... néha becsúszik :)
Csak most tudok nekikezdeni, és nézem a dobozban, hogy a kódot tartalmazó papíron rajta vannak a pre-order fegyverek ... mondom megnézem már a Steamen a játék tulajdonságait, és lám, ott van a pre-order DLC pakk, azaz a BA-val megadta, mintha pre-order vettem volna a cuccot.
A sima dobozossal is így van? -
#1103 Ha tegnap preloadoltam a cuccot, akkor ma már nem fog tölteni semmit, ugye? Remélem egyből nekieshetek :) -
#1102 Öregszem basszus...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Este nagyon jól elvoltam a DS2 virágbolti verzióval... de most nincs kedvem folytatni. Meg kéne venni és úgy játszani. Én már nem tudok törttel játszani. De nincs pénz most, fene.
-
#1101 Jó neked, hogy hétköznap délelött tudsz játszani nekem a fönök nem engedi, nem is értem miért... -
#1100 CDG? Érdekes, ha ők megkapták, akkor a többi bolt miért nem? Elég gáz.
Amúgy gratula, jó játékot! -
#1099 Na, megjött PPP-re a csomag, át is vettem, itt figyel a jó kis fémdobozos kiadás :)
Akkor vágjunk is bele .... :D -
#1098 Én megvárom hogy livekodok-hoz beérkezzenek a kulcsok,
ott tuti nem 10 rugó lesz az ára... -
#1097 Official Bandai Namco Support Thread
Hello all,
We want to use this post as a placeholder to give you updates on any outstanding issues players may be having with the game. We also wanted to share with you the best way to get in touch with our support team.
Current Topics
Game crashes upon start-up
We are currently investigating and escalating this issue.
Some possible work-arounds can be found here: (http://steamcommunity.com/app/236430/discussions/0/558754259683457381/) Thank you Keys for the post.
We'll keep this space updated as we know more.
Reports of some previously VAC banned players are unable to play online in Dark Souls II
We will update this space when we have more information on this topic.
Dark Souls II does not recognize or take input from my controller
If you are experiencing this problem, try the following:
"Open up Device Manager and under Human Interface Devices, right click and disable all HID-compliant game controllers, and if you have a G13 disable the Logitch G13 Joystick. Restart the game and it should work.
You may also need to disable any virtual HID-compliant game controllers as well." Thank you Megabound for the post.
If you continue to experience this issue, please get in touch with our support team and let them know what controller you are trying to use. We'll do our best to assist you from there.
We will continue to update this space with more information on this issue.
Reports of players having issues with Keyboard and Mouse controls
We are currently investigating this topic.
Please post here with detailed descriptions of your experiences.
We will continue to update this space with details as we have them.
I do not know where my pre-order bonuses are
"Should be located in "x:SteamSteamAppscommonDark Souls IIDARK SOULS™Ⅱ- DIGITAL EXTRAS" if you have it. Make sure you have the preorder content listed under the games dlc as well." Thank you Cute Little Girl for the post.
We will continue to update this space with more information as we have it. If you still don't have access to your pre-order items, please get in touch with our support team.
Other issues
If you are experiencing any other technical issues with Dark Souls II please get in touch with our support team so we can properly document your experiences.
Getting in touch with our support team
North and South American Customers: Please send an email with as much information as possible to support (at) namcobandaigames (dot) com.
European Customers: Please send an email with as much information as possible to customerserviceuk (at) bandainamcogames (dot) eu.
Other Regions: For other regions, please visit this page: http://www.bandainamcogames.co.uk/support
Thank you everyone for helping to identify any issues. We'll be working hard to escalate and investigate any problems you're having. We will also continue to monitor these forums for any further issues.
Cheers,
Bandai Namco Games Community Team -
#1096 Amit tudsz, bindelj át billre. Erre nem nagyon lesz fix az fix :D -
Zozo0122 #1095 Szintén depriveddel nyomom, az eleje tényleg kemény volt...jelenleg az erdőben vagyok egy tőrrel és egy szutyok pajzzsal...nagyon jó és nehéz:)Konkrétan azért könyörgök, hogy dobjanak már valami páncélt a sima mobok...:D Engem eddig nagyon zavar a mouse delay :( Remélem ezzel hamarosan kezdenek valamit, mert érzékelhetően szarabbul harcolok így...a végén még kénytelen leszek venni egy kontrollert. -
#1094 Próbáld ki a Deprived-et:) Sírógörcsös az eleje, de imádom:) 10x haltam, mire találtam valami fegyvert:) Persze lvl1-en, meztelenül az sem ért sokat zéró HP és stamina mellett:) -
#1093 People with vac bans can't go online
-
#1092 Jó fáradt vagyok és most fingom sincs, mi ez, de jól hangzik :D
Az EMBER már dolgozik az ügyön :D -
#1091 Az igazi férfi mindig beleáll az ütésbe... úgy hogy egy női szorszit :D -
#1090 Milyen karaktert indítottál?:) -
#1089 Megy. A lényeg, hogy DVI kábellel legyen összekötve a monitor. Ha nincs, akkor a monitorba mehet a HDMI, de a VGA-ba HDMI-DVI átalakítóval. -
#1088 Igen, közben meg lett. Csak valamiért elkúrták és csak a gamepad gombjait mutatja és meg nem tudtam, hogy billen melyik gomb a toggle. De most már megvan.
Nem hittem volna, hogy valaha a B+E kombót fogom preferálni egy Souls játéknál, de ez van :D Persze kellett 2-3 óra, de végülis jobb. Mi sem bizonyítja, hogy már levertemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a második bosst is -
#1087 Nincs rá megoldás, ilyen a játékmechanika. -
#1086 Deprived-et indítottam, nem vicces a játék eleje:)) Mire puszta kézzel / törött karddal elverekedtem magam egy dagger-ig, azt hittem vért izzadok:) 1 perc/mob-os ugrabugra:) Kétszer kipucoltam a tutorial területeket és még csak lvl8 vagyok:)
Fpocok: ha a fáklyára gondolsz,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!keress tüzet és gyújtsd meg. Egy ott van a Forest-be vezető út mellett -
Zozo0122 #1085 A mouse delayre tud valaki megoldást?:)