8811
Dark Souls II
-
#1244 jólvan köszönöm szépen próbálkozom akkor majd saját módon játszani :) -
Zozo0122 #1243 Na jó. Ebben a játékban neked magadnak kell megtanulnod küzdeni, mert minannyian máshogy harcolunk. Én például olyan 15-ös szint körül lehettem az első bossnál, de biztosra veszem, hogy egy szál tőrrel is le tudnám győzni level 1-en ugyanis tipikusan az a boss akire csak oda kell figyelni.Itt az a lényeg, hogy te magad megtanulj játszani, olyan fegyvert és pajzsot válassz ami kényelmes neked és jól küzdesz vele...előfordulhat, hogy találsz egy 200at sebző nagy kardot de marhalassú és a pajzsod is alig bírod mellette felemelni...inkább egy kis kard, ha azzal biztosabb a harc. Ilyen dolgokkal van tele a játékmechanika...ne aggódj semmin csak menj előre, nézz be mindenhová és takarékoskodj a dolgokkal(lifegemek,estus,firebombok,nyílvesszők mindennel!) és ésszel játssz. Ha belerohansz az ellenfélbe akkor garantáltan lekaszabolnak:) Ez a játék a türelemről, a felfedezésről és a taktikáról szól :) És még valami, ne pánikolj! Hideg fejjel csináld...már beletanultam ebbe és néha olyan dolgokat úszok meg, hogy csak nézek:) Okosan és átgondoltan csináld minden lépésedet, ha kell akár felemelt pajzzsal sétálva közelekedj és ne hagyd, hogy körülvegyenek. Az ellenfeleket csald olyan terepre ahol te vagy előnyben. Használd ki a környezeted is, és a legfontosabb dolog, hogy a staminád az életed! Ha a stamina kimerül, elfáradsz és nem bírod felemelni a kardot se...iylenkor kell 1-2 másodperc, de amikor rajtad vannak öten garantáltan meghalsz...óvatosan, kerülgesd az ellenfelet, kóstolgasd, ha látod, hogy fenn van a pajzsa várj amíg támad, és mikor elveszíti a lendületét szúrj oda:) Kezelj minden harcot párbajként és tiszteld az ellenfelet! Röviden ennyi :DDD -
#1242 érdemes amúgy kihasználni a pajzsom kb minden esetben?:) és úgy visszatámadni?illetve,mennyi idő alatt jutottatok az első bosshoz hanyas szinten?:) -
Zozo0122 #1241 Marhajó ez a játék...lassan már jobban tetszik mint az első rész :) 29-es szintű deprived vagyok, nagy nehezen vergődök előre most épp egy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kalózhajónál vagyok, na kíváncsi vagyok mit találok rajta :) -
#1240 Próbáld meg valami kis pajzzsal kivédeni egy ütését, de úgy helyezkedj, hogy kb egy balliszta előtt legyen mikor lekábul. 1 lővés abból. Nekem még nem sikerült. -
Fletley9 #1239 időközben meglett a második boss is ott egy ajtót hagytunk ki -.-' -
#1238 köszi még annyit hogy leszoktátok farmolni a szörnyeket,és mindenkit megöltök ahogy haladtok előre vagy egy idő után ha meghaltok.akkor átszaladtok rajtuk? :D bossok előtt van tábortűz? -
Fletley9 #1237 folyó? ezt most nem értem egy boss volt eddig a seggfejú sepregetős óriás. És szerintem ott nem nagyon van már mi. Most amire én gondolok tovább egy a tower of flame dolog. Itt előreszaladva volt egy boss SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a dragonslayer valakicsoda -
#1236 Hát az első két boss az lent a folyó irányában van. -
Fletley9 #1235 A harmadik bukott óriás jungeles bonfirének van "értelme"? valamint ha látszólag minden kitisztítva arra fele akkor következő hely? ez a város szerű amit az "óriások" őriznek? falutól a folyosón keresztül elérhető sebzésem elég oda, de gyanús, hogy mégse arra kell menni -
El Gigante #1234 persze hogy van értelme nagyobb erő, nagyobb sebzés -
#1233 #1146
A U bill-t cseréld H-ra, vagy a játékban a H-t U-ra. -
#1232 Ugyanaz, mint az elsőben. Str+Dex kell a fegxverek, pajzsokhoz, emellett a védelmedet is növelik, Vgr a hp-t növeli, Vit a teherbírásodat, End a staminát. HP sosem árt, hogy ne egy ütésből halj, hanem legalább kettőből:) Teherbírás kell, hogy használhass nehezebb fegyvereket, páncélokat és mozogni is tudj velük, Stamina meg ugye a játék alappillére. ATN+INT+FTH mágusként kell, de nem árt pár pontot tenni azokra amelyek növelik a mágikus védelmedet. ATN-re szintúgy.
Estus flaskák számát Estus Shard-okkal tudod, az első boss előtt én 4-et találtam. A szintlépős csajnál lehet "beváltani" őket.
Az hogy mennyire vagy fejlett, sokat számít legalábbis amíg nem ismered a játékot (nem játszottad végig 1-2x). Nem mindegy hogy az ellenfél 20 vagy 200-at sebez rajtad, ahogy az sem, hogy te mennyit sebzel.
Én a második boss előtt lvl18 vagyok és 200 körül sebzek. És elég kevésnek tűnik:) Tipp: ebben a játékban a védekezés a legjobb támadás. Ne kapkodj. A legkisebb kis ellenféllel is el kell tökölni, hátrálj, figyeld a támadásaikat, támadj 1-2-őt majd hátrálj vissza. Mozogj sokat. Csald el az ellenfeleidet tágabb területekre és ott harcolj velük. A DaS egy türelemjáték. -
#1231 Mikor lesz már Boss, itt mászkálok már órák óta de sehol senki, mondjuk találtam valami tűzbékát de ahhoz meg nem lehet odamenni :) -
#1230 Rakd már fel a txt file-t, vagy csak másold már be ide. -
#1229 amúgy ebben a játékban mennyire van értelme level upra rakosgatni?gondolom az nem árt ha több hp-m van meg stamina és strengt hogyha knight vagyok.pajzsal és kardal megyek ugye.estus flaske-t honnan lehet szerezni egyet adott a csaj.aztán lifegemjeim vannak.a boss nincs már messze de szerintem kúrvára elgyepálna félek tőle xd van szerepe annak mennyire vagyok fejlett?érdemes lefarmolni az összes tábortűz körül a mobokat ?vagy valami tipp egy ügyesebb játékostól hogy is kellene?:) -
#1228 Oké, fáradt vagyok most ehhez:) Pursuer holnapra marad. Nem nehéz, csak hosszú harc:) -
#1227 jó csak na,anynira buzi xd -
#1226 már rájöttem.mindig felkúr de csak azért is.de rohadjon meg xd -
Zozo0122 #1225 Ha fel is adod elsőre, ne töröld le a gépről! Holnapra megbánnád hidd el, és telepíthetnéd fel megint. Nagyon durván függőséget okozó cucc :) -
#1224 Hát csald el az ellent onnan, taktikázz. Pajzsot ereszd le ha nem támad az ellenfél, így hamarabb töltődik a sztamina -
Zozo0122 #1223 Jelzi, hogy mikor tudsz szintet lépni: a statoknál felül írja, hogy hány lélek kell még a következő szinthez. Találtam egy nagyon király helyet: No Man's Wharf ;) Marha jó hangulatos helyszín:D -
#1222 jó én lassan feladom ezt komolyan a falba üt meg minden.annyira irritáló -
#1221 Miért jelezné? egyik sem jelezte, ráadásul a lélekszám mennyiségnek semmi köze a szintlépéshez, mivel mindenhez az a fizetőeszköz, arra használod el amire akarod. Itt a szintlépés nem olyan, mint más játékban. -
#1220 Nagyon mocskos ez a játék :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első létrán rutinból nyomom a dupla karikát, erre ez a szerencsétlen elengedi és szörnyethal. First death :D -
#1219 Én autohotkey-t használom és belőttem mindent úgy, ahogy az első részben volt. -
#1218 Ennyi hülyeséget összehordani egy rakásra ... játssz inkább :D -
#1217 Hozzá sem nyúltam, alapon van. -
#1216 Valami nagyon nincs jól beállitva nálad mert össze se lehet hasonlitani mennyivel jobb itt az írányitás mint az első részben volt. -
#1215 Hmm ez a Pursuer kemény dió:) -
#1214 Lehet, hogy veri, csak nálam nem :) -
#1213 Ezt ne pls. Ezt így hogy? A 2 pcs irányítása veri a konzolosat. Az első részben meg... -
#1212 annyira felbasz ez a kibaszott játék néha.beleüt ez a nyomorék a falba és ezért halok meg,mert mellé üt és nincs stamina utána már -.- -
#1211 CSak nekem tűnik úgy, vagy tényleg sokkal nehezebb az előreugró támadást előhozni ebben, mint az első részben volt? Az első résznél simán belejöttem, itt meg minden 3. ha sikerül... -
#1210 Azt nem hiszem, az egyet kipróbáltam vele de minek :) Mondjuk az 1 irányítása pc-n szerintem jobb volt sokkal. -
#1209 vagy már a végére is értél volna ;D -
#1208 Amúgy az is tök fura, hogy míg az egyben dugig volt ellennel a pálya, itt egy csomót kell menni mire jön valaki. -
#1207 Mondjuk kontrollerrel én tuti felkötöttem volna már magamat :D -
#1206 Ok, kösz.
Amúgy szr ez a játék, állandóan használnom kell a lockot, bezzeg az egyben nem kellett, lockkal meg sokkal nehézkesebb az amúgy is béna pc-s irányítás. -
#1205 Hát jelezni neked, hogy hahó,most ugorhatsz,azt nem jelzi, de a stat képernyőn felül írja mennyi lélek kell a köv szinthez