9
  • halkofa
    #9
    Te melyik részét nem érted annak, hogy egy vagy két ember írja a fő történetszálat, a maradék a mellékküldetéseket, karaktereket, háttereket.
    Az írás szó alatt nem a programsorok írását kell érteni, hanem az írókat. A nyolc írót. Amiről Te beszéltél, amit nem értettél, s amit ezért próbáltam egy kicsit megvilágítani előtted.
  • gombabácsi
    #8
    kidurrant mint egy lufi
    ahogy a lost is pl :)
  • bcrics
    #7
    Összességében mi is volt a nagy felháborodás oka, ami miatt meghazudtolta magát a sorozat és egy vérgagyi befejezést adott a Sagának?
    Egyik résszel sem játszottam, ez kimaradt az életemből.
  • blessyou
    #6
    Valamennyire együtt érzek. Szerintem az a legtragikusabb, hogy egyébként a harmadik rész a végjátékig egész vállalható és kellemes játék volt. De olyan kritikus pillanatban siklott ki, ami az egész játékélményt kivágta az ablakon.
  • Svlad Cjelli
    #5
    Mar lenezest, de a tragikusan rosszra sikerult harmadik resz utan, minek adnak ki meg DLC-eket?

    Felre ne ertsetek, en voltam talan az egyik legnagyobb Mass Effect fan! Mindenem megvolt ami megjelent a ME3 elott. De az ME3 annyira rossz lett, hogy amiutan bejefeztem, hallani se akartam tobbet rola... most meg kuldik a hirleveleket, hogy van DLC.

    NEM ERDEKEL
  • cateran
    #4
    Nem hittem volna, koszi...Mindig azt hittem max 1 ember dolgozik 1 aaa szintu jatekon es az is csak reszmunkaidoben:P 8 iro...melyik reszet nem erted a 2 szonak? Nem programozo, stb, hanem iro....hogy meg erthetobb legyen, itt az angol eredeti:"with no less than eight writers, including lead scribe Mac Walters, working on the upcoming content."
  • gombabácsi
    #3
  • halkofa
    #2
    Egy ilyen volumenű projekten mindig több ember dolgozik, általában egy vagy két ember viszi a történet fő szálát, a többiek kisebb dolgokat írnak, mellékküldetéseket, háttereket, karaktereket.
    Remélem, nem az a banda készíti, aki az Omegát.
  • cateran
    #1
    "A csapat ma jelentette be, hogy jelenleg 8 író dolgozik az új csomag tartalmán"
    Kezdem kapsigalni mitol lett az alapjatek vege olyan eszbontoan szar...gondolom nem tudtak megegyezni melyik iroe a legtutibb:D Inkabb legyen 1-2 iro, akik ertenek hozza, mint 8, akik matt hulyek az egeszhez...Igaz, a managementben is volt vki aki rabolintott a dologra:S