8811
Dark Souls II
-
#1164 hát én sokat szarakodtam mondjuk az elején mondom mentem a nagy állatok felé nem jutottam sokáig . xd -
#1163 Mármint, hogy addig nem haltam meg, de az a gyanúm ,hogy lifegemből is kevés lesz, szóval nem árt azzal is spórolni. -
#1162 Hát nem tudom én másfél óráig semmi aztán eltört a 2 kardom meg beszívatott a létrával és egyből felidegelt, ment is az ALT+F4 :) -
#1161 Köszönöm, így már értem! -
#1160 Ja és a shift+eger-es használ-at is komolytalan, miért nem volt jó az első rész irányítása ide is? Ja, mert most nem csak sima portot adtak ki PC-re :d -
#1159 amúgy annyira sokat én se haltam még az első bossig.nem volt 10 halál az jó? xd mondjuk sok lifegemet el is használtam de gondolom normális -
#1158 Felnégyelném aki kitalálta ezt a kurva fos létrás megoldást, 1 pixelnyi hely ahol elfogadja ,hogy le akarok mászni persze mikor sietni kellene akkor természetesen a létránál nem mászik le hanem beszorítanak és megölnek. Asszem kezdem én ezt előröl és óvom a kardot :) -
#1157 Akkor legyél férfi és FUSS -
#1156 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Human Effigy az árusoktól korlátozott számban vásárolható.Nagyritkán dob valamelyik ellenfél, de majd csak a játék végefelé, illetve valamelyik covenant-ban, nem tudom most melyikben,lehet farmolgatni leölt játékosokért. Ha meghalsz egyszer akkor még nem csökken. De ha így hollow formában halsz,akkor kb minden 2. után úgy fél centivel csökken a hp-d, egészen 50 %-ig, onnan szerencsére már nem, durva is lenne. Majd lesz egy gyűrű ,amivel mérsékelhető ez 75%-ra.Az hogy halál után visszazserzed a lelked, nincs jelentősége,attól még hollow maradsz, ha halsz akkor bizony csökken a max hp-d -
#1155 Csak kard nélkül nehéz lesz megtalálni :) -
#1154 A HP csökkentés mitől spoiler? :) -
#1153 Rossz hírem van akkor :) -
#1152 Erről a HP csökkenésről én nem is hallottam, mondjuk direkt nem olvasgattam utána semminek.
Mondjuk, ha lehet ilyeneket spoilerbe írjatok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a Human Effigy nem áll rendelkezésre korlátlan számban? Olvastam, hogy lehet NPC-től is venni, farmolni, de gondolom az is véges. Illetve, ha meghalok és visszaszerzem a lelkem, a maximum HP csökkenést, akkor is elszenvedem? -
#1151 Ha eltörött akkor már nem :) Kovács Majula-ban lesz, csak be kell engedni az amúgy törött lábbal berúgható vasajtón, amihez kell egy kulcs, ami meg a Forest of the Fallen Giants-ben található egy npc-nél -
#1150 Ja, félre lettem vezetve, mert a mocskok az orosz árat írták ki. -
#1149 Vazze ... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... felmentem vmi tetőre, ahol jött egy madár és ledobott egy batár nagy páncélos szörnyet, úgy beszartam, h lefutottam egy szinttel lejjebb, majd láttam, h a monszta 'elteleportál' és azóta sem jön vissza :( -
Zozo0122 #1148 Fpocok, köszi az Autohotkey linkért ! :) -
#1147 32 euró az húzós a prohardveres 7800 mellett... -
Zozo0122 #1146 Na srácok megoldottam ezt a tróger mouse delayt, akinek gondja van még ezzel az jól figyeljen! Mostmár nincs mouse delay, könnyedén megy a shield break, a jump attack meg minden, sokkal jobb...kb. legyőzhetetlennek érzem így magam az eddigi szenvedés után:D Leírom hogy csináltam pontról pontra.
1. Le kell tölteni az Autohotkeyt. http://www.autohotkey.com/
2. Telepítés, majd amikor elindítod, feldob egy alap scriptet, klikk a "yes"-re és megnyílik egy txt.
3. Ebből mindent törölj ki és ezt másold be:
;====================================================================================================
; OPTIONS
;====================================================================================================
#NoEnv
#UseHook
#SingleInstance Force
#IfWinActive ahk_class DarkSouls2 ;This means the script only runs in the Dark Souls 2 window.
SendMode Input
SetWorkingDir %A_ScriptDir%
; REMAPS
~<+rbutton::h ; Remap the combination LEFT shift+right mouse button to the keyboard button h. Change to >+ for right shift.
~rbutton::u ; Remap the right mouse button to the keyboard button u.
~<+lbutton::y ; Remap the combination LEFT shift+left mouse button to the keyboard button y. Change to >+ for right shift.
~lbutton::g ; Remap the right mouse button to the keyboard button g.
4. Ha ezt elmentetted nyisd meg az elmentett fájlt.
5. Indítsd el a Dark Souls 2-t.
6. Az összes egér támadási módot állítsd át "nothing"-ra. Tehát a bal gyenge, bal erős és jobb gyenge, jobb erős támadásoknál legyen "nothing"! A billentyűzet gombokat fogjuk használni, amik nálam így vannak beállítva:
Jobb gyenge: U
Jobb erős: G
Bal gyenge: Bal shift(ugye ezzel blokkolok)
Bal erős: Tab (ezzel parryzek)
Szerintem így nagyon kényelmes, nekem ez jött be, de a scriptben kényelmesen átírhatjátok:) Mint látjátok nekem a balkéznél elég egyéni beállításaim vnanak, de ha nektek máshogy jó, figyeljetek oda a scriptnél, hogy mit írtok:) Nekem ezekkel a beállításokkal tökéletesen megy. -
#1145 G2A -
#1144 Akkor úgy kérdezem, hogy a legolcsóbb a játék kulcsa, ahol már vásárolt valaki és nem baszták át? -
#1143 http://www.allkeyshop.com/blog/ -
#1142 De ha eltörik akkor már nem? Nekem ugyanis van 2 törött kardom és most nézhetem a napot. -
#1141 Hol a legolcsóbb a kulcs? -
#1140 Ez a játék még mindig rohadt csúnya. Igazi védjegye a DS-nek. Lealáztam a vérdisznókat aztán alig adott értük lelket. -
#1139 "A fegyverkopás genya ..."
Gyorsabban romlik az állapota ,mint előző részben, de tábortűznél az is "gyógyul" :) Nem igazán tényező szerintem. Egy kezemen meg tudom számolni a végigjátszás alatt hányszor tört el fegyverem,páncélom -
#1138 Most néztem, fekszik kardos zombi a földön, élő, mondom megütöm, de persze a fekszik nem találom el, viszont a kardom suhintása mozgatja a levegős és a szoknyája fellibben, tökjó ahogy van 'ereje' a suhintának :)
Meg egy csomó ilyen apró változás van amitől jobban él a világ :) -
#1137 Én a giant erdő felé indultam el elsőnek, végig fél HP-vel megyek, mert a kezdőrészen elcsesztem a két melákkal, ott vettem észre hogy rohamosan csökken :)
De már bőven a várat pucolom és még nem haltam :)
A fegyverkopás genya ... -
gregtom6 #1136 És innentől, ha valaki "hülye" a környezetetekben, azt mondjátok neki, hogy: Jaj, de setét vagy, lelkem... olyan igazi nagymamásan?
Csak olyan filozófiai kérdés volt :D -
#1135 én kúrva sok soult buktam,de mert hülye ovltam.alapbol nem jó fele mentem először és csodálkoztam a sok halálért.a tini ninja meg egy geci de meglett volna csak azért haltam meg mert eltört a kardom pff xd szokni kell jó ez de sokszor hülyeség miatt halok meg.a hp csökkentés nagyon buzi dolog bár ez hogy a soul az összes elveszik ha egy helyen meghaltam majd mégegyszer máshol.elfelejtettem na -
#1134 Ez frankó csak ezek után még a játékot sem tudom elindítani, lévén az egér már "nem működik". A vérdisznók cseppet kemények, nem? -
#1133 Köszönöm a g2arenának a kulcsot, ja mégsem, mert nem jött még meg.Bezzeg a RoS megjelenés napján 0:11-kor már megvolt... Kicsit mérges vagyok most. -
#1132 Még ez a torch használat, rá nem jövök magamtól :)
Egyébként szerencsére nem könnyítették a játékot, sokan féltünk tőle az új direktor és a sok síró-rívó emberke után ... pl ez a max hp csökkentés is jó nagy kibaszás :D -
Zozo0122 #1131 Köszi! Ez neked működik? Én nem igazán bírom működésre bírni... -
Fletley9 #1130 Ahh akkor jól vettem észre ,hogy minél többet halunk úgy fogy a max hp...vicces "legtöbb" halálom pedig a szar ugrás következtében lévő leesés miatt lett. Sajnos ezt nem sikerült javítani az első rész óta.
BTW elsőre mikor megtaláltam az a waypontot ahol a nő árul dolgokat előtte mikor odamentem "jéé ajtó, de előbb nézzünk be a beugróba" felkiáltással megölt a pikás és fogtam a fejem -.-'. Mindegy ennek a kardnak a szúró támadása elég tápos, csak ez is hamar tönkremegy. Most pihentetem kicsit a játékot buktam 3K soult ... teknős emberke felé nem mertem elindulni a másik irányba meg a beugróba ahol be kell fordulni a szűk helyen kaptam egy pofont egy pajzsostól padló=instant halál. És én kis butus meg azt hittem ,hogy 300 lélekért 10-es pakk life gem jár...hát nem. -
#1129 Human Effigy-t kell használni. De csak módjával. Inkább próbálkozz,mielőtt mindent elhasználsz. -
#1128 Vissza kell változni emberré. -
#1127 Hogy lehet vissza állítani a teljes életerőt? Csak fele van a sok halál miatt már... így kb esélytelen egy boss harc. -
#1126 Rögtön észrevettem, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a faszi úgy kezdett el futni mint egy b... :D -
#1125 A trollok egy koporsót őriznek, amibe ha belefekszel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sokáig ezt sokan nem is veszik észre, mivel nem veszik le teljesen a páncélokat,és értetlenül állnak, hogy mire volt jó az a koporsó :Dmegváltoztatja a nemed. Tehát ha férfi karaktert indítottál,akkor nő lesz belőle.