8811
Dark Souls II
  • Shep
    Kit érdekel most a DeS, azzal itt szerintem a többség nem igen játszott lévén csak ps3. Momentán arra gondoltam ,hogy jelezne ha megvan a köv szinthez elegendő lélek pl.
  • Laza
    Mit jelezzen azon? :) Elmondja a csaj az elején mikor útnak indít, h nála tudsz szintet lépni. Ráadásul kb azonnal ... míg DeS-ben csak bizonyos boss után lehetett csak. Meg a csajnál lehet az Estus flaskát upgradelni shardokkal.
  • Laza
    Nekem probléma nélkül megy. Nézd meg egy olyan játékban amivel elvileg működik.
  • Shep
    Hát asszem az óriásokat még nem nagyon kellene háborgatnom :)
  • El Gigante
    Nagyszerű!
  • Fpocok
    Sokan írták, hogy gond van, hogy nem ismeri fel. valamit trükközni kell a kábellel vagy mi. STEAM forumon keressetek rá.
  • El Gigante
    Nemértem, mi lehet! Elég rég használtam, tegnap dugtam be! Telepíteni kéne?
  • tomsolo
    Nem sokat ér egyébként. Én SweetFxnél a Tonemapot engedélyeztem és levettem a gammát 0.85-0.90-re.

A fáklyázás jó lenne benne ha nem csak annyi ideig égne mint Grimlockban és lehetne könnyen készíteni. Kedvencem az örök égő fali fákylák elvenni őket persze nem lehet.
  • Laza
    Fel, azzal nyomom.
  • Shep
    Ott is kerestem de akkor tuti épp csak a szememet nem verte ki.
  • Shep
    Na de jelzi ha tudok szintet lépni?
  • Laza
    Most úgy van a szintlépés, mint a Demons Souls-ban a vak csajnál a Nexusban :)
    Ahogy nézem eleve a kis falú olyan funkciót lát el, mint a DeS-ben Nexus ... ott van kovács, árus, szintlépőcsaj.
  • Shep
    Azt első dolgom volt rányomni de sajnos szarból az sem tud várat építeni :) Mondjuk már az első részben sem a graf volt a lényeg é ahhoz képest mondjuk tényleg javult a helyzet, de azok a ps2-es háttér erdők nagyon brutálisak :)
  • tomsolo
    Hát áradozni róla azért nem nagyon lehet vele, sajna borzasztó béna texturák vannak benne, a Durantee féle ál DOF még tudna dobni rajta, de az is csak szépségtapasz.
  • Zozo0122 #1190
    Hányszor haltatok meg eddig? Majulában az emlékműnél meg lehet nézni, fel van írva a táblára :D Ahol a szokásos "feladtam a harcot nem maradt semmim" lovag ül :D
  • El Gigante
    Hello! Nálatok felismeri az xbox controllert?
  • Zozo0122 #1188
    Sweet FX-et én is feldobtam, nagyon jól néz ki vele a játék.
  • Zozo0122 #1187
    Az elsőben a szintlépés a bonfirenél volt, itt a csajszinál. Rúgás itt nincs, viszont van helyette ilyen fegyverrel félreütés. Előre + gyenge ütés. Előre + erős ütés pedig ugrásból támadás.

• tomsolo
    Settings menu(Fogaskerék) - Screen Options

Ha nem elég ott SweetFx, egész kellemes dolgokat lehet benne összehozni - persze ami marha ronda azért az marha ronda marad de egy fallout 3 szintű látvány azért megy :D.
  • Renjike
    Srácok! Lenne egy olyan problémám hogy ha rányomok a New game opcióra eredetileg valamilyen videó kéne jöjjön de nekem elhalgat a zene szép lassan majd marad a fekete képernyő. Nem fagy be , steamet meg tudom nyitni közben és alt tab használatával is ki illetve be enged a fekete képernyőmhöz. Valami ötlet esetleg? :)
  • wedge31
    Na végre én is rátettem a mancsom a BA kiadásra ami egyébbként elég pofásra sikerült de egy betü nincs rajta vagy benne magyarul és persze kézikönyv sincs benne, találjon ki mindent magátol a parasztja aki megvette...
  • Fletley9
    persze erre nem gondoltam -.-' ..

És mi a helyzet a rúgással? nem lehet, lehet?
  • JethroHUN
    Nem elégetni kell, csak elhasználni mint pl az estus flaskot.
  • Fletley9
    Az egyben is csak a pyro (?) kezdett egyes szinten a többi teljesen változó volt.

BTW Human Eriggyet miért nem enged használni? ugye burn-ölni kéne de nem engedi máshoz is van kötve? vagy ilyen korai szakaszán a játéknak még nem lehet?
  • Fletley9
    Az egyben is csak a pyro (?) kezdett egyes szinten a többi teljesen változó volt.

BTW Human Eriggyet miért nem enged használni? ugye burn-ölni kéne de nem engedi máshoz is van kötve? vagy ilyen korai szakaszán a játéknak még nem lehet?
  • Shep
    Ja amúgy hol tudom a fényerőt állítani, mert az elején megkérdezte ok, de nem jól lőttem be, viszont sehol nem találom az állítási lehetőséget.
  • Shep
    Nem emlékszem már, az egyben ,hogy volt a szintlépés? Amúgy miért egyből 13-as szinten kezdünk?
  • Laza
    Én a lerobbant kastély felé mentem, bőven az első boss előtt volt már sima kardom, tüzes kardom, fejszém, mindenfélém ... a két karddal megyek, mert a kis kardnak nagyon hasznos a szúrása nagy ütéssel, sokkal jobb, mint a vágás ... ez már az előzőben is így volt :)
    Ha valami törés közelben van cserélem, a tábortűzhöz meg így vagy úgy, de visszakerül az ember, az meghavítja :D
  • JethroHUN
    Aki már végig tolta konzolon vagy csak szimplán előttem jár. AZ tudna adni tanácsot, hogy milyen fegyvert kellene fejlesztenem? A Pursuert esélyem nincs megölni, alig 98-at sebez rá a Heide kard, más meg nem is karcolja kb. Szóval tovább mentem, a Dragon Rider be ütök sokat.
  • Laza
    Ehh ... na persze :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    levertem az első bossom, a Giantot, futok onnan tovább, mondom nem messze volt egy ajtó ott át, erre nem beleszaladok mint boss, persze jól pofán vert azonnal :)
  • benőmenő
    *spóroltam
  • benőmenő
    Fuck yea, utsó darab DS2-t vittem el a nyíregyházi 576-ból.
    Mondjuk ehhez hozzá tartozik, hogy az eladó elmondása szerint többet nem is küldtek, csak a black armourokat az előrendelőknek, és ez az egy volt a bolt teljes raktárkészlete a normál kiadásból.
    Szóval nincs fémtok, viszont nem kell várni hétfőig és spóroltak 2k-t a platinumos árhoz képest, ahol az előrendelésem volt leadva. Azt hiszem ezzel együtt tudok élni.
  • Shep
    Én arra a CTR+Egérgörgőt használom, roppant elegáns megoldás amúgy, igazi japán és magyar :D
  • Fpocok
    Keybindigsnél úgy van, hogy átváltás kétkezes módra? Azt hiszem V B N M valamelyik :D Este sötét volt :D
  • Shep
    Aha akkor már csak az érdekelne melyik gomb PC-n az Y :) Amúgy biztos embertelenül nehéz lett volna nekik a bill gombokat kiíratni.
  • Fpocok
  • Seth
    Tábortűznél akkor még nem figyelted, ott van, hogy toggle. Na pc-n nem tudom melyik gomb, Xbox irányítón az Y gomb. Ha megnyomod akkor a "rest at bonfire" átvált "light torch"-ra. Ha már meggyújtottál egy fáklyatartót,akkor ott csak simán használ.Illetve lesz majd olyan item, hogy "fireflies valami", azzal bárhol, bármikor meggyújthatod A fáklya ideje véges egyébként, de lehet szerezni újabbakat,ami növeli az időt. Sajnos pár helyszínt kivéve nem igazán kell használni.
  • Fpocok
    MO-n csak egy helyen adnak 8k alatt kulcsot? Hát ez szomorú.
  • Shep
    Még időben megkérdezem, a fáklyát, hogy lehet használni, mert se kézbe rakni se rákattintani se semmit nem tudok vele, gombot szintén nem találtam hozzá.
  • Myselor
    hát engem is felkúrt amúgy a sok lérázás és hát ja,lifegem sincs végtelen de azért adogat,bár nem tom hogy ki hogy szokott játszani.én nekem elég nehéz